Verpleegkundige in de wijk/verzorgende IG Vroomshoop Zuid
ZorgAccent

Functieomschrijving

Wij zijn wijkteam Vroomshoop Zuid en zijn per 1 juni 2022 op zoek naar een enthousiaste verzorgende IG/verpleegkundige in de wijk die ons team kan versterken.
In ons team werken wij wijkgericht, dit houdt in dat wij verantwoordelijk zijn voor de verzorging en verpleging van onze cliënten in de wijk en zijn ook sociaal betrokken.
Je voert verpleegkundige en/of verzorgende taken uit. Bekwaamheid betreffende verpleegtechnische handelingen is een essentieel onderdeel van ons vak. Daarnaast werk je indien nodig multidisciplinair en heb je contacten met de familie en/of mantelzorgers waarbij het doel is om zorg op maat te bieden.
Je wordt onderdeel van een zelfsturend team, waarbij je zelfstandig taken gaat uitvoeren mede op basis van jouw eigen interesse.

Solliciteren kan via onze site: https://talentvoorzorgaccent.nl/vacature/verpleegkundige-verzorgende-ig-vroomshoop-zuid/ 

Functie eisen

· Je bent in het bezit van een diploma Verpleegkundige of verzorgende IG;
· Je hebt een professionele houding en uitstraling;
· Je bent enthousiast;
· Je hebt een flexibele en collegiale instelling;
· Werkervaring in de zorg is een pre;
· Je bent in het bezit van een rijbewijs en een eigen auto.
. BIG registratie voor verpleegkundigen

Solliciteren kan via onze site: https://talentvoorzorgaccent.nl/vacature/verpleegkundige-verzorgende-ig-vroomshoop-zuid/ 

Inschaling

· Een functie in een zorgorganisatie die vooruitstrevend en vernieuwend is.
· Salaris afhankelijk van ervaring ingeschaald in FWG 45 of FWG schaal 40 conform de CAO VVT.
· Dienstverband voor onbepaalde tijd voor 20 uur per week.
· Mobiele telefoon en IPad voor het werk.

Solliciteren kan via onze site: https://talentvoorzorgaccent.nl/vacature/verpleegkundige-verzorgende-ig-vroomshoop-zuid/ 

Type Werkplein
Organisatie ZorgAccent
Locatie ZorgAccent
Postcode 7604AD
Stad Almelo
Werkveld Verpleging & Verzorging
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Uren van 20
Uren tot 20
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
Functie(s) Verpleegkundige in de wijk
Verzorgende IG
Publicatiedatum 22-04-2022
Ingangsdatum zo spoedig mogelijk
Reageer voor 20-05-2022
Nummer 110285
Doorsturen Bekijk PDF

ZorgAccent

Werken en zorgen in zelfsturende teams: een uitdaging voor zorgprofessionals. Als veelzijdige zorgorganisatie biedt ZorgAccent in haar werkgebied Noord West Twente & Salland dag en nacht verzorging, verpleging en gespecialiseerde zorg, bij mensen thuis of in een van onze woonzorglocaties. Om de mensen die zorg nodig hebben zo goed en persoonlijk mogelijke zorg te bieden, werken onze ruim 2100 zorgprofessionals (ondersteund door 1200 vrijwilligers) in zelfsturende teams. Een manier van werken en zorgen waarin jij jouw talenten volop kunt ontwikkelen. Een mooie uitdaging voor jou als professional: bij mensen thuis in de wijk of in een van onze Net als Thuis woonzorglocaties. Dus wil jij mensen ook laten ervaren hoe bijzonder onze zorg is? Solliciteer dan op een van onze vacatures!

Meer over ZorgAccent