Verpleegkundige HBO
GGZ Drenthe

Functieomschrijving

Word jij onze nieuwe collega?

Voor onze polikliniek Volwassenen van de S-GGZ  in Hoogeveen en Meppel zijn wij op zoek naar een enthousiaste en kundige collega HBO verpleegkundige.

Verpleegkundige HBO
voor 28 uur per week en voor de duur van 1 jaar met uitzicht op een vaste aanstelling.

Dit ga je doen

 • Je behandelt cliënten individueel en in groepsverband. Geeft tevens uitvoering aan de MOPHAR, (somatische screening en afnemen van vragenlijsten);
 • Je geeft uitvoering aan steunende en structurerende contacten waarbij het zwaartepunt ligt bij contacten op de poli. In crisissituaties kan de verpleegkundige ook huisbezoeken doen;
 • Je neemt deel aan het multidisciplinair overleg en draagt bij aan een goede dossiervoering in overleg met de regiebehandelaar;
 • Je ondersteunt cliënten bij hun herstel en draagt bij aan maatschappelijke integratie en verbinding met hun naasten. Je zorgt voor afstemming en coördinatie bij complexe zorgvragen waarbij meerdere instanties of instellingen betrokken zijn;
 • Je neemt deel aan de bureaudienst en overlegt met de (regie)behandelaar wanneer zorgvragen moeten worden opgeschaald;
 • Je kunt eventueel aandachtsfunctionaris  zijn voor onderwerpen als suïcide preventie, meldcode of E-health. In de innovatie van behandeling en zorg wordt van je gevraagd een voortrekkersrol te vervullen op de onderwerpen waar jij aandachtsfunctionaris van bent.

Functie eisen

Hier herken jij jezelf in

 • Diploma HBO-V, BIG geregistreerd diploma verpleegkunde;
 • Affiniteit en ervaring met (jong) volwassen cliënten;
 • Goede analytische en contactuele vaardigheden;
 • Een herstelgerichte basishouding;
 • In bezit van rijbewijs B en de beschikking hebben over een auto;
 • Enthousiast, houdt van uitdagingen en denkt out of the box;
 • Kan theorieën en zorgmodellen vertalen naar de praktijk;
 • Een echte teamplayer;
 • Affiniteit met het werken met groepen.

Inschaling

Ons aanbod
We bieden je een uitdagende functie bij een organisatie die voortdurend in ontwikkeling is. De vacature is ontstaan door het vertrek van een medewerker. Je komt terecht in een team dat fijn met elkaar samenwerkt en waar de basis goed op orde is. Salariëring volgens CAO GGZ, FWG 50 / salaris max. 3750,- bruto per maand op fulltime basis (36 uur).
Een referentenonderzoek en het verstrekken van een verklaring omtrent gedrag (VOG) maakt onderdeel uit van de indiensttredingprocedure bij GGZ Drenthe.

Informatie
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Albert Ligtenberg, locatieteammanager, T 06 52412260.

Enthousiast?
Mogen we jou verwelkomen als nieuwe collega? Reageer dan vóór 27 september a.s. via de sollicitatieknop bij deze vacature. Wij ontvangen graag je CV en motivatiebrief. Is brieven schrijven niet jouw ding? Voeg dan een kort filmpje toe waarin je je voorstelt.

Bijzonderheden

Over het team
Wij werken in een multidisciplinair team, waarin in een goede sfeer samengewerkt wordt. We voeren behandeling en diagnostiek uit voor cliënten vanuit verschillende zorgprogramma’s (angst, stemming, persoonlijkheid en ontwikkeling). Behandeling kan bestaan uit individuele contacten, maar we bieden ook diverse groepsbehandelingen aan en E-health. We streven er naar cliënten een zo kort mogelijk, maar kwalitatief goed traject aan te bieden volgens de landelijke richtlijnen.
Naast de behandeling en diagnostiek van een zeer diverse cliënten groep, participeren wij ook in de opleidingen van verschillende disciplines en werken wij mee aan onderzoeken naar behandeling voor diverse externe instellingen. De werkzaamheden vinden in principe binnen de poliklinische setting plaats. In het team werk je nauw samen met twee ervaren collega-verpleegkundigen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst.

Type Vacature
Intern nummer #5543
Organisatie GGZ Drenthe
Locatie Hoogeveen
Postcode 7909AA
Stad Hoogeveen
Werkveld Geestelijke gezondheidszorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Part time
Uren van 28
Uren tot 28
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Geestelijke Gezondheidszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Albert Ligtenberg, locatieteammanager, T 06 52412260.
Functie(s) Verpleegkundige
Publicatiedatum 09-09-2021
Reageer voor 27-09-2021
Ingangsdatum 01-12-2021
Nummer 70970

GGZ Drenthe

GGZ Drenthe biedt hulp bij psychische problemen aan ouderen, volwassenen, kinderen en jongeren. Samen met onze cliënten werken wij aan herstel en kwaliteit van leven. Onze hulp is eenvoudig en kort als het kan, intensief of langdurig als het nodig is. Maar altijd toegankelijk en dichtbij: meestal op de poli, in de wijk of online, soms thuis of in de kliniek. GGZ Drenthe biedt daarnaast specialistische behandelingen als het gaat om complexe trauma’s, psychose, gezinspsychiatrie, psychiatrische problemen én verslaving, transculturele psychiatrie, mensen met een verstandelijke beperking en psychische problemen en forensische psychiatrie.

Meer over GGZ Drenthe