Verpleegkundige HBO
GGZ Drenthe

Functieomschrijving

Word jij onze nieuwe collega?

Voor Duurzaam Verblijf, Klateringerweg team 6 zijn wij op zoek naar een

HBO verpleegkundige
voor 32 uur per week en voor de duur van 1 jaar met kans op een vaste aanstelling

Dit ga je doen
Binnen het multidisciplinaire team ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen, coördineren en regisseren van het totale zorgproces voor de patiënt. Je bent in staat je te profileren in het verpleegkundig leiderschap door het nemen van initiatief en het voeren van regie. Dit gaat over het stellen van een verpleegkundige diagnose en het indiceren, organiseren en verlenen van verpleegkundige zorg en psychosociale begeleiding op basis van klinisch redeneren. Je neemt de regie, coördinatie en verantwoording op je om samen met het team bij complexe zorginhoudelijke vragen, tot passende interventies te komen en ondersteunt indien nodig bij de uitvoering daarvan en betrekt waar nodig andere professionals.

Functie eisen

Hier herken jij jezelf in
Je hebt een afgeronde HBO verpleegkundige opleiding. Je beschikt over ervaring in het werken met patiënten met psychiatrische stoornis en/of verslavingsproblematiek en/of met een licht verstandelijke beperking.
Je bent een flexibele, pro- actieve en stressbestendige hulpverlener die denkt en handelt vanuit kansen en mogelijkheden. Je hebt affiniteit met de doelgroep en je bent open in je communicatie. Ben jij een teamspeler, positief ingesteld, enthousiast, creatief, oplossingsgericht en betrokken? Heb je lef en beschik jij over een gezonde dosis humor. Dan zoeken wij jou!

Inschaling

Ons aanbod
Wij bieden je een aantrekkelijke functie binnen Duurzaam Verblijf. Salariëring volgens CAO GGZ, FWG 50.
De aanstelling is voor 32 uur per week en voor de duur van 1 jaar met uitzicht op een vaste aanstelling.
Een referentenonderzoek en het verstrekken van een verklaring omtrent gedrag (VOG) maakt onderdeel uit van de indiensttredingsprocedure.

Informatie
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Sigrid Winters, teammanager locatie Klateringerweg, M 0623893574. 

Enthousiast?
Mogen we jou verwelkomen als nieuwe collega? Reageer dan vóór 8 maart a.s. via de sollicitatieknop bij deze vacature. Wij ontvangen graag je CV en motivatiebrief.

Over het team
Als verpleegkundige niveau 5 kom je te werken op locatie Klateringerweg team 6. Het zorgteam biedt zorg aan 14 patiënten. De patiënten hebben dubbele diagnose problematiek en mogelijk kan er ook sprake zijn van een licht verstandelijke beperking.

Dit zoek jij verder in een baan
Ben je op zoek naar een dynamische werkomgeving waar geen dag hetzelfde verloopt. Heb je een lange adem en kun je vooral met kleine stapjes tevreden zijn? Vind je het een uitdaging om contact te maken met zorgmijders? Vind je het leuk om te werken met patiënten met heel veel verschillende nationaliteiten en culturen?

Duurzaam Verblijf
Duurzaam Verblijf biedt langdurige behandeling aan 160 Groningse, Amsterdamse en Rotterdamse dak- en thuislozen binnen een beveiligde setting. Bij de patiënten van Duurzaam Verblijf is er sprake van meervoudige complexe problematiek met een combinatie van psychiatrische aandoeningen en verslaving waarbij veelvuldige en intensieve behandelingen binnen de reguliere psychiatrie (als gevolg van non compliance) onvoldoende resultaat heeft gehad. Alle patiënten zijn daarom opgenomen met een Rechterlijke Machtiging.

Duurzaam Verblijf heeft vier locaties:
De Heuve is de opname kliniek in Beilen met dertig bedden voor opname, observatie, diagnostiek en crisisinterventie. Vanuit de Heuve worden patiënten doorverwezen naar andere afdelingen binnen Duurzaam Verblijf. Vervolgbehandeling vindt plaats in Beilen op een unieke locatie aan de Klateringerweg waar alle patiënten in een eigen appartement verblijven. DV de Gunne is een kleine afdeling waar de behandeling zich richt op resocialisatie. Duurzaam Verblijf Assen heeft dertig bedden voor LVB patiënten.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst.

De gesprekken vinden plaats op 11 maart a.s.

Type Vacature
Intern nummer #4171
Organisatie GGZ Drenthe
Locatie Beilen
Postcode 9411PA
Stad Beilen
Werkveld Geestelijke gezondheidszorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Part time
Uren van 32
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, mogelijkheden voor vast dienstverband
CAO Geestelijke Gezondheidszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Sigrid Winters, teammanager locatie Klateringerweg, M 0623893574.
Functie(s) Verpleegkundige
Publicatiedatum 19-02-2021
Reageer voor 08-03-2021
Ingangsdatum 01-05-2021
Nummer 57826

GGZ Drenthe

GGZ Drenthe biedt hulp bij psychische problemen aan ouderen, volwassenen, kinderen en jongeren. Samen met onze cliënten werken wij aan herstel en kwaliteit van leven. Onze hulp is eenvoudig en kort als het kan, intensief of langdurig als het nodig is. Maar altijd toegankelijk en dichtbij: meestal op de poli, in de wijk of online, soms thuis of in de kliniek. GGZ Drenthe biedt daarnaast specialistische behandelingen als het gaat om complexe trauma’s, psychose, gezinspsychiatrie, psychiatrische problemen én verslaving, transculturele psychiatrie, mensen met een verstandelijke beperking en psychische problemen en forensische psychiatrie.

Meer over GGZ Drenthe