Verpleegkundige intramuraal in Eerbeek
Riwis Zorg & Welzijn

Functieomschrijving

De afdeling Weber

Afdeling Weber is een psychogeriatrische afdeling en bestaat uit een beneden- en boven verdieping. Binnen de afdeling wordt verpleeghuiszorg gegeven aan zorgvragers die, 24 uur per dag, 7 dagen per week bescherming, verpleging en geestelijke zorg nodig hebben.

Op de afdeling wordt er belevingsgerichte zorg geleverd. Je sluit aan bij de belevingswereld en de gevoelens van de zorgvrager. De wensen en mogelijkheden van de zorgvrager staan centraal, niet de beperkingen die iemand heeft. Door middel van de juiste bejegening en benadering, kan middels belevingsgerichte zorg de kwaliteit van leven van de cliënt bevorderd worden of gelijkwaardig blijven.

Op Weber kunnen in totaal 16 zorgvragers wonen. Iedere bewoner heeft een eigen zit- en slaapkamer, met doucheruimte. Er is een gezamenlijke huiskamer waarin de mensen dagstructuur, maaltijden en activiteiten krijgen aangeboden.

De functie

Ben jij een verpleegkundige met oog voor kwaliteit die graag verantwoordelijkheid neemt en een coördinerende rol vervult? Heb jij een hart voor de ouderen zorg? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij zijn op zoek naar een alleskunner die meteen aan de slag kan als Verpleegkundige. Je bent er voor de cliënt, maar je bent ook een belangrijke spil in het team. De zorg waarin wij voorzien is heel divers, van dagelijkse verzorging tot intensieve verpleging. In jouw functie van verpleegkundige hou jij je bezig met de kwaliteitsaspecten voor de zorg en bent hiervoor 1e aanspreekpersoon. Samen met de teamleider wordt de kwaliteit van zorg besproken en waar nodig verbeterd. Jij ontvangt hiervoor extra uren.

Over Riwis

De overtuiging ‘Geloof in eigen kunnen’ is sinds jaar en dag verankerd in het hart van onze organisatie. Het oprechte geloof, en daarmee de belofte aan onze cliënten én medewerkers, dat het gebruik maken van eigen kunnen bij ons voorop staat, definieert de kern van wie we zijn en hoe we werken.

Ieder mens kan in een situatie komen dat hulp van Riwis noodzakelijk is. We bieden mensen ondersteuning die we zelf zouden willen krijgen als we in dezelfde kwetsbare omstandigheden zouden verkeren. We werken op basis van gelijkwaardigheid. Dat betekent dat we er met volle aandacht en onvoorwaardelijk voor mensen zijn en ze tegelijkertijd aanspreken op hun eigen verantwoordelijkheid.
Bij Riwis kijken we zowel naar wat mensen wel kunnen als naar wat ze niet kunnen. Ons doel is mensen bij hun eigen kracht te brengen. Hun geloof in eigen kunnen te versterken. We maken mensen bewust wat daar voor nodig is en helpen ze dat te bereiken. Daarbij richten we ons op vier levensgebieden: psychisch welbevinden (je prettig voelen), lichamelijk welbevinden (gezond zijn), participatie (meedoen in en bijdragen aan de samenleving) en woon- en leefomstandigheden (prettig en veilig wonen).

Is deze functie jou op het lijf geschreven en beschik je over een zorggerelateerd MBO 4 diploma, dan nodigen wij jou van harte uit om te solliciteren.

Functie eisen

Wij vragen van jou dat je:

 • eindverantwoordelijk bent over de kwaliteit van zorg;
 • zorg draagt voor de (her)indicatie van zorg en het bewaken van de zorgverlening;
 • een coördinerende rol hebt;
 • communicatief vaardig bent en je beschikt over een coachende houding;
 • in nauw contact staat met de teamleider om de processen te bewaken en te optimaliseren;
 • veel contact hebt met andere disciplines in de omgeving.

Kortom, het is een functie met verantwoordelijkheid en veel afwisseling.

