Verpleegkundige in de wijk
TSN Thuiszorg

Over deze leuke baan

“Onze specialistische wijkzorg maakt mijn werk erg afwisselend. Zo monitor je het verloop van terminaal zieken, maar verzorgen we ook cliënten na een ongeval terug naar zelfstandigheid.”

Is het werken met ouderen jou op het lijf geschreven? En zoek jij een zelfstandige baan met afwisselende werkzaamheden? Bij TSN kun jij jouw verpleegkundige competenties uitvoeren binnen een professioneel wijkteam. Kom jij jouw expertise inzetten bij onze cliënten thuis?

Bovendien werken we met moderne domotica en bieden we je veel scholingen aan, onder andere via ons eigen ontwikkelplatform TSN Leert.

Wordt dit jouw baan?

Als Verpleegkundige in de wijkverpleging bij TSN krijg je te maken met afwisselende zorgbehoeften. Geen dag is hetzelfde en het écht in contact zijn met ouderen geeft jou hier veel voldoening. 
Bij TSN krijg je de ruimte om zelfstandig te handelen in de situaties die je tegenkomt; je hebt dan ook oog voor de mens achter de zorgvraag. Toch kun je altijd terugvallen op jouw team, bijvoorbeeld door te overleggen met de regisserend wijkverpleegkundige.

Hoe ziet jouw werkdag eruit?
Samen met jouw team zorg je ervoor dat onze cliënten passende en kwalitatief goed zorg ontvangen. Je begint met het lezen van de overdracht van de voorgaande dienst en vervolgens start je jouw route. Je maakt een praatje, stelt de cliënten op hun gemak en stimuleert de zelfredzaamheid tijdens het verrichten van jouw zorgtaken. Voldaan rijd je na het laatste cliëntenbezoek weer naar huis; van betekenis zijn voor een ander geeft een goed gevoel!

Waren er bijzonderheden, bijvoorbeeld een signaal dat het zorgplan moet worden aangepast? Dan rijd je na jouw dienst langs het wijkkantoor om het te bespreken met de regisserend wijkverpleegkundige. Waar nodig schakel je ook met andere zorgverleners, zoals huisartsen en ziekenhuizen. Elke cliënt is anders en geen dag is hetzelfde.
 
Iedere zes weken kom met het hele team samen voor een groot overleg; voorafgaand daaraan gaan jullie eerst gezellig lunchen om bij te praten. Zo ken je jouw collega’s en is het fijn samenwerken!

Wie ben jij?

Je bent iemand die zich goed kan verplaatsen in een ander; men kan bij jou terecht. Daarmee ben jij een gezellige collega en (nog belangrijker) heb je oprechte aandacht voor de bewoners. Daarbij zet je ook jouw gevoel voor humor in. Uiteraard zijn er nóg een paar vinkjes te zetten:

- Je hebt het Mbo4-diploma Verpleegkunde
- Je hebt een geldige BIG-registratie
- Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en werkt graag zelfstandig
- Je bent empathisch; je kunt je goed in een ander verplaatsen
- Je bent in het bezit van rijbewijs B

Wat bieden wij jou?

Een baan waar je blij van wordt! Bij TSN vinden we jouw inbreng en ontwikkeling erg belangrijk. 
Je krijgt hier de ruimte om samen met jouw team de zorg grotendeels zelf in te richten. Daarbij word je gefaciliteerd door een supportorganisatie zodat jij je kunt richten op de cliënt. Bovendien zijn jouw roosterwensen ons uitgangspunt. Daarnaast bieden we jou:

- Een salaris ingeschaald in cao VVT FWG 40: €2.422 - €3.159 bruto per maand
- Een jaarcontract voor 20-24 uren per week
- De mogelijkheid voor een aanvullende rol binnen het team
- 8% vakantiegeld én 8,33% eindejaarsuitkering
- Genoeg vakantiedagen voor wat tijd voor jezelf
- Een werktelefoon en -tablet
- Een prima pensioenregeling bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn
- Een fijne organisatie waarin jij kunt doorgroeien en jezelf ontwikkelen

Wordt dit jouw baan?

Wordt dit jouw baan?
Klik hieronder om meteen te reageren op deze leuke vacature. We leren je graag kennen!
Heb je nog vragen of wil je eerst wat meer info? Bel dan gerust even met onze collega's Susanne, Joanneke of Manon via 050-5241131.
Een mail sturen naar TSN Recruitment kan ook. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden bij onze mooie zorgorganisatie!

Waar ga je werken? 
Als organisatie is TSN dynamisch en innovatief; net even anders dan alle andere zorgaanbieders en daarmee in staat om verwachtingen te overtreffen. Werken bij TSN Verzorging & Verpleging betekent samenwerken in een fijn team van zorgprofessionals.

TSN stimuleert de ontwikkeling van haar medewerkers, zowel via het eigen platform TSN Leert als door een volledige opleiding aan te bieden. Voor jou betekent dat dan ook een baan vol uitdaging én ontwikkeling!

Type Vacature
Intern nummer 1662
Organisatie TSN Thuiszorg
Locatie TSN Verzorging & Verpleging Hengelo
Postcode 7552VV
Stad Hengelo
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd In overleg
Uren van 20
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Team Recruitment
Functie(s) Verpleegkundige in de wijk
Publicatiedatum 03-11-2022
Ingangsdatum in overleg
Reageer voor 04-12-2022
Nummer 115230
Doorsturen Bekijk PDF

TSN Thuiszorg

TSN Verzorging & Verpleging is een landelijke, door de overheid erkende thuiszorgorganisatie, met sterke Twentse wortels. TNS is in 2001 opgericht door zorgverleners die ervan overtuigd waren dat thuiszorg efficiënter en beter kon worden georganiseerd, met als resultaat meer tijd en kwaliteit voor de zorg aan de mensen die dat hard nodig hebben. We hebben een sterke lokale focus en staan dicht bij onze cliënten, medewerkers en sociale partners. Door inhoudelijke kwaliteit, efficiënte werkwijze en oplossingsgericht vermogen te combineren zijn we een betrouwbare zorgaanbieder. Samen met andere hulpverleners, mantelzorgers en vrijwilligers(organisaties) organiseren we de zorg altijd dichtbij en voelen onze cliënten zich met recht 'verzorgd door TSN'.

Meer over TSN Thuiszorg