Verpleegkundige (HBO) met regelmatige werktijden en zelf in te plannen uren, passend in jouw agenda
Leger des Heils regio Oost

Functieomschrijving

Wil jij werken als Verpleegkundige met regelmatige en doordeweekse werktijden en uren passend in jouw agenda? Dan kan deze baan wel eens ‘de schot in de roos’ zijn voor jou!

We hebben een top job voor een enthousiaste en gedreven Verpleegkundige voor 16 uur per week binnen een prettig team op een mooie locatie. Heb jij een groot hart voor een uitdagende en kwetsbare doelgroep? Dan kijken we uit naar jouw sollicitatie.

Als Verpleegkundige ben je onderdeel van een enthousiast team waarmee je samen zorgdraagt voor een plezierige en veilige leefomgeving voor onze bewoners. De bewoners van Huis& Haard Eefde hebben te maken met psychiatrische problematiek, middelengebruik en/of een licht verstandelijke beperking. Met jouw kennis op het gebied van psychiatrie en middelengebruik begeleid je op een deskundige manier onze bewoners. Je verricht verpleegtechnische handelingen en ondersteunt bij de algemene dagelijkse begeleidingsvragen.

Je hebt een coördinerende functie op het gebied van medicatie, somatische zorg en somatische screening, contact met instanties zoals huisarts, apotheek enz. Daarnaast vervul je een coördinerende rol binnen het team. Je stuurt op bovenstaande onderdelen de woonbegeleiders aan. Er is veel ruimte om je te ontwikkelen en de functie naar eigen inzicht in te vullen.

 

Functie eisen

 • Je beschikt over een HBO V niveau 5 diploma
 • Je bent BIG-geregistreerd
 • Je hebt kennis van multi-problematiek en relevante hulpverleningsmethoden
 • Je hebt affiniteit met en bij voorkeur werkervaring met de doelgroep met meervoudige problematiek
 • Je hebt kennis op het gebied van psychiatrie en middelengebruik
 • Je hebt ervaring met software programma's zoals Excel, Word en cliëntregistratiesystemen
 • Je bent pro-actief en je beschikt over een goed improvisatievermogen
 • Je bezit goede communicatieve en sociale vaardigheden
 • Je hebt een rijbewijs en auto (locatie is moeilijk met openbaar vervoer te bereiken)

 

Je bent christen en kan aangeven wat dit voor jou betekent. Wil je hier meer over lezen? Kijk dan op www.legerdesheils.nl/identiteit

 

Inschaling

Als Verpleegkundige kun je rekenen op:

 • Een mooie werkplek: veel groen rondom onze locatie te Eefde
 • Een coördinerende en zelfstandige functie in een prettig team
 • Een contract voor 16 uren (regelmatige diensten en inzet uren in overleg)
 • Een baan voor in eerste instantie een jaar met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd
 • Een goed salaris conform CAO Sociaal Werk schaal 8 (afhankelijk van opleiding en ervaring min. € 2.780,= en max. € 3.961,= bruto per maand obv 36 uur per week)
 • Volledige reiskostenvergoeding als je met het OV reist, een fietsregeling met extra reiskostenvergoeding als je gaat fietsen en een kilometervergoeding als je met de auto reist (afhankelijk van je reisafstand en werkdagen).
 • Vakantietoeslag van 8% per jaar
 • Eindejaarsuitkering van 8,3%
 • 170 verlofuren per jaar o.b.v. een 36-urig dienstverband. Daarnaast heb je recht op maximaal 36 vitaliteitsuren die je opbouwt afhankelijk van je leeftijd.
 • Diverse overige secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een fietsregeling en een loopbaanbudget die je maandelijks opbouwt en kan inzetten voor je eigen ontwikkeling
 • Pensioenopbouw via Pensioenfonds Zorg & Welzijn.

Daarnaast hebben we een aantrekkelijk en passend aanbod van trainingen en opleidingen via onze LdH Academie, gericht op jouw werkgebied.

