Verpleegkundige in de Wijk
Carintreggeland

Functieomschrijving

Ben jij gediplomeerd verpleegkundige?
Vind jij de verpleegtechnische handelingen en de diversiteit daarin een leuk onderdeel van je vak?
Ben je nieuwsgierig wat Carintreggeland jou kan bieden?

Dan komen wij graag met jou in contact!

Binnen Carintreggeland hebben we mooie vacatures in de wijkzorg als Verpleegkundige. Zo kun je aan de slag in verschillende dorpen, waarbij je op de fiets of met de (dienst) auto op bezoek gaat bij onze cliënten die in hun eigen woning/boerderij nog zelfstandig leven. We hebben bijvoorbeeld vacatures in Delden, Wierden, Hengevelde, Goor, Markelo, Rijssen en Enter. Vind je juist de omgeving en het bruisende van de stad leuk? Wij hebben bijvoorbeeld vacatures in Almelo en Hengelo. Elke omgeving en woongebied heeft zijn eigen cultuur en charme en type bewoners. Een hechte gemeenschap van een dorp of een multiculturele wijk, elke omgeving is anders!

Zo heeft elk team bij ons ook eigen kwaliteiten en samenstelling. Veelal een mix van ervaren en junior zorgprofessionals. Zo zijn er zeer ervaren teams, waardoor een zeer goede leeromgeving voor stagiaires en BBL’ers ontstaat. Er zijn ook teams die net bij elkaar gekomen zijn en met elkaar volop in ontwikkeling zijn. Alle teams bestaan uit heel betrokken zorgprofessionals die met elkaar gaan voor de beste zorg!

We hebben momenteel vacatures voor verschillende uren per week, maar bijvoorbeeld ook specifiek voor de nachtzorg!
Wij bij Carintreggeland geloven in een goede balans tussen werk en privé, waardoor er verschillende mogelijkheden zijn, om de ideale balans te behouden.
Ben jij toe aan iets nieuws?
Wil je jouw opgedane werkervaring en kennis delen binnen een nieuw team?
Ben je toe aan een frisse, vernieuwende blik of omgeving?

Kom dan eens praten over de mogelijkheden. Geen moeilijk gedoe met solliciteren, gewoon met elkaar in gesprek. Geheel vrijblijvend. Wij zijn benieuwd wat jou beweegt, wat jouw wensen en behoeften zijn en hoe jij je toekomst als verpleegkundige voor je ziet.

Carintreggeland biedt professionele ondersteuning op het gebied van zorg, wonen, gezondheid en welzijn. De cliënt bepaalt, het is zijn leven tenslotte! We vinden het belangrijk dat jij waardevol kunt werken, dit betekent dat we het belangrijk vinden dat je je werk met plezier doet, je de juiste vakkennis hebt, jezelf kunt blijven ontwikkelen en er een gewenste balans is tussen werk en privé. De behoeften hierin is voor iedereen persoonlijk, daarom geven we hier samen met jou invulling aan!

Wie ben jij?

  • Jij hebt een afgeronde Verpleegkundige opleiding
  • Jij bent een zelfstandige verpleegkundige

Je vindt bij ons

  • Een uitdagende plek in een open, dynamisch bedrijf
  • Uitstekende groeimogelijkheden
  • Samenwerking in professionele zorgteams
  • Beloning volgens CAO VVT

Bijzonderheden

Heb je interesse om in contact te komen? Mail je naam en telefoonnummer naar vacature@carintreggeland.nl en wij nemen contact met je op voor een vrijblijvende kennismaking/gesprek. Wil je graag meer horen over het werken bij Carintreggeland? Bekijk dan hier het filmpje van onze collega.

Wij zijn verplicht een Verklaring omtrent gedrag (VOG) in het personeelsdossier op te nemen.

Type Werkplein
Organisatie Carintreggeland
Locatie Carintreggeland, diverse locaties
Postcode 7554RS
Stad Hengelo
Werkveld Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst in overleg
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij vacature@carintreggeland.nl
Functie(s) Vakantiewerk Verpleegkundige niveau 4
Verpleegkundige
Verpleegkundige 4/6
Verpleegkundige ANW
Verpleegkundige BIG-geregistreerd
Verpleegkundige in de wijk
Verpleegkundige niveau 4
Verpleegkundige niveau 6
Wijkverpleegkundige
Publicatiedatum 15-05-2020
Reageer voor 15-06-2020
Nummer 52952

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland