Verpleegkundige in opleiding tot Specialist
Tactus Verslavingszorg

Over de functie

Jij hebt de ambitie om je verder te ontwikkelen vindt het een uitdaging om in de toekomst aan de slag te gaan in de rol van regiebehandelaar en in de rol van innovator en onderzoeker. Jij bent een pionier en zeker niet bang om je verantwoordelijkheid te nemen.

Als dat zo is dan heeft Tactus, dé specialist, een opleidingsplek voor jou!

De Verpleegkundig Specialist ggz binnen Tactus is een inhoudelijk expert in het vakgebied verpleegkunde in de geestelijke gezondheidszorg. De Verpleegkundig Specialist ggz heeft de volgende kerntaken: het behandelen van patiënten met complexe hulpvragen, waarbij de verbetering van de kwaliteit van leven en het leren omgaan met de gevolgen van de verslaving en de psychiatrische en somatische co-morbiditeit voorop staat. En het onderzoeken en ontwikkelen van het vakgebied en implementeren, uitdragen en borgen van de expertise, met als doel het verhogen van de kwaliteit van zorg.

Tactus biedt je twee leerroutes aan, samen beslissen we wat het beste bij je past.

Opleiding:

De opleiding is een erkende MANP-opleiding die opleidt tot een BIG geregistreerde verpleegkundig specialist GGZ. Tactus biedt twee leerroutes aan.

De tweejarige opleiding betreft een generieke opleiding waar de specifieke GGZ kennis in de praktijk en door zelfstudie moet worden opgedaan.

De driejarige opleiding biedt daarnaast specifiek GGZ onderwijs en leertherapie. Leerwerkplekken wisselen jaarlijks, het aanbod is breed, zowel klinisch als ambulant, gericht op jeugd, volwassenen en ouderen. De praktijk leerroute wordt gecoördineerd en beoordeeld door de praktijkopleider van Tactus Verslavingszorg.

Als verpleegkundige wil je je richten op je persoonlijke groei en ontwikkeling en wil je aan deze ontdekkingsreis beginnen. Binnen Tactus kun jij kijken, groeien en ontwikkelen op verschillende vlakken van verslavingszorg, van ambulant tot klinisch, van forensisch tot bemoeizorg.

Om in aanmerking te komen voor een opleidingsplek vragen wij het volgende van je:

Dit breng je mee

 • Je bent in het bezit van een geldige BIG registratie.
 • Een HBO diploma (verpleegkunde of aanpalend getuigschrift in de gezondheidszorg)
 • Je hebt minimaal 2 jaar werkervaring als verpleegkundige binnen de GGZ.
 • Je kunt aantonen dat je in je huidige of voorgaande werk kartrekker bent geweest van en initiatief hebt genomen tot diverse vakinhoudelijke ontwikkelingen. (portfolio)
 • Je beheerst de Engelse taal goed.
 • Je neemt een voortrekkersrol op het gebied van innovatie, beroepsinhoud en zorgverlening.

Dit bieden wij

Dit bieden wij:

Je krijgt voor de duur van je opleiding een mooi salaris, zoals dat is afgesproken in de cao-GGZ. De functie is ingedeeld in functiegroep 55. Het maximale, fulltime salaris is € 4.131,- bruto per maand. Het aantal jaren relevante werkervaring bepaalt je salaris.

Daarnaast kun je rekenen op:

 • Een cao-salarisstijging tot en met 1 juni 2021, zoals omschreven in de CAO-GGZ.
 • Een fijne eindejaarsuitkering (8,33%. Dat is een volledige 13e maand!).
 • De  mogelijkheid op een eenvoudige manier te werken aan je eigen ontwikkeling door middel van onze digitale omgeving waar je onbeperkt, gratis e-learningmodules kunt volgen. Ook bieden we interne scholingen aan en staan we stil bij jouw ontwikkeling.
 • Deelname aan de FiscFree-regeling van Tactus: schaf voordelig een nieuwe elektrische fiets, computer, telefoon of tablet aan of sport met korting.
 • Nog veel meer: een compleet overzicht van onze arbeidsvoorwaarden vind je op onze website.

Wil je eerst meer weten? Neem dan gerust contact op met Jeanet van Essen, Verpleegkundig Specialist en Opleider, telefoonnummer 06-51702509. Zij vertelt je er graag meer over.

Type Vacature
Intern nummer 368
Organisatie Tactus Verslavingszorg
Locatie Deventer, locatie Keulenstraat - Hoofdkantoor
Postcode 7418ET
Stad Deventer
Werkveld Geestelijke gezondheidszorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd In overleg
Uren van 32
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Geestelijke Gezondheidszorg
Informatie verkrijgen bij Jeanet van Essen, praktijkopleider, telefoon 06-51702509
Functie(s) Verpleegkundige
Verpleegkundige 4/6
Verpleegkundige niveau 6
Publicatiedatum 05-09-2020
Ingangsdatum 5 september 2020
Reageer voor 31-12-2020
Nummer 54675
Doorsturen Bekijk PDF

Tactus Verslavingszorg

De 1.100 professionals van Tactus bieden hulp en advies aan jongeren en volwassenen voor elke vorm van verslaving. Van alcohol en drugs, tot eten, gokken, gamen, internet en seks. We zoeken naar de best passende begeleiding voor iedere cliënt. Dat kan online, ambulant, klinisch en/of met zelfhulp. Ook bieden we reclassering en forensische verslavingszorg. Werken bij Tactus betekent werken binnen een dynamische, veelzijdige verslavingszorginstelling met een open, informele en creatieve werksfeer. Door de variatie aan cliënten en hulp- en dienstverlening is Tactus een veelzijdige werkgever.

Net als andere verslavingszorginstellingen streven ook wij naar rookvrij worden. Diverse verslavingszorginstellingen kijken bij elkaar hoe ze dit het beste kunnen doen. Ook intern wordt per voorziening en in goed overleg met de locaties op een rij gezet hoe we kunnen streven naar rookvrij worden. Het rookvrij beleid geldt al voor medewerkers van Tactus.

Wil je weten waarom medewerkers het bijzonder vinden om te werken bij Tactus? Lees dan eens de blogs op www.wijzijntactus.nl. Hier vind je ook verhalen van cliënten van Tactus. Meer weten over Tactus Verslavingszorg? Kijk op www.tactus.nl en op onze Facebookpagina.

Meer over Tactus Verslavingszorg