verpleegkundige
InteraktContour

Informatie

Ben jij mbo-v'er en wil jij graag werken op een moderne woonlocatie? En samen met je collega's het verschil maken voor onze cliënten met (niet-aangeboren) hersenletsel? Dit is je kans! We zijn op zoek naar een verpleegkundige die in samenwerking met de regieverpleegkundige het verpleegkundig proces overziet en continu verbetert.

Jouw rol

Samen met het team en met collega-verpleegkundige(n) ben je werkzaam op de locatie en verdeel je de werkzaamheden. Als verpleegkundige initieer, organiseer en plan je de verpleegkundige zorg voor meerdere cliënten. Je zorgt dat de betrokken disciplines op de hoogte zijn van de gezondheidstoestand van de cliënt. Bij complexe casussen kun je terugvallen op en ontvang je coaching van de regieverpleegkundige.

Het meewerken in de directe ADL-zorg en het bieden van psychosociale begeleiding aan cliënten is onderdeel van je werk.

Naast bovenstaande taken krijg je tijd om een bijdrage te leveren aan het verbeteren en borgen van de kwaliteit van zorg. Dit doe je in samenwerking met de regieverpleegkundige. Daarbij kun je denken aan het geven van klinische lessen en het coachen en adviseren van collega's omtrent de zorgverlening en verpleegtechnische handelingen. Je draagt het verpleegkundig beleid uit naar collega's. Tegelijkertijd zorg je ervoor dat er volgens beleid en protocollen wordt gewerkt.

Tijdens jouw werkzaamheden staat preventie en het bevorderen van herstel, gezondheid en vitaliteit van de cliënten centraal. Samen met collega's zie je er onder andere op toe dat de bevoegd- en bekwaamheden op locaties altijd actueel en op orde zijn. Ook het toetsen van verpleegtechnische handelingen kan tot jouw takenpakket behoren.

Jouw werkplek

Woonlocatie de Klokkenbelt in Almelo is sinds begin september 2020 geopend. Van oorsprong is het een van de oudste verpleeghuizen in Nederland. Nu is het omgebouwd tot een prachtige woonlocatie gelegen in het groen. We bieden hier begeleid wonen met 24-uurszorg aan 66 bewoners. Elke bewoner beschikt over een eigen appartement. Van ons krijgen zij zorg en begeleiding. Zo halen zij het maximale uit hun leven.

Wat wij bieden
 • je krijgt direct een vast contract voor 24-28 uur per week
 • salaris conform de CAO Gehandicaptenzorg van minimaal € 2.381,- tot maximaal € 3.452,- bruto per maand (FWG 45) bij een fulltime dienstverband (inschaling afhankelijk van ervaring en opleiding)
 • een eindejaarsuitkering van 8,33% (13e maand)
 • fijne werkplek met alle ruimte om te groeien in je persoonlijke ontwikkeling
 • scholing in de begeleiding van mensen met (niet-aangeboren) hersenletsel
 • gratis personal coach, fietsplan en korting op fitnessabonnement
Wat wij vragen
 • een mbo-diploma verpleegkunde en een geldige BIG-registratie
 • minimaal 1 jaar werkervaring als verpleegkundige
 • kennis van en affiniteit met de NAH-doelgroep
 • je denkt team-overstijgend en neemt collega's mee in de verpleegkundige processen
 • Verklaring Omtrent Gedrag (aanvraagprocedure via InteraktContour)

InteraktContour, verder met hersenletsel

InteraktContour is er voor mensen die problemen ervaren als gevolg van hersenletsel, na bijvoorbeeld een beroerte, ongeluk of hersentumor. Hersenletsel verandert hun leven en dat van hun naasten. Terug naar werk of school lukt vaak niet en thuis is alles anders. Toch is er altijd iets mogelijk. Dáár richten wij ons op, met gespecialiseerde zorg en ondersteuning. We ondersteunen cliënten en hun naasten op het gebied van leven, wonen en werken. Dat doen we met behandeling, begeleiding, dagbesteding en 24-uurszorg.

Word jij onze nieuwe woonbegeleider?

Past deze rol bij jou en heb je interesse in deze vacature? Solliciteer dan direct via onderstaande sollicitatiebutton. Wij leren jou graag kennen. Wie weet zijn wij een match! Je kunt reageren tot en met vrijdag 30 september aanstaande. Wil je eerst meer weten over deze functie of over InteraktContour? Bel dan met Ruth Schotborgh, locatiemanager op 06-40651981 of met Leoni Eusterbrock, teamcoördinator, op 06-22988917.

Meer informatie over woonlocatie de Klokkenbelt bekijk je hier

'Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld'

Type Vacature
Organisatie InteraktContour
Locatie InteraktContour, woonlocatie de Klokkenbelt in Almelo
Postcode 7602 AG
Stad Almelo
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Part time
Uren van 24
Uren tot 28
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
Externe url Bekijk
Functie(s) Verpleegkundige niveau 4
Publicatiedatum 14-09-2022
Reageer voor 01-10-2022
Nummer 113961

InteraktContour

InteraktContour is er voor mensen die problemen ervaren als gevolg van hersenletsel, na bijvoorbeeld een beroerte, ongeluk of hersentumor. Hersenletsel verandert hun leven en dat van hun naasten; terug naar werk of school lukt vaak niet en thuis is alles anders. Toch is er altijd iets mogelijk. Dáár richt InteraktContour zich op, met gespecialiseerde zorg en ondersteuning. De cliënten en hun naasten boeken resultaten op het gebied van leven, wonen en werken. We bieden daarvoor behandeling, begeleiding en 24-uurszorg in Oost- en Midden-Nederland.
Werken bij InteraktContour is met veel plezier werken met je hoofd, hart en handen. Samen werken de medewerkers aan de juiste ondersteuning voor mensen die te maken hebben met de complexe gevolgen van hersenletsel. Al onze medewerkers worden geschoold in de begeleiding van cliënten met niet-aangeboren hersenletsel (NAH).

Meer over InteraktContour