Verpleegkundige Klimop
Zorggroep Noordwest-Veluwe

Functieomschrijving

Heb jij een warm hart voor ouderenzorg en revalidatie in het bijzonder? Dan zoeken we jou!

Wat ga je doen?
Het bieden van verzorging, verpleging en begeleiding aan de cliënten. Vanuit het cliëntgericht werken, ben je medeverantwoordelijk voor het uitvoering geven aan een interdisciplinaire samenwerking. De werkzaamheden worden verricht zoals vastgelegd in het revalidatieplan. Daarnaast verricht je de meer complexe verpleegtechnische handelingen en ondersteun en instrueer je verzorgenden, leerlingen en stagiaires  bij verpleegtechnische handelingen. Je werkzaamheden zijn volledig gericht op het dagelijks ondersteunen van de cliënt om hem zo snel mogelijk terug te laten keren naar huis.

Functie eisen

Wie ben jij?
Je beschikt over een verpleegkundige opleiding (niveau 4) en bent BIG-geregistreerd. Uiteraard ben je bevoegd en bekwaam voor verpleegkundige handelingen. Daarnaast beschik je over goede sociale en communicatieve vaardigheden en heb je affiniteit met zorgvragers en familie. Ook heb je een visie op het gebied van zorgverlening aan de zorgvragers en op het proces van revalidatie van de zorgvragers en weet deze op je collega's over te dragen. Je bewaakt en bevordert de kwaliteit, kan om gaan met tijdsdruk bent stressbestendig en zorgt met compassie, met de handen op de rug in een sterk dynamisch omgeving.

Bezit jij de volgende kwaliteiten: flexibel, zelfstandig, innovatief, initiatiefrijk, teamspeler, enthousiast, helicopterview, signaleren? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij verwachten van je dat je onze zorgvisie onderschrijft en dat je invoelend weet om te gaan met de eventuele religieuze achtergrond van onze zorgvragers.

Inschaling

Wat bieden wij?
Een gezellige professionele werkplek met een goede sfeer in een gezellig team.
Daarnaast bieden wij jou:
• salaris volgens de cao vvt, de functie is ingedeeld in FWG 45
• het betreft in eerste instantie een contract voor een jaar
• 28 uur gemiddeld per week
• een goede werksfeer, aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden en ontwikkelingsmogelijkheden

Bijzonderheden

Ben je enthousiast?
Solliciteer dan snel op de functie van Verpleegkundige bij de Zorggroep. Je bent meer dan welkom!

Wat je moet weten…
Veiligheid staat bij ons voorop. Daarom vragen wij voordat je bij ons gaat werken om een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag).

Wie zijn wij?
Waardevolle zorg op maat bieden, dat is onze passie. Bij Zorggroep Noordwest-Veluwe staan (kwetsbare) ouderen centraal. Wij zijn specialist in ouderenzorg en de zorg die wij verlenen is dan ook volledig afgestemd op de behoefte van de cliënt die aan onze zorg is toevertrouwd. Geen standaardzorg dus. Met elkaar zorgen wij elke dag opnieuw dat onze cliënten de zorg krijgen die zij op dát moment nodig hebben. Wij vinden het belangrijk dat de medewerkers op een prettige manier kunnen werken en dat zij hun talenten kunnen ontplooien om zo van nog meer waarde te zijn voor onze cliënten.

Type Vacature
Organisatie Zorggroep Noordwest-Veluwe
Locatie De Klimop
Postcode 3844 DG
Stad Harderwijk
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Part time
Uren van 28
Uren tot 28
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, mogelijkheden voor vast dienstverband
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Neem voor meer informatie contact op via 088-0563577.
Functie(s) Verpleegkundige
Publicatiedatum 18-03-2019
Reageer voor 31-12-2019
Nummer 44466
Doorsturen Bekijk PDF

Zorggroep Noordwest-Veluwe

Zorggroep Noordwest-Veluwe biedt kwaliteitszorg, die kan variëren van lichte tot zware en complexe zorg. Het brede pakket diensten op het gebied van wonen, zorg en welzijn bieden zij zowel binnen als buiten onze zorgcentra, dus ook aan huis. Kernwaarden zijn verantwoordelijkheid, respect en geborgenheid. Kwaliteits- en cliëntgericht werken is het leidend principe voor alles wat ze doen.

Meer over Zorggroep Noordwest-Veluwe