Verpleegkundige in de wijk Tuindorp (Deventer)
Carinova

Functieomschrijving

Voor ons thuiszorgteam in Tuindorp zijn wij op zoek naar een enthousiaste Verpleegkundige! Team Tuindorp is een uitdagend team met ieders zijn eigen kwaliteiten, hierdoor is er veel diversiteit binnen het team! De wijk Tuindorp is een wijk met uiteenlopende uitdagingen op het gebied van zorgverlening en zorgvragen. Hierin staan onze cliënten centraal. Wij zoeken een nieuwe collega die communicatief vaardig is, sociaal, flexibel en deskundig. En natuurlijk collegiaal, want dat zoeken we ook in dit gezellige team!

In de thuiszorg is natuurlijk geen dag hetzelfde. Om zoveel mogelijk continuïteit van zorg te bieden loop je je eigen route. Zo krijg jij de unieke kans om een cliënt tijdens het gehele proces te ondersteunen en te begeleiden. In de thuiszorg sta je er nooit alleen voor, met zelfstandig functionerende wijkteams zorg je samen voor het principe: "zo lang mogelijk thuis". Collega's staan voor elkaar klaar en denken mee om de beste kwaliteit van zorg te verlenen. 

Als Verpleegkundige in de wijk heb je een helicopterview en houd je je bezig met de kwaliteit van zorg en de vernieuwingen hierin. Samen met het team ga je op zoek naar kansen en mogelijkheden voor de cliënten. Om de cliënten altijd de beste zorg te kunnen verlenen vinden wij als werkgever het belangrijk dat jij je kennis up to date houdt. Doordat je werkt aan je eigen persoonlijke ontwikkeling kun je ook een inspirerende bijdrage leveren aan de teamontwikkeling. 

Waar ben jij goed in?

 • Je hebt een diploma als Verpleegkundige niveau 4
 • Je hebt net als wij, een hart voor de zorg
 • Je kunt goed omgaan met flexibele werktijden en werksituaties
 • Je wilt graag samen met Carinova de zorgverlening steeds verbeteren
 • Je werkt graag samen met collega’s
 • Je kunt goed signaleren en initiatief nemen
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs en een auto 

Carinova biedt jou

 

 • 16 tot 20 uur in de week. Jouw wens hierin is zeker bespreekbaar! 
 • Inschaling op basis van de cao VVT FWG 45 (max € 3.264,29 per maand)
 • Een contract voor onbepaalde tijd 
 • Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, onder andere collectiviteitskorting op je zorgverzekering, een eindejaarsuitkering en een tablet
 • Een actieve personeelsvereniging 
 • Diverse ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden

Bijzonderheden

Wil je toch nog wat meer weten over het werken in het thuiszorgteam Tuindorp? Dan kan je contact opnemen met Leidy Y. Tapilawatin - Perez Cardenas, zij is te bereiken op telefoonnummer: 06-13877317.

Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met Marije Schreur, Recruiter Matchpunt, te bereiken op telefoonnummer: 06-22843844. Bereikbaar op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.

Help jij ons om te zorg draaiende te houden? Ook nu is Carinova op zoek naar nieuwe collega’s en zien wij jouw sollicitatie graag tegemoet! Vanwege de maatregelen in de aanpak van het coronavirus (COVID-19) zal een eerste kennismaking plaatsvinden door middel van videobellen. We doen ons best om jouw sollicitatieprocedure zo goed mogelijk te laten verlopen, zodat we je snel mogen verwelkomen als nieuwe collega!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is alleen toegestaan via onze Recruitmentafdeling Matchpunt. Je kunt ons bereiken via matchpunt@carinova.nl of telefonisch contact opnemen met Milka Nooij: 06-12760975.

Type Vacature
Organisatie Carinova
Locatie Deventer
Postcode 7400 AR
Stad Deventer
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Onregelmatig
Uren van 16
Uren tot 20
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Functie(s) Verpleegkundige niveau 4
Publicatiedatum 14-04-2021
Reageer voor 14-05-2021
Ingangsdatum 14-04-2021
Nummer 65291
Doorsturen Bekijk PDF