Verpleegkundige (MBO4) intramuraal Tolzicht Brummen
Riwis Zorg & Welzijn

Functieomschrijving

De functie

Als verpleegkundige neem jij regie in het aansturen van het team en bent tevens een aanspreekpunt voor jouw collega’s. Je ondersteunt hiermee de regieverpleegkundige in de werkzaamheden. Je hebt hiermee een overstijgende functie.
Daarnaast ben jij het aanspreekpunt voor de cliënten, naasten en andere zorgverleners, zoals huisartsen. Je bent pro-actief in het meedenken naar oplossingen en je hebt een professionele input over gestelde diagnoses en beleid. Je observeert en rapporteert over de door jouw bezochte cliënten.
Naast dat je over verpleegtechnische vaardigheden beschikt, kun jij ook klinisch redeneren voor de cliënten in jouw aandachtsgebied. Je draagt er zorg voor dat zorgplannen goed zijn opgesteld en worden uitgevoerd.

De Locatie 

Binnen de 2 kleinschalige afdelingen intramuraal Tolzicht wonen zorgvragers die in meer of mindere mate afhankelijk zijn van zorg op lichamelijk en verstandelijk gebied. Je kunt hierbij denken aan hulp bij het wassen en aankleden, ondersteuning op het gebied van mobiliteit, maar tevens ook de ondersteuning wanneer er dementiële of somatische klachten optreden.

De afdeling bestaat uit twee etages. Elke afdeling heeft een kleinschalige huiskamer met een groot balkon. In de huiskamers worden maaltijden gekookt en gegeten, maar is er vooral ruimte voor verschillende activiteiten zoals het lezen van de krant, het spelen van een spelletje, een gezellig praatje, muziek maken en luisteren of om een kop koffie te drinken.

Het team

Je komt te werken in een bevlogen en enthousiast team, waarbij kleinschalige zorg en aandacht voor de cliënt bovenaan staan. Er is de mogelijkheid om zelfstandig, in de keuken, samen met de cliënten te koken. We ondernemen veel leuke activiteiten met de cliënten, zoals deelname aan de Avondvierdaagse Tolzicht - Riwis Zorg & Welzijn

Leuk om te weten

Tolzicht is op een heel mooie bosrijke locatie gesitueerd en wordt momenteel verbouwd! Het hele gebouw krijgt een upgrade naar de moderne tijd. De eerste 4 huiskamers voor de bewoners zijn inmiddels gereed. Deze zijn lekker licht en ruim, waardoor iedereen hier heerlijk kan zitten. Ook zijn er mooie plekken beschikbaar voor het parkeren en opladen van de scootmobiel. Iedere huiskamer beschikt over een groot balkon met overkapping waar heerlijk genoten kan worden van het uitzicht. Wil je iets meer weten, klik dan hier of hier.

Samen met de bewoners is het genieten van de nieuwe huiskamers met volledig uitgeruste keukens waar je samen met de bewoners een maaltijd, snack of een taart kan maken. Er worden regelmatig leuke activiteiten met de bewoners ondernomen, zoals muziekmiddagen, meelopen met de wandelvierdaagse, een wandelclub, etc.

Over Riwis

Bij Riwis kijken we zowel naar wat mensen wel kunnen als naar wat ze niet kunnen. Ons doel is mensen bij hun eigen kracht te brengen. Hun geloof in eigen kunnen te versterken. We maken mensen bewust wat daar voor nodig is en helpen ze dat te bereiken. Daarbij richten we ons op vier levensgebieden: psychisch welbevinden (je prettig voelen), lichamelijk welbevinden (gezond zijn), participatie (meedoen in en bijdragen aan de samenleving) en woon- en leefomstandigheden (prettig en veilig wonen). We bieden mensen ondersteuning die we zelf zouden willen krijgen als we in dezelfde kwetsbare omstandigheden zouden verkeren. We werken op basis van gelijkwaardigheid. Dat betekent dat we er met volle aandacht en onvoorwaardelijk voor mensen zijn en ze tegelijkertijd aanspreken op hun eigen verantwoordelijkheid. Onze visie is strategie overstijgend.

Is deze functie jou op het lijf geschreven en beschik je over een Verpleegkunde MBO niveau 4 diploma, dan nodigen wij jou van harte uit om te solliciteren.

