Verpleegkundige in de wijk niveau 4, Oldenzaal (lange diensten mogelijk!)
Carintreggeland

Functieomschrijving

Zoek jij afwisseling en kom je graag bij cliënten thuis?
Word jij blij van collega’s die voor elkaar klaar staan, met elkaar meedenken en voor kwaliteit gaan?
Vind je het leuk om veel verpleegtechnische handelingen uit te voeren?

Dan verwelkomen wij jou graag in ons team!

In Oldenzaal hebben we mogelijkheden voor Verpleegkundigen niveau 4 in Team Centrum. Door het herverdelen van onze activiteiten hebben we met elkaar een ideale werk-privé balans kunnen vinden en daardoor extra ruimte voor nieuwe enthousiaste collega’s.
In ons werkgebied hebben we een zeer gevarieerde cliëntsamenstelling waardoor geen dag hetzelfde is. We leveren kort- en langdurige zorg aan zowel jongere als oudere cliënten. Hierdoor komen we veel verschillende zorgvragen tegen met veel technische handelingen. Dit maakt het werk in onze wijk erg uitdagend. Als verpleegkundige verricht je verpleegkundige zorg en je biedt persoonsgerichte ondersteuning en begeleiding aan de hand van de zorgvraag van de cliënt aan huis. Dit kan zowel lichamelijke als psychosociale ondersteuning zijn. Je hebt bij ons nauw contact met je teamleden, andere professionele hulpverleners en mantelzorgers. Hierdoor sta je er nooit alleen voor. Je bent heel erg belangrijk in het dagelijks leven van je cliënt en hun omgeving.

Wijkzorg Oldenzaal is dynamische en werkt zelfstandig. De personeelssamenstelling is heel divers, een mix van ervaren zorgprofessionals tot starters en leerlingen. Samen regelen we de zorg voor onze cliënt. Bij ons kun je continue diensten draaien. Dit houdt in dat je een ochtenddienst van bijvoorbeeld van 7.00 tot 15.00 uur draait of een avonddienst van 15.00 tot 23.00 uur. Passen kortere, gebroken diensten beter bij jouw privé situatie? Of werk jij het liefst alleen in de avonden? Wij kijken graag samen met jou naar de ideale combinatie! Ook qua contracturen zijn we flexibel. Kleine contracten en grotere (tot 28 uur) behoren tot de mogelijkheden.

Carintreggeland biedt professionele ondersteuning op het gebied van zorg, wonen, gezondheid en welzijn. We zijn de grootste zorgorganisatie van Twente. Door de grootte van onze organisatie hebben we tal van mogelijkheden om door te ontwikkelen en door te groeien! Je hebt bij Carintreggeland niet alleen een baan, maar een loopbaan! Er is ruimte voor jouw ambitie door bijvoorbeeld verdieping in je functie door een specialisatie, verbreding in je functie door verandering van doelgroep (ELV/Revalidatie/Hospice/PG etc.) of een nieuwe uitdaging door werkomgeving (intramuraal, wijkzorg in de stad of op het platteland). Zo bieden wij onze medewerkers op elk moment een passende baan in hun loopbaan!

Toch voelt Carintreggeland niet als een grote organisatie, we zijn namelijk lokaal aanwezig. Er is een grote betrokkenheid in de organisatie en veel persoonlijke aandacht. De cliënt bepaalt, het is zijn leven tenslotte! We vinden het belangrijk dat jij waardevol kunt werken, dit betekent dat we het belangrijk vinden dat je je werk met plezier doet, je de juiste vakkennis hebt, jezelf kunt blijven ontwikkelen en er een gewenste balans is tussen werk en privé. De behoeften hierin is voor iedereen persoonlijk, daarom geven we hier samen met jou invulling aan!

Wie ben jij?

· Jij hebt een afgeronde Verpleegkundige opleiding
· Jij kunt zelfstandig werken
· Je hebt humor en je kijkt positief naar de mogelijkheden die er zijn
· Je bent communicatief zeer vaardig en kunt beslissingen nemen wanneer nodig
· Je bent oprecht geïnteresseerd in je client en natuurlijk ook in je collega’s
· Je vindt de afwisseling in zorgvraag, cliënten en werkomgeving leuk!

Je vindt bij ons

  • Een waardevolle manier om van betekenis te zijn voor de cliënten
  • Veel ontwikkelmogelijkheden om jezelf uit te blijven dagen; Verdiepen op aandachtsvelden of meehelpen zorgtechnologie in de wijk verder vorm te geven of je verder specialiseren (via ons leerplein en het opdoen van gerichte werkervaring en coaching) behoren tot de mogelijkheden
  • Professionele, gedreven en enthousiaste collega’s
  • Salaris is conform CAO VVT FWG 45 maximaal € 3.264,29 bruto per maand op basis van 36 uur
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden

Bijzonderheden

Benieuwd naar de visie van Carintreggeland? Kijk hier

Vanwege de maatregelen in de aanpak van het coronavirus (COVID-19) kan het zijn dat een eerste kennismaking plaatsvindt door middel van videobellen. Bijvoorbeeld via WhatsApp. We doen ons uiterste best om jouw sollicitatieprocedure zo goed mogelijk te laten verlopen, zodat we je snel mogen verwelkomen als nieuwe collega!

Wij zijn verplicht een Verklaring omtrent gedrag (VOG) in het personeelsdossier op te nemen.

Type Werkplein
Intern nummer 20-235
Organisatie Carintreggeland
Locatie Oldenzaal, wijkverpleging
Postcode 7572BV
Stad Oldenzaal
Werkveld Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Part time
Uren van 20
Uren tot 28
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, mogelijkheden voor vast dienstverband
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Laura ter Haar, e-mail laura.terhaar@carintreggeland.nl
Functie(s) Verpleegkundige
Verpleegkundige 4/6
Verpleegkundige BIG-geregistreerd
Verpleegkundige in de wijk
Verpleegkundige niveau 4
Publicatiedatum 13-11-2020
Reageer voor 15-12-2020
Nummer 55965

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland