Verpleegkundige Graaf Florishof EF
Carinova

Functieomschrijving

Ben jij de verpleegkundige die met een frisse blik kijkt naar de optimalisering van zorg- en teamprocessen?

Én wil jij graag werken op een kleinschalige psychogeriatrische afdeling in een enthousiast team met 12 actieve bewoners? Wij gaan graag met je in gesprek! 

Carinova heeft 10 woonzorglocaties in de regio Salland. Op de Graaf Florishof (Deventer) hebben wij een woonzorglocatie. Graaf Florishof is een modern, sfeervol gebouw bij het marktplein in het Centrumgebied. Achttien zorgappartementen zijn omgebouwd tot groepswoningen voor bewoners die geestelijk als lichamelijk zorg behoeven.

Voor deze locatie zoeken wij een Verpleegkundige op een kleinschalige Psychogeriatrische afdeling. Binnen dit team is vanuit deze functie een belangrijk rol voor jou weggelegd omtrent de teamprocessen. Naast dat jij echt in de zorg werkzaam bent, ben je ook op kantoor bezig en kijk jij kritisch naar de zorg- en teamprocessen!

Jij als Verpleegkundige werkt samen in een enthousiast team van 2 mannen en 15 vrouwen. Samen leveren jullie persoonsgerichte zorg aan cliënten, die op deze kleinschalige afdeling wonen. De werkzaamheden bestaan uit het zorg verlenen aan en begeleiden van de bewoners. Persoonlijk welzijn en de wensen, zelfredzaamheid en regie van de bewoners staan centraal.

Het werken in een zelforganiserend team betekent onder andere dat je samen met jouw collega’s bepaalt hoe de zorg wordt ingevuld. Het team bestaat uit woonondersteuners, helpenden, verzorgenden en een verpleegkundige. Observeren, signaleren en methodische verslaglegging zijn belangrijke onderdelen van je werk. Er wordt samengewerkt met verschillende disciplines en behandelaren. 

Gezamenlijk doel is het geven van goede zorg aan de bewoners en het voortdurend waarborgen en verbeteren daarvan.

Waar ben jij goed in?

 • Je hebt een diploma MBO Verpleegkundige
 • Je hebt een geldige BIG-registratie
 • Bij voorkeur heb jij enkele jaren werkervaring in een (soort)gelijke functie
 • Je werkt graag samen met collega’s
 • Je wilt graag samen met Carinova de zorgverlening blijven verbeteren

Carinova biedt jou

 • In overleg zullen we bepalen wanneer jij kunt beginnen, maar wat ons betreft ben je direct welkom!
 • Inschaling op basis van cao VVT in FWG 45 (max. € 3.264,29) per maand op basis van 36 uur
 • Een aanstelling voor onbepaalde tijd
 • Een contract voor minimaal 28 uur
 • Een zeer actieve personeelsvereniging
 • Carinova is een lerende organisatie en wil jou hier graag in meenemen

Bijzonderheden

Heb je inhoudelijke vragen over de functie? Dan kun je contact opnemen met Loulou van de Poorte - Stoker, Verpleegkundige, te bereiken op telefoonnummer 06 - 57 49 48 72.

Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Neem dan telefonisch contact op met Tugba Jansen-Cankor, Recruiter, ma, di en do te bereiken op 06 – 12538991.

Bij indiensttreding wordt een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd. Referenties zullen worden ingewonnen.

Help jij ons mee om de zorg draaiende te houden? Ook nu is Carinova op zoek naar nieuwe collega's en zien wij jouw sollicitatie graag tegemoet! Vanwege de maatregelen in de aanpak van het coronavirus (COVID-19) zal een eerste kennismaking plaatsvinden door middel van videobellen. We doen ons uiterste best om jouw sollicitatieprocedure zo goed mogelijk te laten verlopen, zodat we je snel mogen verwelkomen als nieuwe collega!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is alleen toegestaan via onze Recruitmentafdeling Matchpunt. Je kunt ons bereiken via matchpunt@carinova.nl of telefonisch contact opnemen met Milka Nooij 06-12760975.

Type Vacature
Organisatie Carinova
Locatie Deventer, Graaf Florishof
Postcode 7415 TT
Stad Deventer
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Onregelmatig
Uren van 28
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Functie(s) Verpleegkundige niveau 4
Publicatiedatum 19-04-2021
Reageer voor 19-05-2021
Ingangsdatum 19-04-2021
Nummer 66123
Doorsturen Bekijk PDF

Carinova

Carinova is een brede, vernieuwende zorgorganisatie met een sterke, lokale verankering. Carinova is met ca. 3200 medewerkers actief op drie zorggebieden: Thuiszorg, Woonzorg en Huishoudelijke Hulp. Vanuit onze visie van “Vertrouwd dichtbij” zoeken wij regelmatig nieuwe medewerkers. Naast de vereiste kennis en kunde vindt Carinova eigenschappen als betrokkenheid, professionaliteit en passie belangrijk. Wij zijn dit aan onze cliënten verplicht.

Meer over Carinova