Functie eisen

Van jou vragen wij dat je

 • Beschikt over een MBO niveau 4 verpleegkunde diploma;
 • Goed overzicht kunt bewaren en het team kunt aansturen;
 • Diverse taken organiseert volgens het zorgplan;
 • Een pro-actieve houding hebt;
 • Graag in een team werkt.

Inschaling

Wij bieden

 • 28 uur;
 • Een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd; 
 • Salaris en arbeidsvoorwaarden conform de CAO VVT; 
 • De functie Verpleegkundige is ingedeeld in FWG 45 (min. € 2.573,52 / max. € 3.471,49 bruto per maand bij fulltime dienstverband);
 • Inschaling is afhankelijk van kennis en ervaring;
 • Aandacht voor jouw ontwikkeling door het volgen van diverse trainingen passend bij de functie;
 • We hebben een ruime verlofregeling en goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een 13e maand, de mogelijkheid om extra dagen te kopen en een werkkostenregeling;
 • Een cultuur waarin medewerkers zich verantwoordelijk voelen voor de dienstverlening aan de cliënten, staan voor geloof in eigen kunnen.

Bijzonderheden

Overig

 • Voor deze vacature wordt zowel intern als extern geworven;
 • Herplaatsingskandidaten hebben voorrang;
 • Het opvragen van referenties is onderdeel van de selectieprocedure;
 • Aanstelling is onder voorbehoud van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG).

Ben je enthousiast? Reageer dan vóór 30 december 2022 via de website van Riwis Zorg & Welzijn

Wil je meer informatie over Riwis Zorg & Welzijn, neem dan een kijkje op onze website.

Voor inhoudelijke vragen over de vacture kun je contact opnemen met Jacqueline Ter Wal (Teamleider intramuraal) via telefoonnummer 06-82096951

De selectiegesprekken vinden plaats gedurende de looptijd van de vacature. Het is mogelijk dat de vacature eerder sluit op het moment dat we de geschikte kandidaat hebben gevonden.

Type Vacature
Intern nummer 119
Organisatie Riwis Zorg & Welzijn
Locatie Riwis Zorg & Welzijn, in Brummen
Postcode 6971CC
Stad Brummen
Werkveld Verpleging & Verzorging
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Onregelmatig
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Functie(s) Verpleegkundige niveau 4
Publicatiedatum 02-09-2022
Reageer voor 30-12-2022
Ingangsdatum 15-10-2022
Nummer 113699
Doorsturen Bekijk PDF

Riwis Zorg & Welzijn

Riwis ondersteunt mensen met psychische, sociale of lichamelijke beperkingen bij een zo zelfstandig en onafhankelijk mogelijk leven. Riwis biedt verzorging en verpleging, thuiszorg, GGZ-begeleiding en diensten op het gebied van welzijn aan jongeren, gezinnen, volwassen en ouderen in de regio’s rondom Apeldoorn, Vaassen, Epe, Voorst, Twello, Brummen, Eerbeek, Doetinchem, Gendringen en Terborg. De visie van Riwis: voor mensen zoals jij en ik. Ieder mens kan in de situatie komen dat hulp van Riwis noodzakelijk is. Riwis biedt mensen ondersteuning die je zelf zou willen krijgen als je in dezelfde kwetsbare omstandigheden zou verkeren. De organisatie werkt op basis van gelijkwaardigheid. Dat betekent dat Riwis er met volle aandacht en onvoorwaardelijk met passie voor mensen is en ze tegelijkertijd aanspreken op hun eigen verantwoordelijkheid. Riwis wil haar visie bereiken door net zo goed te kijken naar wat mensen wel kunnen als naar wat ze niet kunnen. Het doel is mensen bij hun eigen kracht te brengen. Hun geloof in eigen kunnen te versterken. Riwis maakt mensen bewust wat daar voor nodig is en helpt ze dat te bereiken samen met de mensen die voor jou belangrijk zijn. Daarbij richt zij zich op vier levensgebieden: psychisch welbevinden (je prettig voelen), lichamelijk welbevinden (gezond zijn), participatie (meedoen in en bijdragen aan de samenleving) en woon- en leefomstandigheden (prettig en veilig wonen). Riwis vertrouwt ook in het eigen kunnen van haar medewerkers. Riwis biedt hen de ruimte zaken goed en snel te regelen in het belang van cliënten. Binnen de organisatie begeleiden en verzorgen ruim 700 medewerkers, 200 vrijwilligers en tientallen stagiaires meer dan 1000 cliënten.

Meer over Riwis Zorg & Welzijn