Verpleegkundige in het Verpleegkundig team - Zutphen/Lochem
Sensire

Functieomschrijving

Wat ga je doen als verpleegkundige?

Ben je een verpleegkundige die enthousiast wordt van toekomstgericht werken, waarbij jij helpt de klant weer in zijn kracht te zetten door hem/haar in te laten zien wat hij/zij allemaal zelfstandig kan. Dan zoeken wij jou! Als team kijken wij met welke hulpmiddelen we iemand weer de regie in handen kunnen geven, denkende aan zorg op afstand en zorgtechnologie. De instroom en uitstroom van klanten is groot, waardoor geen dag hetzelfde is.  Daarnaast heeft innovatie een belangrijke rol in ons team. Wij zoeken naar nieuwe mogelijkheden binnen het organiseren van zorg, waarbij out-of-the-box denken nodig is. Wij werken aan kleine innovatieve projecten zodat wij in de toekomst de zorg kunnen blijven verlenen die nodig is.

De zorgvraag van onze klanten is heel divers en wordt steeds complexer. Verpleegtechnische handelen en case complexe casuïstiek zijn inmiddels van alle dag. Samen met het team focus jij je  niet perse op complexe technische handelingen, maar juist op complexe situaties en/of achtergronden. Mensen die tussen wal en schip raken, wie te goed zijn voor het ziekenhuis of opname en voor wie het een uitdaging vormt om thuis te blijven wonen. Een andere belangrijke uitdaging is het coördineren en organiseren van de zorg met de focus op samenwerking tussen de wijkverpleegkundige en verpleegkundige in de wijk. Als team ga je ontdekken waar de uitdaging ligt voor de verpleegkundige in de wijk in het organiseren en coördineren van zorg.

Je wordt iedere dag opnieuw uitgedaagd om het verschil te maken in het leven van de mensen die in jouw wijk wonen. Het verschil maak je vanuit het besef dat gezondheid geen doel op zich is, maar een middel om te kunnen blijven doen wat belangrijk voor de klant is, in zijn of haar leven. Samen met de klant ga je na wat er nodig is om mee te kunnen (blijven) doen, zodat de klant het leven kan blijven leiden zoals hij of zij dat graag wil en belangrijk vindt; ‘ze willen er echt toe doen’. Je krijgt van Sensire de ruimte om, in samenspraak met de klant, familie en mantelzorgers, de zorg zo veel mogelijk zelfstandig en op je eigen manier te organiseren.

Wij bieden jou een functie waarin zelfstandigheid, vrijheid en multidisciplinair werken centraal staan. Je werkt zelfstandig, maar met behoud van het teamgevoel, waarbij overleg en terugvallen op (ervaren) collega’s mogelijk is. Innovatie binnen dit team is vernieuwend denken en werken. Middels projecten en experimenten gaan we ontdekken hoe wij de zorg beter en efficiënter in kunnen zetten. Ontdekken wanneer en op welke manier zorg technologieën ingezet kan worden in het verpleegkundig proces is één van de mogelijke projecten. Alles wat we doen, doen we zodat wij in de toekomst kwalitatief goede zorg kunnen blijven verlenen.
 
Wie ben jij?

Met een gezonde dosis nieuwsgierigheid weet jij de wensen en behoeften van onze klant feilloos te achterhalen, je weet goed de juiste prioriteiten te stellen en stemt daar de ondersteuning die je biedt op af. Hiervoor beschik je over goede sociale en communicatieve vaardigheden. Jij staat volledig achter het vernieuwend werken en denken. Binnen wet- en regelgeving buiten de gebaande paden treden zie jij als dé kans om bij te dragen aan de zorg van de toekomst. Verder werk je nauwkeurig, ben je van nature geduldig, stel je de vraag achter de vraag en heb je een hoog verantwoordelijkheidsgevoel. Met deze competenties maak jij het verschil voor onze klanten.  
 
Daarnaast vragen wij van jou de volgende praktische zaken:

  • Minimaal een afgeronde mbo-opleiding verpleegkunde niveau 4;
  • Je bent in het bezit van een BIG-registratie en bent bekwaam voor het uitvoeren van voorbehouden en risicovolle handelingen;
  • Een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). 