Bijzonderheden

Over het Leger des Heils

Doorgaan waar anderen stoppen. Samen strijden voor de meest kwetsbare mensen in onze samenleving. Werken met passie en impact, vanuit ons christelijke geloof. Dat is werken bij het Leger des Heils. Als Leger des Heils Oost helpen wij kwetsbare mensen in de maatschappij: de mensen zonder helper. Onze 560 medewerkers en 225 vrijwilligers zetten zich in om jaarlijks 2.700 hulpvragers te ondersteunen. Dat doen we middels jeugdhulpverlening, pleegzorg, ambulante begeleiding, kindercoaching, begeleiding van zwerfjongeren, woonbegeleiding, beschermd wonen, verpleging en verzorging, palliatieve zorg en verslavingszorg.

Afdelingsinformatie

Bij de afdeling Beschermd Wonen Huis&Haard wordt 24 uur onderdak, rust, structuur en ondersteuning geboden aan bewoners met een licht verstandelijke beperking en een meervoudig complexe, veelal psychiatrische- en/of verslavingsproblematiek.
De opvang en ondersteuning richt zich op het vergroten van de zelfredzaamheid op het gebied van o.a. wonen, (zelf)verzorging, dagbesteding en sociale relaties. Het streefdoel is dat de bewoner zo zelfstandig en zelfredzaam mogelijk zijn leven vorm, inhoud en zin geeft.

Huis&Haard Eefde is een locatie waar 40 mensen wonen, zowel mannen als vrouwen. Het team bestaat uit begeleiders en wordt ondersteund door een orthopedagoog, en een verpleegkundige. Daarnaast zijn er diverse afdelingen, zoals facilitair en trajectmanagent die de afdeling ondersteunen zodat het team het werk op een goede en professionele manier kan uitvoeren.

Wil je meer weten over het Leger des Heils neem dan eens een kijkje op www.legerdesheils.nl of www.legerdesheils.nl/oost

Enthousiast geworden? Reageer dan via de button ‘Solliciteer’ bij de vacature op https://www.legerdesheils.nl/vacatures/vacature/verpleegkundige-hbo-met-regelmatige-werktijden-en-zelf-in-te-plannen-uren-passend-in-jouw-agenda-v163501

De vacature sluit zodra we de kandidaat gevonden hebben die ons team kan komen versterken.

Heb je nog vragen? Teamleider Maik Jansen zal ze graag beantwoorden (tel. 06-2125 6019)

Heb je vragen over de procedure, dan kan je contact opnemen met Marja Hartkamp (Recruiter regio Oost) tel. 06-12407703 (bereikbaar op di/do/vr. morgen).

 

Ter info:

 • Conform het Werving en Selectiebeleid van St. Leger des Heils W&G hebben interne kandidaten bij gelijke geschiktheid voorrang op deze vacature.
 • Screening en het opvragen van referenties kan onderdeel uitmaken van de procedure.
 • Het kunnen verkrijgen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is noodzakelijk. De kosten hiervoor worden vergoed.

 

 

Acquisitie nav deze advertentie stellen wij niet op prijs.

 

Type Vacature
Intern nummer 38-2022
Organisatie Leger des Heils regio Oost
Locatie Beschermd Wonen (Huis&Haard) Eefde
Postcode 7211 ME
Stad Eefde
Werkveld Welzijn en Maatschappelijke Dienstverlening
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Part time
Uren van 16
Uren tot 16
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, mogelijkheden voor vast dienstverband
CAO CAO Sociaal Werk
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Maik Jansen, teamleider, 06-21256019
Functie(s) Verpleegkundige
Publicatiedatum 12-05-2022
Ingangsdatum in overleg
Reageer voor 26-05-2022
Nummer 110845

Leger des Heils regio Oost

Huis en Haard Eefde is een beschermde woonvorm waar ondersteuning geboden wordt aan mensen met een meervoudig complexe (veelal psychiatrische- en/of verslavings-problematiek) Bij Huis en Haard Eefde ligt de aandacht op het bieden van structuur, veiligheid en stabilisatie. Samen met de deelnemer wordt een persoonlijk plan opgesteld. De opvang en ondersteuning richt zich op het vergroten van de zelfredzaamheid op het gebied van o.a. wonen, (zelf)verzorging, dagbesteding en sociale relaties. Het streefdoel is dat de bewoner zo zelfstandig en zelfredzaam mogelijk zijn leven vorm, inhoud en zin geeft.

Meer over Leger des Heils regio Oost