Verpleegkundige (MBO) Thuiszorg Eerbeek
Riwis Zorg & Welzijn

Functieomschrijving

De functie

Vanuit jouw functie neem jij de regie in het aansturen van het team in de wijk en je bent tevens een aanspreekpunt voor jouw collega’s. Je ondersteunt hiermee de wijkverpleegkundige in de diverse werkzaamheden. Je hebt hiermee een overstijgende functie.
Voor de cliënten, naasten en andere zorgverleners (huisartsen, fysiotherapeut, etc) ben jij hét aanspreekpunt.

Jij denkt graag pro-actief mee naar oplossingen en je hebt een professionele input over gestelde diagnoses en beleid. Je draagt zorg voor een goede rapportage naar aanleiding van jouw observaties, handelingen en gesprekken bij de bezochte cliënten.
Naast dat je over verpleegtechnische vaardigheden beschikt, kun jij ook klinisch redeneren voor de cliënten in jouw aandachtsgebied. Je draagt er zorg voor dat zorgplannen goed zijn opgesteld en worden uitgevoerd.

Het is een mooie zelfstandige functie in een warm team!

Over Riwis

Bij Riwis kijken we zowel naar wat mensen wel kunnen als naar wat ze niet kunnen. Ons doel is mensen bij hun eigen kracht te brengen. Hun geloof in eigen kunnen te versterken. We maken mensen bewust wat daarvoor nodig is en helpen ze dat te bereiken. Daarbij richten we ons op vier levensgebieden: psychisch welbevinden (je prettig voelen), lichamelijk welbevinden (gezond zijn), participatie (meedoen in en bijdragen aan de samenleving) en woon- en leefomstandigheden (prettig en veilig wonen). We bieden mensen ondersteuning die we zelf zouden willen krijgen als we in dezelfde kwetsbare omstandigheden zouden verkeren. We werken op basis van gelijkwaardigheid. Dat betekent dat we er met volle aandacht en onvoorwaardelijk voor mensen zijn en ze tegelijkertijd aanspreken op hun eigen verantwoordelijkheid. Onze visie is strategie overstijgend.

Is deze functie jou op het lijf geschreven en beschik je over een relevant diploma MBO niveau 4, dan nodigen wij jou van harte uit om te solliciteren.

Functie eisen

Wij vragen van jou dat je:

 • zelfstandig kunt werken;
 • werkzaamheden kunt coördineren;
 • beschikt over goede communicatieve vaardigheden, zowel op mondeling als op papier;
 • klinisch kunt redeneren

Inschaling

Wij bieden

 • Uren in overleg;
 • Een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd;
 • Salaris en arbeidsvoorwaarden conform de CAO VVT.
 • De functie Verpleegkundige is ingedeeld in FWG 45 (min. € 2.573,52 / max. € 3.471,49 bruto per maand bij fulltime dienstverband);
 • Aandacht voor jouw ontwikkeling door het volgen van diverse trainingen passend bij de functie;
 • We hebben een ruime verlofregeling en goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een 13e maand, de mogelijkheid om extra dagen te kopen en een werkkostenregeling;
 • Een cultuur waarin medewerkers zich verantwoordelijk voelen voor de dienstverlening aan de cliënten, staan voor geloof in eigen kunnen.

Bijzonderheden

Overig

 • Voor deze vacature wordt zowel intern als extern geworven;
 • Herplaatsingskandidaten hebben voorrang;
 • Het opvragen van referenties is onderdeel van de selectieprocedure;
 • Aanstelling is onder voorbehoud van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG).

Ben je enthousiast? Dan zien wij graag jouw sollicitatie tegemoet via https://werkenbij.riwis.nl
 

Wil je meer informatie over Riwis Zorg & Welzijn, neem dan een kijkje op onze website.

Voor inhoudelijke vragen over de vacture kun je contact opnemen met  Chantal van der Wijk, teamleider, 06-28456997 

Type Vacature
Intern nummer 074
Organisatie Riwis Zorg & Welzijn
Locatie Riwis Zorg & Welzijn, Thuiszorg in Brummen en Eerbeek
Postcode 6971CC
Stad Brummen
Werkveld Thuiszorg
Opleidingsniveau Mbo+
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Functie(s) Verpleegkundige niveau 4
Publicatiedatum 04-08-2022
Reageer voor 29-12-2022
Ingangsdatum 04-08-2022
Nummer 113102
Doorsturen Bekijk PDF

Riwis Zorg & Welzijn

Riwis ondersteunt mensen met psychische, sociale of lichamelijke beperkingen bij een zo zelfstandig en onafhankelijk mogelijk leven. Riwis biedt verzorging en verpleging, thuiszorg, GGZ-begeleiding en diensten op het gebied van welzijn aan jongeren, gezinnen, volwassen en ouderen in de regio’s rondom Apeldoorn, Vaassen, Epe, Voorst, Twello, Brummen, Eerbeek, Doetinchem, Gendringen en Terborg. De visie van Riwis: voor mensen zoals jij en ik. Ieder mens kan in de situatie komen dat hulp van Riwis noodzakelijk is. Riwis biedt mensen ondersteuning die je zelf zou willen krijgen als je in dezelfde kwetsbare omstandigheden zou verkeren. De organisatie werkt op basis van gelijkwaardigheid. Dat betekent dat Riwis er met volle aandacht en onvoorwaardelijk met passie voor mensen is en ze tegelijkertijd aanspreken op hun eigen verantwoordelijkheid. Riwis wil haar visie bereiken door net zo goed te kijken naar wat mensen wel kunnen als naar wat ze niet kunnen. Het doel is mensen bij hun eigen kracht te brengen. Hun geloof in eigen kunnen te versterken. Riwis maakt mensen bewust wat daar voor nodig is en helpt ze dat te bereiken samen met de mensen die voor jou belangrijk zijn. Daarbij richt zij zich op vier levensgebieden: psychisch welbevinden (je prettig voelen), lichamelijk welbevinden (gezond zijn), participatie (meedoen in en bijdragen aan de samenleving) en woon- en leefomstandigheden (prettig en veilig wonen). Riwis vertrouwt ook in het eigen kunnen van haar medewerkers. Riwis biedt hen de ruimte zaken goed en snel te regelen in het belang van cliënten. Binnen de organisatie begeleiden en verzorgen ruim 700 medewerkers, 200 vrijwilligers en tientallen stagiaires meer dan 1000 cliënten.

Meer over Riwis Zorg & Welzijn