Verpleegkundige
Mediant, geestelijke gezondheidszorg

Voor de gesloten afdeling Intensieve Zorg op locatie de Opmaat in Hengelo zoeken wij een

VERPLEEGKUNDIGE
Uren in overleg (minimaal 28 uur per week)

Wie we zijn
Mediant is een ggz organisatie in de regio Twente met ca. 1000 medewerkers. Onze cultuur is informeel, de lijnen zijn kort en een collega om mee te sparren is zo gevonden. We zijn open, nuchter, weten van aanpakken en richten ons vooral op waar we voor zijn: het verlenen van Gewoon Goede Zorg!


Wat ga jij doen?
Als verpleegkundige werk je volop samen met de cliënt aan zijn doelen. Je kijkt altijd naar de mogelijkheden van de cliënt en/of gaat hier samen naar op zoek. Je werkt vanuit écht contact, bent respectvol en zet mensen in hun kracht. Je kent je eigen grenzen, durft deze te benoemen en bewaken. Je hebt een kritische visie op zorg en zorg verlenen. Het werken op een gesloten opname afdeling is enorm dynamisch, biedt elke dag uitdaging maar is soms ook moeilijk. Daarom is het belangrijk dat je kunt relativeren en je eigen grenzen goed kunt bewaken.

Je komt te werken in een positief ingesteld team dat altijd streeft naar de beste zorg voor cliënten. Om dit te kunnen bewerkstelligen investeren we in een kwalitatieve en professionele samenwerking. We geloven erin dat we dit het beste nastreven als we open, toegankelijk maar ook kritisch naar elkaar zijn. Op die manier bieden we elkaar de mogelijkheid om te leren en te ontwikkelen. Daarnaast vinden we het belangrijk te investeren in deskundigheidsbevordering.

Jij hebt

 • MBO/HBO-V diploma en BIG registratie
 • bij voorkeur minimaal twee jaar werkervaring in de GGZ

Jij bent

 • makkelijk in contact, empathisch
 • authentiek, integer, open en toegankelijk, maar wel op een professionele afstand
 • proactief, doortastend, actief, gestructureerd
 • creatief in je aanpak met een nuchtere insteek
 • trots op je vak en bovenal op jezelf!

Wat krijg je ervoor terug

 • Je gaat werken in een gevarieerd en enthousiast team, met collega’s die graag willen ontwikkelen en waar het door de dynamiek op de afdeling nooit saai is
 • (geaccrediteerde) refereerbijeenkomsten met uiteenlopende inhoudelijke thema’s
 • arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd, duur 1 jaar, mogelijkheid tot verlenging
 • Salaris tussen € 1.955 en € 3.326 bij een fulltime dienstverband (FWG 45-cao GGZ).

Solliciteren
Dit kan tot en met 25 april aanstaande via www.zorgselect.nl of per email via vacatures@mediant.nl. Wil je eerst meer weten, neem dan contact op met teammanager Ed van Harn, telefoonnummer 053-4755755.

Volg ons!
Als je nieuwsgierig bent geworden naar Mediant en haar medewerkers, kijk dan vooral eens op onze website, www.mediant.nl of volg ons op social media!

 

Wij kijken uit naar jou!

Type Werkplein
Intern nummer 0381 ALG/lwt
Organisatie Mediant, geestelijke gezondheidszorg
Locatie Mediant Geestelijke Gezondheidszorg
Postcode 7546 TA
Stad Enschede
Werkveld Geestelijke gezondheidszorg
Opleidingsniveau Mbo+
Arbeidstijd Part time
Uren van 28
Uren tot 28
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor een jaar met mogelijkheden voor verlenging
CAO Geestelijke Gezondheidszorg
Functie(s) Verpleegkundige
Publicatiedatum 10-03-2021
Reageer voor 25-04-2021
Nummer 59530
Doorsturen Bekijk PDF

Mediant, geestelijke gezondheidszorg

Mediant is een organisatie voor geestelijke gezondheidszorg in de regio Twente die hulp, advies en begeleiding biedt aan mensen met psychische en psychiatrische problemen. Waar dat nodig is, bieden wij tevens hulp aan familie en mensen in de omgeving zodat problemen beter en sneller worden opgelost. Binnen Mediant werken professionals die deskundig zijn op het gebied van diverse stoornissen en leeftijdsfasen waarin deze kunnen optreden. Mediant beschikt over afdelingen voor kinderen en jongeren, volwassenen en ouderen en enkele specialistische centra. Mediant werkt intensief samen met andere organisaties om de beste geestelijke gezondheidzorg te bieden en de drempel naar zorg te verlagen. Bij Mediant werken ca. 900 medewerkers.

Meer over Mediant, geestelijke gezondheidszorg