Verpleegkundige in opleiding tot SPV
Mediant, geestelijke gezondheidszorg

Wil jij je verder ontwikkelen en groeien naar een functie als Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige (SPV)? Reageer dan snel op onze vacatures voor

VERPLEEGKUNDIGE IN OPLEIDING TOT SPV

voor 32 uur per week, start in april 2023

 

We hebben twee opleidingsplekken beschikbaar:

 • in ons team voor Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH)
 • en in ons Bemoeizorgteam


Wie we zijn


Mediant is een ggz organisatie in de regio Twente met ca. 1.200 medewerkers. We hebben een informele cultuur, waardoor de lijnen kort zijn en collega’s nauw met elkaar samenwerken. We zijn open, nuchter en weten van aanpakken waardoor we ons vooral kunnen richten op waar we voor zijn: het verlenen van specialistische zorg!

We staan bekend als een organisatie met een goed werk- en leerklimaat. Wij zijn gericht op ontwikkeling en geven onze medewerkers en studenten hiervoor ook de ruimte. We werken hierbij nauw met elkaar samen om elkaar te stimuleren en motiveren.

Wat doet een SPV?
Het vak van een SPV is breed en interessant, omdat je met veel facetten binnen de behandeling van een cliënt te maken krijgt. Eigenlijk ben jij de spil van de behandeling, die de cliënt volgt in zijn proces, bijstuurt waar nodig en anderen uit onze multidisciplinaire teams inzet wanneer dat voor de cliënt het beste is.
In de praktijk vertaalt zich dat naar het voeren van intakes en systeemdiagnostiek, behandelen en begeleiden van cliënten en wanneer er een terugval of crisis dreigt grijp je in en zorg je ervoor dat de juiste stappen worden gezet om de cliënt weer te stabiliseren.

Jij hebt

 • een HBO-V diploma en BIG geregistreerd
 • tenminste 2 jaar werkervaring binnen het GGZ werkveld
 • affiniteit met onze doelgroep.

Mocht je een ander interessant profiel hebben en BIG geregistreerd zijn, laat het ons dan ook vooral weten! Onze opleider Nicole Drenthen kan dan samen met je de mogelijkheden onderzoeken.

Jij bent

 • leergierig
 • doortastend, gestructureerd en ondernemend
 • creatief in je aanpak met een nuchtere insteek
 • analytisch
 • open en toegankelijk, maar wel op een professionele afstand.

Wat krijg je ervoor terug

 • Een interessant (duaal) opleidingstraject van 1,5 jaar aan de Hogeschool Utrecht, waarbij de opleidingskosten door ons worden betaald. Bij een dienstverband van 32 uur krijg je een bijdrage van 12 uur studietijd per week (in schoolweken).
 • Ruimte om jezelf te ontwikkelen als SPV, niet alleen d.m.v. de opleiding aan de Hogeschool, maar ook door coaching en samenwerking met de opleider, werkbegeleiders en andere collega’s.
 • Nauwe samenwerking in een multidisciplinair team.
 • Na het behalen van je diploma krijg je een aanstelling voor onbepaalde tijd in de functie van SPV in FWG 55 cao GGZ.
 • Deelname aan geaccrediteerde refereerbijeenkomsten, waar actuele ontwikkelingen in de zorg aan bod komen.
 • Tijdens de opleiding volg je een stage bij ons crisisteam, waarin je na het behalen van het diploma eventueel in kunt participeren.

Solliciteren


Dit kan tot uiterlijk 12 december as. via de sollicitatiebutton.
Wil je eerst meer informatie dan kun je bellen met

 • Moniek Elshof, teammanager team NAH. Telefoonnummer 06-20415112.
 • Rene Brus, teammanager team Bemoeizorg. Telefoonnummer 06-38311865.
 • Of met Nicole Drenthen, opleider SPV, voor algemene informatie over het opleidingstraject. Telefoonnummer 053-4755407 .

Volg ons!


Als je nieuwsgierig bent geworden naar Mediant en haar medewerkers, kijk dan vooral eens op onze website, www.mediant.nl of volg ons op social media!

Wij kijken uit naar jou!

Type Werkplein
Intern nummer 292
Organisatie Mediant, geestelijke gezondheidszorg
Locatie Mediant Geestelijke Gezondheidszorg
Postcode 7546 TA
Stad Enschede
Werkveld Geestelijke gezondheidszorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd voor de duur van de opleiding
CAO Geestelijke Gezondheidszorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Verpleegkundige
Verpleegkundige niveau 6
Verpleegkundige Psychiatrie
Publicatiedatum 23-11-2022
Reageer voor 12-12-2022
Nummer 115749

Mediant, geestelijke gezondheidszorg

Mediant is een organisatie voor geestelijke gezondheidszorg in de regio Twente die hulp, advies en begeleiding biedt aan mensen met psychische en psychiatrische problemen. Waar dat nodig is, bieden wij tevens hulp aan familie en mensen in de omgeving zodat problemen beter en sneller worden opgelost. Binnen Mediant werken professionals die deskundig zijn op het gebied van diverse stoornissen en leeftijdsfasen waarin deze kunnen optreden. Mediant beschikt over afdelingen voor kinderen en jongeren, volwassenen en ouderen en enkele specialistische centra. Mediant werkt intensief samen met andere organisaties om de beste geestelijke gezondheidzorg te bieden en de drempel naar zorg te verlagen. Bij Mediant werken ca. 900 medewerkers.

Meer over Mediant, geestelijke gezondheidszorg