Verpleegkundige Groepswonen Beth San in Aalten
Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)

Functieomschrijving

Verpleegkundige zijn betekent iedere dag sterk in je schoenen staan om de dagelijkse uitdagingen aan te gaan. Zonder fratsen maar mèt een glimlach. 

Over jou 

Wat wij heel vanzelfsprekend en gewoon vinden, is soms heel bijzonder. Zet jij iedereen in zijn of haar kracht en wil je cliënten ondersteunen om zo lang mogelijk het leven te leiden zoals zij dat zelf zouden willen? Wil je afwisseling en dynamiek in je werk en kun je niet wachten om je talenten in te zetten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Jij bent als verpleegkundige bij Marga Klompé een belangrijk aanspreekpunt en vraagbaak voor onze bewoners en je collega’s. De coördinerend verpleegkundige draagt zorg voor de coördinatie, de continuïteit en de kwaliteit van de verpleegkundige zorg. Tevens verpleegt, verzorgt en begeleidt hij cliënten door uitvoering te geven de zorgverlening zoals deze is vastgesteld in het zorgleefplan en in de doelstellingen van Marga Klompé. De coördinerend verpleegkundige coördineert en organiseert het wonen, de zorg en het welzijn van de aan hem toegewezen cliënten en draagt hiervoor verantwoordelijkheid.

Over ons

Groepswonen Beth San bestaat uit meerdere woningen van 6 cliënten. (Beginnend) Dementerende cliënten ontvangen 24 uur per dag ondersteuning in een huiselijke sfeer. Het gewone en vertrouwde van het dagelijks leven staat daarbij voorop en er wordt gewerkt volgens de principes van belevingsgerichte zorg. 

Functie eisen

Wij vragen van jou een MBO opleidingsniveau met een diploma Verpleegkundige en verwachten dat je in een wisselend dienstenpatroon inzetbaar bent. Daarnaast heb je kennis en/of affiniteit met de doelgroep PG. Je durft verantwoordelijkheid te nemen, je kunt handelen vanuit innerlijke rust en bent in staat nieuwe ontwikkelingen binnen de zorg op te pakken en uit te voeren. Je hebt een groot hart voor de cliënten. De kernwaarden van Marga Klompé: gelijkwaardigheid, veiligheid, betrouwbaarheid en solidariteit weet je te vertalen in je werk.

Inschaling

Kom jij ons team versterken? We komen graag met je in contact!
Je wordt als Verpleegkundige ingeschaald in FWG 45 van de CAO VVT (€ 2.492 – € 3.362) en je bent beschikbaar voor minimaal 24 uur per week incl nachtdiensten.
Wij geloven dat jouw toegevoegde waarde het grootst is als je met plezier naar je werk gaat. Daarom bieden wij fijne extra’s, zoals:
- een fietsplan en/of digitale middelen zoals een laptop, telefoon of tablet
- korting bij sportscholen
- collectieve zorgverzekering
- arrangementen voor schadeverzekeringen

Bijzonderheden

Heb je vragen? 

Bel dan even met Sandra Veerbeek (Regiomanager) via tel. 06-23400787of mail naar [email protected] Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met afdeling recruitment, bereikbaar op het nummer 06-82005970 (telefonisch of via de app) of per mail [email protected]

Heb je een momentje? 

Dan gaan we graag het gesprek met je aan. 
Via de mail houden wij je op de hoogte over de voortgang van de sollicitatieprocedure, let op, het bericht kan ook in je spam terecht komen.

Type Werkplein
Intern nummer 288
Organisatie Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)
Locatie Marga Klompé locatie woonzorgcentrum Beth San
Postcode 7121EG
Stad Aalten
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
Externe url Bekijk
Functie(s) Verpleegkundige
Publicatiedatum 06-05-2022
Reageer voor 23-01-2023
Ingangsdatum 06-05-2022
Nummer 110663

Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)

Marga Klompé is met wooncomplexen, zorgcentra, thuiszorg en meerdere dagactiviteiten- en ontmoetingscentra een toonaangevende zorgorganisatie in de regio Oost-Acherhoek. Meer informatie op www.szmk.nl.

Meer over Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)