VERPLEEGKUNDIGE (GRZ/revalidatie)
Liberein

Hoe zorg jij dat Marga (80) straks weer thuis kan flirten met die leuke buurman?

Onze locatie Klaaskateplein bestaat uit vier wooneenheden, waaronder De Brink. Hier bieden we revalidatiezorg aan 32 mensen die tijdelijk zorg nodig hebben. Er zijn 2 cliëntteams met in totaal ongeveer 40 collega’s. Voor De Brink 2 op zoek naar een Verpleegkundige, voor 32 uur per week.

Pak je ruimte!
Bij Liberein houden we van mensen die meedenken en initiatieven nemen om het leven van onze cliënten zo fijn mogelijk te maken. Daar krijg je alle ruimte voor! Je bent nieuwsgierig naar ieders verhaal en je zet je kennis en persoonlijkheid in om bij te dragen aan de kwaliteit van leven van de cliënt. Naast het verrichten van verpleegtechnische handelingen waarvoor jij bevoegd en bekwaam bent, draag je bij aan de kwaliteit van zorg en het bieden van vakinhoudelijke ondersteuning aan het team waarin je werkt. Daarnaast kom je ook in de verpleegkundige dienst te werken.

De Brink is een kleinschalige locatie met een wisselend cliëntaanbod en door de verschillende ziektebeelden/aandoeningen kun jij jouw vaardigheden blijvend ontwikkelen. Je kunt overstijgend denken, bent goed in het houden van overzicht en kunt snel schakelen. Je komt in een hecht team te werken. Beschik jij over een grote mate van zelfstandigheid, een stevig gevoel voor humor en kun je goed omgaan met veel verantwoordelijkheid? Dan pas jij goed in dit team!

Wil je graag eerst de sfeer proeven en kijken of deze afwisselende baan bij jou past? Dan nodigen we je graag uit om een dagdeel mee te lopen.

Wat breng je mee

  • Je bent in het bezit van minimaal het diploma Verpleegkundige Niveau 4;
  • Je toont initiatief en creativiteit in het bedenken van oplossingen;
  • Je bent flexibel inzetbaar;
  • Je vindt het geven en ontvangen van feedback erg belangrijk, net zoals een goede sfeer en je bent een echte teamplayer.

Wat bieden we
Een fijne werkomgeving met gedreven collega’s. De cultuur van Liberein is informeel en familiair, we kennen elkaar en we weten wat we aan elkaar hebben. De ontwikkeling van onze medewerkers vinden wij belangrijk, daarom investeren we in opleidingen en persoonlijke ontwikkeling. Daarvoor kun je terecht op Leerplein Liberein. Daar kun je je verdiepen in vakkennis, werken aan je persoonlijke ontwikkeling en gebruik maken van mogelijkheden om verder opgeleid te worden. Hierbij kun je kiezen voor klassikale scholing of voor het volgen van nieuwe en interessante e-learnings.

En verder bieden we

  • Een arbeidsovereenkomst voor de duur van een jaar met mogelijkheden voor verlenging;  
  • Beloning volgens CAO VVT (FWG schaal 45) maximaal € 3.471,49 bruto per maand op basis van 36 uur. Afhankelijk van vooropleiding en werkervaring.
  • Een eindejaarsuitkering en vakantiegeld;
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, fietsplan, korting op zorgverzekering en fitnessabonnement etc.
  • Een uitstekende pensioenregeling bij PFZW.

Het kunnen overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is een voorwaarde voor het in dienst treden bij Liberein. Liberein draagt zorg voor de kosten.

Nieuwsgierig?
Wil je meer weten, neem dan contact op met Mariëlle Grootte Bromhaar, Teamleider Zorg, via tel 06-13747436 of met afdeling Brink 2, via tel. 06-17298476. We vertellen je graag wat deze functie en het werken bij Liberein zo leuk maakt!

Geïnteresseerd?
Reager dan direct! Wij komen graag met je in gesprek.

Type Vacature
Intern nummer 2022-92
Organisatie Liberein
Locatie Klaaskateplein
Postcode 7523 JZ
Stad Enschede
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd In overleg
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Mariëlle Grootte Bromhaar, Teamleider Zorg of afdeling Brink 2
Functie(s) Verpleegkundige
Verpleegkundige 4/6
Verpleegkundige niveau 4
Publicatiedatum 28-10-2022
Ingangsdatum zo spoedig mogelijk
Reageer voor 31-12-2022
Nummer 115043

Liberein

Over Liberein
Bij Liberein kijken we graag naar wat iemand wél kan, in plaats van naar beperkingen. Vanuit die gedachte helpen we zo’n 1300 mensen bij het hebben van een fijne dag en een zo prettig mogelijk leven. Meedoen in de maatschappij, erbij horen, gezien worden. Elkaar echt leren kennen en weten wat belangrijk voor iemand is. Dat maakt ons werk mooi. En het maakt cliënten en medewerkers blij.  

We zijn er voor - voornamelijk - ouderen in Enschede en Glanerbrug. Zij maken naar wens gebruik van onderdelen van ons allround aanbod, zoals thuiszorg, revalidatie, somatische zorg, dementiezorg, dagactiviteiten of behandelingen. Ze wonen thuis, huren een appartement bij een van onze woonzorgcentra of wonen bij ons. Liberein biedt 5 locaties voor wonen met zorg en 6 locaties met appartementen waar ouderen zelfstandig wonen.  

Bij Liberein werken 1500 medewerkers. Samen met 500 vrijwilligers staan zij voor persoonlijke en liefdevolle zorg. Welkom bij Liberein.

Meer over Liberein