Inschaling

Wij bieden

 • Een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd;
 • 28-32 uur per week;
 • Salaris en arbeidsvoorwaarden conform de CAO VVT. De functie Verpleegkundige is ingedeeld in FWG 45 (min. € 2.492,51 / max. € 3.362,22 bruto per maand bij fulltime dienstverband);
 • Inschaling is afhankelijk van ervaring;
 • Aandacht voor jouw ontwikkeling door het volgen van diverse trainingen passend bij de functie;
 • We hebben een ruime verlofregeling en goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een 13e maand, de mogelijkheid om extra dagen te kopen en een werkkostenregeling;
 • Een cultuur waarin medewerkers zich verantwoordelijk voelen voor de dienstverlening aan de cliënten, staan voor geloof in eigen kunnen.

Bijzonderheden

Overig

 • Voor deze vacature wordt zowel intern als extern geworven;
 • Herplaatsingskandidaten hebben voorrang;
 • Het opvragen van referenties is onderdeel van de selectieprocedure;
 • Aanstelling is onder voorbehoud van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG).

Ben je enthousiast? Reageer dan via de button 'Solliciteren'.
 

Wil je meer informatie over Riwis Zorg & Welzijn, neem dan een kijkje op onze website.

Voor inhoudelijke vragen over de vacture kun je contact opnemen met Johan Smit (teamleider) 06-10624441

Type Vacature
Organisatie Riwis Zorg & Welzijn
Locatie Riwis Zorg & Welzijn, locatie Woonzorgcentrum De Beekwal in Eerbeek
Postcode 6961DZ
Stad Eerbeek
Werkveld Verpleging & Verzorging
Opleidingsniveau Mbo+
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
Functie(s) Verpleegkundige niveau 4
Publicatiedatum 04-08-2022
Reageer voor 22-08-2022
Ingangsdatum 04-08-2022
Nummer 113106
Doorsturen Bekijk PDF

Riwis Zorg & Welzijn

Riwis ondersteunt mensen met psychische, sociale of lichamelijke beperkingen bij een zo zelfstandig en onafhankelijk mogelijk leven. Riwis biedt verzorging en verpleging, thuiszorg, GGZ-begeleiding en diensten op het gebied van welzijn aan jongeren, gezinnen, volwassen en ouderen in de regio’s rondom Apeldoorn, Vaassen, Epe, Voorst, Twello, Brummen, Eerbeek, Doetinchem, Gendringen en Terborg. De visie van Riwis: voor mensen zoals jij en ik. Ieder mens kan in de situatie komen dat hulp van Riwis noodzakelijk is. Riwis biedt mensen ondersteuning die je zelf zou willen krijgen als je in dezelfde kwetsbare omstandigheden zou verkeren. De organisatie werkt op basis van gelijkwaardigheid. Dat betekent dat Riwis er met volle aandacht en onvoorwaardelijk met passie voor mensen is en ze tegelijkertijd aanspreken op hun eigen verantwoordelijkheid. Riwis wil haar visie bereiken door net zo goed te kijken naar wat mensen wel kunnen als naar wat ze niet kunnen. Het doel is mensen bij hun eigen kracht te brengen. Hun geloof in eigen kunnen te versterken. Riwis maakt mensen bewust wat daar voor nodig is en helpt ze dat te bereiken samen met de mensen die voor jou belangrijk zijn. Daarbij richt zij zich op vier levensgebieden: psychisch welbevinden (je prettig voelen), lichamelijk welbevinden (gezond zijn), participatie (meedoen in en bijdragen aan de samenleving) en woon- en leefomstandigheden (prettig en veilig wonen). Riwis vertrouwt ook in het eigen kunnen van haar medewerkers. Riwis biedt hen de ruimte zaken goed en snel te regelen in het belang van cliënten. Binnen de organisatie begeleiden en verzorgen ruim 700 medewerkers, 200 vrijwilligers en tientallen stagiaires meer dan 1000 cliënten.

Meer over Riwis Zorg & Welzijn