Verpleegkundige (hbo) met ambities om door te groeien naar Regissered Wijkverpleegkundige
TSN Thuiszorg

Functieomschrijving

Hbo-Verpleegkundige met ambities om door te groeien naar Regisserend Wijkverpleegkundige

Ben jij klaar met de Hbo-V en heb jij de ambitie om door te groeien naar een rol als Regisserend Wijkverpleegkundige in de thuiszorg? Wil jij je ontwikkelen als Verpleegkundige, maar wil je ook alvast kennismaken en ondersteunen bij de kwaliteitsbewaking, coördineren van de zorg en het indiceren? Ons team in Almelo zoekt een ambitieuze en bevlogen Verpleegkundige die op termijn de rol van Regisserend Wijkverpleegkundige op zich wil nemen.

 

Functie eisen

Wij vragen:

 • Een afgeronde Hbo-V opleiding én een BIG-registratie
 • Interesse in kwaliteitsbewaking van de zorg
 • Een verantwoordelijkheidsgevoel
 • Empathie
 • Zelfstandigheid
 • Humor
 • Geregistreerd in het kwaliteitsregister of bereid dit te doen
 • Geldig rijbewijs en bij voorkeur in bezit van een auto
 • Digitaal vaardig

Inschaling

Wat biedt TSN jou:

Een functie waarin jij wordt begeleid om door te groeien tot een vakvolwassen Regisserend Wijkverpleegkundige binnen een professioneel team. Een functie waarbij jij ruimte krijgt om je te kunnen ontwikkelen en waar je wordt uitgedaagd om te groeien. Dit alles binnen een zeer dynamische organisatie waarbij zelfontwikkeling en initiatief meer dan gewaardeerd wordt. Wij als TSN willen de zorgprofessional in zijn/haar kracht zetten.

Daarnaast bieden wij:

 • Salaris is conform cao VVT in schaal FWG 45 (min €2.419,91 tot €3.264,29 bruto bij een werkweek van 36 uur) waarbij je kan doorgroeien naar een functie als Regisserend Wijkverpleegkundige (FWG 50 max €3.707,64)
 • Een tijdelijke arbeidsovereenkomst voor de duur van 1 jaar met de mogelijkheid tot een vast contract
 • Begeleiding van een Regisserend Wijkverpleegkundige die jou de fijne kneepjes van het vak leert
 • Ruime opleidingsmogelijkheden
 • Werken in een professioneel team
 • Tablet en werktelefoon
 • Eindejaarsuitkering van 8,33%
 • Een ruime verlofregeling en 8% vakantiegeld

Bijzonderheden

Waar ga je werken:

TSN Thuiszorg is een landelijke thuiszorgorganisatie met een sterke lokale focus. We staan dicht bij onze cliënten, medewerkers en sociale partners. We combineren inhoudelijke kwaliteit met een efficiënte werkwijze en oplossingsgericht vermogen. Samen met andere hulpverleners, mantelzorgers en vrijwilligers(organisaties) organiseren we de zorg altijd dichtbij.

Bij TSN Thuiszorg werken we met kleine professionele teams van zorgprofessionals. Je werkt nauw met elkaar samen en je hebt inspraak op de ontwikkeling van jouw team. Meedenken wordt dan ook meer dan gewaardeerd. Het is prettig werken bij TSN. Je werkt met mensen in de wijk die je echt nodig hebben, waarvoor je iets betekent. Mensen die jou en je werk waarderen.

Als organisatie zijn wij dynamisch en innovatief. Bij TSN werken we met tablets waardoor jij minder tijd voor administratie en meer tijd voor de cliënt hebt. Door ons innoverend karakter zijn wij net even anders dan alle andere thuiszorgaanbieders en daarmee in staat om verwachtingen te overtreffen.

Meer informatie of direct reageren?

Voor meer informatie over deze of andere vacatures kan je contact opnemen met onze collega’s van de Backoffice op telefoonnummer 050 524 1131 of via recruitment@tsn-thuiszorg.nl Direct reageren kan snel en eenvoudig door HIER te klikken! 

De Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) en een navraag bij de Inspectie voor de Gezondheidszorg is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.


Type Vacature
Organisatie TSN Thuiszorg
Locatie TSN Verzorging & Verpleging Almelo
Postcode 7606 JS
Stad Almelo
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd In overleg
Uren van 12
Uren tot 28
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Functie(s) Verpleegkundige
Verpleegkundige in de wijk
Publicatiedatum 23-03-2021
Ingangsdatum In overleg
Reageer voor 24-04-2021
Nummer 61695
Doorsturen Bekijk PDF

TSN Thuiszorg

TSN Verzorging & Verpleging is een landelijke, door de overheid erkende thuiszorgorganisatie, met sterke Twentse wortels. TNS is in 2001 opgericht door zorgverleners die ervan overtuigd waren dat thuiszorg efficiënter en beter kon worden georganiseerd, met als resultaat meer tijd en kwaliteit voor de zorg aan de mensen die dat hard nodig hebben. We hebben een sterke lokale focus en staan dicht bij onze cliënten, medewerkers en sociale partners. Door inhoudelijke kwaliteit, efficiënte werkwijze en oplossingsgericht vermogen te combineren zijn we een betrouwbare zorgaanbieder. Samen met andere hulpverleners, mantelzorgers en vrijwilligers(organisaties) organiseren we de zorg altijd dichtbij en voelen onze cliënten zich met recht 'verzorgd door TSN'.

Meer over TSN Thuiszorg