Verpleegkundige Gerontologie Geriatrie
De Gouden Leeuw Groep

Functieomschrijving

Aantal uren:            28 – 36 uren per week of 2 functies a 16 – 24  (aantal uren bespreekbaar)

Dit is jouw baan:

De toename van (kwetsbare) ouderen vraagt om specifieke deskundigheid op het gebied van zorg en welzijn. De complexiteit die dit met zich meebrengt doet een specifiek beroep op de hulpverlener waarbij naast klinische zorg vooral ook welzijn en zingeving een belangrijke rol spelen.

Als Verpleegkundige Gerontologie Geriatrie (VGG) bij De Gouden Leeuw Groep ondersteun je het zorg team van onze twee woonzorgvoorzieningen/zorghotels in Zelhem en Laag-Keppel in de complexiteit van de ouderenzorg. Je hebt specifieke kennis en primaire focus op deze doelgroep. Je kunt kennis overbrengen op onze medewerkers in de zorgteams en je bent de primaire schakel tussen de Manager Zorg, zorgverleners, huisarts, SOG en trajectbegeleider dementie. Je onderscheidt jezelf van andere verpleegkundigen en verzorgenden door met meer diepgang de complexe zorgvragen van de oudere cliënt tegemoet te treden. Je maakt daarbij gebruik van jouw kennis van de normale veroudering en de pathologische veroudering, je houdt het overzicht op snel veranderende situaties, je onderneemt gepaste activiteiten en past gerichte interventies toe. De Verpleegkundige Gerontologie Geriatrie  denkt proactief en verleent zorg vanuit het levensloopperspectief van de cliënt.

Functie eisen

Waarover beschik jij?

Een afgeronde opleiding Verpleegkunde op niveau 5, aangevuld met een specialisatie op het gebied van (meer complexe) psychiatrische ziektebeelden en problematiek. Je bent BIG geregistreerd en je bent bevoegd en bekwaam voor de verpleegtechnische handelingen. Je hebt ervaring met digitale cliëntdossiers. Je bent in staat projectmatig te werken, vindt het leuk om je eigen rol vorm en inhoud te geven, kennis over te dragen en collega’s te enthousiasmeren.

Inschaling

Dit bieden wij:

Wij dagen je uit om invulling te geven aan deze nieuwe functie binnen de organisatie. Je krijgt de mogelijkheid om met ons mee te denken hoe we de functie van Verpleegkundige Gerontologie Geriatrie verder vorm gaan geven in de toekomst. De arbeidsvoorwaarden zijn geregeld conform de CAO-VVT. De functie is gewaardeerd in FWG 50. Inschaling zal in de functieschaal plaatsvinden op basis van opleiding en ervaring.

Nieuwsgierig?

Heb je vragen naar aanleiding van deze vacature? Neem gerust contact op met Alie Meijering of Margaret Blijleven Manager Zorg via 0314-628200. Zij kunnen  je meer vertellen over het ontstaan van deze functie, de verwachtingen die wij hebben en welke rol jij daarin zou kunnen gaan spelen!

Solliciteren kan via onze sollicitatiemogelijkheid op www.degoudenleeuwgroep.nl/vacatures

Type Vacature
Organisatie De Gouden Leeuw Groep
Locatie Woonzorgvoorziening Zorghotel De Gouden Leeuw Zelhem
Postcode 7021CP
Stad Zelhem
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 5
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Functie(s) Verpleegkundige niveau 6
Publicatiedatum 27-02-2019
Reageer voor 31-03-2019
Ingangsdatum 27-02-2019
Nummer 44037
Doorsturen Bekijk PDF

De Gouden Leeuw Groep

Onze woonzorgvoorziening/zorghotel is gevestigd in het centrum van Zelhem. ‘Het creëren van een prettige en comfortabele woonomgeving voor de bewoners waarbij het thuisgevoel en de persoon¬lijke (zorg)wensen centraal staan’ is één van de belangrijkste uitgangspunten van De Gouden Leeuw Groep. De kleinscha¬lige opzet van de voorzieningen en de continue aanwezigheid van professionele zorgverlening zijn waardevolle aspecten die bijdragen aan een vertrouwd en veilig gevoel. Soms zijn er omstandigheden waardoor iemand tijdelijk niet meer thuis kan verblijven. Doordat men herstellende is van een medische ingreep of omdat men moet revalideren onder professionele begeleiding. Of wellicht omdat men zich thuis onzeker voelt. In onze zorghotels kan men in alle rust en met optimale zorg herstellen. Professionele zorg en de luxe, comfortabele omgeving zijn kenmerkend voor de zorghotels van De Gouden Leeuw Groep.

Meer over De Gouden Leeuw Groep