Verpleegkundige
Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)

Functieomschrijving

JIJ bent als verpleegkundige samen met je teamleden van de afdeling Oosteresch verantwoordelijk voor het wonen, de zorg en het welzijn van cliënten. Je zorgt voor een plezierige daginvulling waarin de cliënten rust, veiligheid en structuur vinden. Je stimuleert zelfredzaamheid en zorgt voor een geborgen omgeving. De zorgleefplannen vormen de basis van je werk. Je zorgt ervoor dat deze aansluiten bij de behoeften van de cliënten en hebt contact met de familie voor de afstemming van de optimale zorg. Je ontvangt leiding van een regiomanager.

Functie eisen

WIJ vragen van jou minimaal een mbo opleidingsniveau met een diploma verpleegkundige niveau 4 met BIG registratie. We verwachten dat je in een wisselend dienstenpatroon inzetbaar bent. Je durft verantwoordelijkheid te nemen, hebt een groot hart voor de cliënten en bent in staat nieuwe ontwikkelingen binnen de zorg op te pakken en uit te voeren. De kernwaarden van SZMK: gelijkwaardigheid, veiligheid, betrouwbaarheid en solidariteit weet je te vertalen in je werk.

Inschaling

SAMEN zetten wij ons dagelijks met veel plezier in voor onze cliënten. Je komt te werken in een collegiale en open werksfeer. Want wij geloven dat jouw toegevoegde waarde het grootst is als je met plezier naar je werk gaat. Kom jij ons team versterken? 

Wij bieden je een contract voor onbepaalde tijd, voor 24 uur per week – meer uren zijn bespreekbaar.

Je wordt als verpleegkundige ingeschaald in FWG 45 van de cao VVT (€ 2.338,08 - € 3.153,90).

Daarnaast bieden wij:

  • een open werksfeer en een team met leuke collega’s;
  • doorgroeimogelijkheden;
  • 8,33% eindejaarsuitkering en 8% vakantiegeld;
  • prettige secundaire arbeidsvoorwaarden zoals de mogelijkheid tot een fietsplan, korting op diverse sportscholen, deelname aan collectieve zorgverzekering en arrangementen voor schadeverzekeringen.

Bijzonderheden

Marga Klompé is met wooncomplexen, zorgcentra, thuiszorg en meerdere dagactiviteiten- en ontmoetingscentra een toonaangevende zorgorganisatie in de regio Oost-Achterhoek. Meer informatie: www.szmk.nl. 

Heb je vragen? 
Voor inhoudelijke vragen kun je terecht bij Peter Stevens, regiomanager Oost Gelre. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met afdeling HR. Beiden zijn bereikbaar via tel. 0544 47 4100.

Interesse in deze vacature?
Dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren! Wij ontvangen jouw sollicitatie graag voor 21 februari 2020 door te klikken op onderstaande sollicitatiebutton.

De werving vindt gelijktijdig intern en extern plaats. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang.  Via de mail houden wij je op de hoogte over de voortgang van de sollicitatieprocedure, let op, het bericht kan ook in je spam terecht komen.

Type Vacature
Intern nummer 2020-018
Organisatie Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)
Locatie Marga Klompé locatie De Molenberg
Postcode 7141AN
Stad Groenlo
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd Onregelmatig
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Verpleegkundige
Publicatiedatum 03-02-2020
Reageer voor 21-02-2020
Ingangsdatum 03-02-2020
Nummer 51092

Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)

Marga Klompé is met wooncomplexen, zorgcentra, thuiszorg en meerdere dagactiviteiten- en ontmoetingscentra een toonaangevende zorgorganisatie in de regio Oost-Acherhoek. Meer informatie op www.szmk.nl.

Meer over Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)