Verpleegkundige locatie het Averbergen
Carinova

Functieomschrijving

Carinova heeft tien intramurale locaties in de regio Salland. In Olst is woonzorglocatie Het Averbergen gevestigd.

Het Averbergen heeft van alles in huis. Zo is er een verpleegunit met veel privacy voor de cliënten in eigen appartementen. Cliënten met een toenemende somatische zorgvraag kunnen blijven wonen op Het Averbergen, ook wanneer zij verpleeghuiszorg nodig hebben. Voor deze cliënten is het prettig dat het medisch centrum Olst ook op deze locatie is gevestigd. Zo zijn een apotheek, huisartsenzorg en thuiszorg binnen handbereik.

In totaal heeft Het Averbergen 58 appartementen waarvoor 7 x 24 uur zorg en dienstverlening wordt geboden.

Ben jij een gediplomeerd Verpleegkundige? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als meewerkend Verpleegkundige bepaal je samen met je collega’s uit het team hoe de zorg wordt ingevuld. Samen met jouw 40 collega’s draag je de zorg voor ruim 40 bewoners. Naast cliëntgebonden taken liggen er leuke uitdagingen in het bevorderen van de kwaliteit van zorg. Ouderenzorg wordt steeds complexer en jij en jouw collega’s werken vernieuwend. Vanaf januari 2021 gaan we werken met twee ‘nieuwe’ teams in plaats van één groot team en aan deze vernieuwing kun jij een belangrijke bijdrage aan leveren!

Wat neem jij mee?

  • Je hebt een diploma Verpleegkundige (niveau 4)
  • Je hebt een (groot) hart voor de zorg
  • Samen met Carinova wil jij de zorgverlening blijven verbeteren
  • Je werkt graag samen met collega’s

Carinova biedt jou

  • Je kunt per direct beginnen
  • Een contract voor minimaal 12 uur (uren in overleg te bepalen)
  • Contract voor onbepaalde tijd
  • Inschaling op basis van cao VVT in FWG 45 (max. € 3.264,29 per maand bij een fulltime dienstverband)
  • Diverse opleidingsmogelijkheden

Bijzonderheden

Wil je meer informatie over de vacature? Neem dan contact op met Janneke Nijboer (Hbo verpleegkundige), het best bereikbaar op: 06-30220228 of met Esther van Heeswijk (Hbo Verpleegkundige), het best bereikbaar op: 06-82543041.

Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met Bernadet Veltink, Corporate Recruiter Matchpunt, te bereiken op telefoonnummer: 06-22488201. Bereikbaar op maandag, woensdag en donderdag.

Bij indiensttreding wordt een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd. Referenties zullen worden ingewonnen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is alleen toegestaan via onze Recruitmentafdeling Matchpunt. Je kunt ons bereiken via matchpunt@carinova.nl of telefonisch contact opnemen met Milka Nooij via 06-12760975.

Help jij ons mee om de zorg draaiende te houden? Ook nu is Carinova op zoek naar nieuwe collega’s en zien wij jouw sollicitatie graag tegemoet! Vanwege de maatregelen in de aanpak van het coronavirus (COVID-19) maken wij in eerste instantie graag kennis met jou doormiddel van videobellen.

Type Vacature
Organisatie Carinova
Locatie Averbergen Olst
Postcode 8121CA
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Onregelmatig
Uren van 12
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Functie(s) Verpleegkundige niveau 4
Publicatiedatum 19-04-2021
Reageer voor 19-05-2021
Ingangsdatum 14-04-2021
Nummer 66124
Doorsturen Bekijk PDF

Carinova

Het Averbergen bestaat uit 58 appartementen waarvoor 7 x 24 uur zorg en dienstverlening wordt geboden. Er zijn twee afdelingen waar cliënten kunnen wonen met een somatische zorgvraag. Zij kunnen hier ook blijven wonen mochten zij verpleeghuiszorg nodig hebben.

Meer over Carinova