Zo zorgen wij voor jouw werkgeluk

Een goede balans tussen werk en privé vinden wij erg belangrijk, daarom bepalen we de omvang van jouw contract in overleg en kan dus variëren van 0 tot 36 uur. Naast een innovatieve en inspirerende werkomgeving waarin je alle vrijheid krijgt om mogelijke oplossingen te bedenken of te ontdekken bieden wij jou gegarandeerd 8-uursdiensten. Leren en ontwikkelen staan bij ons hoog in het vaandel. Wij bieden jou volop mogelijkheden om door te groeien en je te ontwikkelen.

Dus ben jij innovatief, vindingrijk, enthousiast en vind je het leuk om op een andere manier te kijken naar hoe je zorg kunt verlenen? Kom dan kennismaken met ons gezellige en ‘ warme’ team. Daarnaast werken wij met 8-uur diensten. Tijdens deze dienst ben je bereikbaar. Dus geen bereikbaarheid in vrije tijd! We werken dagdiensten en avonddiensten op alle dagen van de week.

Het Verpleegkundig team in Zutphen gaat uitbreiden naar Gorssel. Om die reden vragen wij in eerste instantie flexibiliteit om zowel in Zutphen als in Gorssel te willen werken. 

De functie verpleegkundige valt in de schaal FWG 45 ( (€2419,- / €3264,-) exclusief 8% vakantiegeld en 7,4% eindejaarsuitkering) conform de cao VVT. Afhankelijk van de ervaring die je meebrengt bepalen we de exacte hoogte van jouw salaris. Daarnaast krijg je van ons een iPad en Smartphone in bruikleen, die je ook privé mag gebruiken.

Enthousiast geworden? Solliciteer nu!

Solliciteer snel via onderstaande button en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen. Heb je eerst nog vragen? Neem dan contact op met Teamregisseur Daniëlle Oostendorp op 06-53465927 of met Wijkverpleegkundige Mireille Poppen op 06-20421318.

Functie eisen

  • Minimaal een afgeronde mbo-opleiding verpleegkunde niveau 4;

Inschaling

De functie verpleegkundige valt in de schaal FWG 45 ( (€2419,- / €3264,-) exclusief 8% vakantiegeld en 7,4% eindejaarsuitkering) conform de cao VVT.

Type Vacature
Organisatie Sensire
Locatie Sensire wijkteams Zutphen
Postcode 7204 MN
Stad Zutphen
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd In overleg
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst in overleg
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Daniëlle Oostendorp, Teamregisseur via 06-53465927
Functie(s) Verpleegkundige niveau 4
Publicatiedatum 04-06-2021
Reageer voor 01-12-2021
Ingangsdatum 03-06-2021
Nummer 68719

Sensire

Sensire: werken zoals jij wilt Werken bij Sensire is altijd: samenwerken. Met klanten en bewoners, die je goed leert kennen. Met mantelzorgers en familieleden, waarmee je oplossingen vindt. En met collega’s die, net als jij, vakmensen zijn die niet de zorg maar een gelukkig leven centraal stellen. Voor jou én voor je klanten De zorg is volop in beweging. ‘Leven zoals u wilt’ is de belofte die wij doen aan onze klanten en bewoners. Om deze belofte waar te kunnen maken is de inzet van technologie onvermijdelijk. De inzet van de medido, zorg op afstand en beeldbellen zijn enkele voorbeelden van digitale middelen die worden ingezet bij Sensire. Maar…technologie en innovatie zit hem niet alleen in de inzet van middelen. Het zit in ons DNA om onze klanten en bewoners goed te leren kennen, zodat zij zelf de beslissing kunnen nemen hoe zij willen leven. Met dit als vertrekpunt organiseren wij de zorg rondom de klant of bewoner. Sensire wil niet alleen haar klanten, maar ook haar medewerkers bevestigen in hun keuze voor Sensire. Dat betekent dat we elkaar het vertrouwen geven dat de collega’s verdienen en hun werk zo goed mogelijk ondersteunen. In het dagelijkse werk betekent dat: Een goede sfeer, korte lijnen naar gespecialiseerde collega’s en ondersteunende diensten en echte aandacht voor waar het allemaal om draait: Een fijn en betekenisvol leven voor onze klanten, bewoners en collega’s!

Meer over Sensire