Verpleegkundige
IJsselheem

Functieomschrijving

Jij houdt van variatie in je werk en hebt zin om samen met een enthousiast zorgteam de best mogelijke zorg voor onze bewoners te realiseren. Je bent in staat om verpleegkundig leiderschap te tonen en collega's te coachen. Je bent een teamspeler en hebt passie voor de ouderenzorg. Hebben we je interesse gewekt? Lees dan verder!

Als verpleegkundige verricht je verpleegtechnische handelingen en word je ingezet in de verpleegtechnische dienst bij onze locatie Brinkhoven in Heerde. Je zet verpleegkundig leiderschap in om de kwaliteit en continuïteit van de zorgverlening te bewaken en zo nodig te verbeteren. Dit doe je door:

 • zorg te verlenen aan bewoners zoals afgesproken in het individuele zorgplan, waarbij gewerkt wordt volgens de geldende visie, methodieken en richtlijnen;
 • mee te denken over nieuwe ontwikkelingen en zorg gerelateerde vraagstukken;
 • als eindverantwoordelijke in de dienst collega’s te begeleiden/coachen bij het werk.

  Waar ga je werken?
  Brinkhoven is een woonzorgcentrum/verpleeghuis waar huishoudelijke en persoonlijke verzorging, verpleging, begeleiding en behandeling wordt geboden. Brinkhoven staat bekend om haar fijne dorpscultuur. Ze hebben gezamenlijke ruimten en verschillende faciliteiten waar bewoners en inwoners van Heerde gebruik van kunnen maken, zoals de beleeftuin. Er heerst een plezierige werksfeer waar de collega's er voor elkaar zijn. Brinkhoven maakt onderdeel uit van IJsselheem. IJsselheem is een woonzorgconcern met locaties in regio's Kampen, Zwolle en Zwartewaterland, Hattem en Heerde. IJsselheem biedt wonen, revalidatie en thuiszorg en is al jaren bekend met het bieden van zorg en behandeling aan ouderen. IJsselheem heeft veel expertise in het grootschalig organiseren van zorg in combinatie met lokale uitvoering, waarbij de eigen identiteit en verbondenheid met de lokale samenleving behouden blijft.

Functie eisen

Jij bent een enthousiaste, leergierige en flexibele collega, met een groot hart voor de ouderenzorg en teamwork. Verder vragen wij het volgende:

 • een mbo-niveau 4 diploma Verpleegkundige of hoger;
 • een geldige BIG-registratie;
 • ervaring in de zorg, bij voorkeur in de ouderenzorg.

Voor deze functie is een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) vereist.

Inschaling

Kies je voor IJsselheem, dan krijg je naast de vrijheid om individuele zorg te verlenen én de mogelijkheid om jezelf te blijven ontwikkelen ook nog:

 • een contract voor onbepaalde tijd voor 20 uur per week;
 • bruto maandsalaris tussen € 2.336,- en € 3.254,- op basis van 36 uur (FWG 40 CAO VVT);
 • 8% vakantiegeld (mei) en 8,33% eindejaarsuitkering (november);
 • fiscale voordelen bij onder andere de aankoop van een (elektrische) fiets, laptop, mobiel of een fitness abonnement;
 • uitstekende pensioenregeling bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW).

Bijzonderheden

Heb je nog vragen?
Heb je inhoudelijke vragen over de vacature? Fenna Hulsing of één van de collega's beantwoorden met plezier jouw vragen via 06 820 002 93.

Wacht niet langer, solliciteer direct op deze vacature. Het inwinnen van een referentie maakt deel uit van de procedure.

Over IJsselheem
IJsselheem ziet in elk mens een uniek persoon. Iemand met eigen waarden en gewoontes, een eigen verhaal dat we graag willen horen. Dat geldt niet alleen voor onze cliënten, maar ook voor onze medewerkers. We waarderen je om wie je bent en wat je kunt. Zo kunnen we vakkundige en persoonsgerichte zorg bieden. We blijven onszelf continu verbeteren en werken aan (technologische) innovaties. Op die manier vergroten we het werkplezier van onze medewerkers en de kwaliteit van leven van ouderen. Het Strategisch Kompas geeft onze koers tot 2024 weer. Hoe wij onze medewerkers centraal zetten is beschreven in onze HR-visie.

Type Vacature
Intern nummer 1131
Organisatie IJsselheem
Locatie IJsselheem, de Bongerd in Hattem
Postcode 8051 VL
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Part time
Uren van 20
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Functie(s) Verpleegkundige
Verpleegkundige 4/6
Verpleegkundige BIG-geregistreerd
Verpleegkundige niveau 4
Publicatiedatum 15-05-2023
Ingangsdatum In overleg
Reageer voor 30-06-2023
Nummer 120071
Doorsturen Bekijk PDF

IJsselheem

IJsselheem biedt verschillende vormen van wonen, zorg en dienstverlening vanuit 16 locaties in de regio Kampen, Zwolle, Zwartewaterland, Hattem en Heerde. De activiteiten zijn er op gericht om de kwaliteit van leven van cliënten zo optimaal mogelijk te houden. Uitgangspunten hierbij zijn onder andere respect voor zelfstandigheid, keuzevrijheid, privacy en eigen identiteit. IJsselheem ziet in elk mens een uniek persoon. Iemand met eigen waarden en gewoontes, een eigen verhaal dat we graag willen horen. Dat geldt niet alleen voor onze cliënten, maar ook voor onze medewerkers. We waarderen je om wie je bent en wat je kunt. Zo kunnen we vakkundige en persoonsgerichte zorg bieden. We blijven onszelf continu verbeteren en werken aan (technologische) innovaties. Op die manier vergroten we het werkplezier van onze medewerkers en de kwaliteit van leven van ouderen. Het Strategisch Kompas geeft onze koers tot 2024 weer. Hoe wij onze medewerkers centraal zetten is beschreven in onze HR-visie.

Meer over IJsselheem