Verpleegkundige mobiele nachtzorg - Doetinchem
Sensire

In het holst van de nacht kris kras door (een deel van) de Achterhoek en de Liemers rijden, op weg naar klanten die je soms wel en soms niet kent. En waarvan je niet altijd weet wat je exact aan gaat treffen. Spreekt jou dit aan? Kies dan voor werken in het team mobiele nachtzorg.

Wat ga je doen?

Als verpleegkundige in de mobiele nachtzorg is geen nacht hetzelfde. De geplande zorg neemt (steeds verder) af en maakt plaats voor ongeplande nachtzorg, de oproepen die je, bijvoorbeeld via NAAST medisch service centrum of de huisartsenpost, ontvangt zijn steeds meer leidend. Op basis van de situatie die je telefonisch voorgelegd krijgt, met meestal care-complexe casuïstiek, weeg je af wat je gaat doen en stel je prioriteiten. Kun je er zelf heen? Of ga je eerst naar de klant waar je naar toe wilde gaan? Of kan de Verpleegkundige van NAAST een rol spelen? Kortom iedere situatie vraagt om een snelle beslissing, zonder dat je in de stress schiet. Besluit je om zelf te gaan, dan is het altijd afwachten wat je bij de mensen thuis aantreft. Je beoordeelt de situatie op basis van de zichtbare symptomen en probeert meer informatie te achterhalen over wat er gebeurt is. Op basis van deze observatie handel jij direct.

Ons werkgebied strekt zich uit over de Achterhoek en de Liemers, jij bent werkzaam in een deel van dit gebied, maar bent ook bereid om collega’s uit andere delen van het gebied te ondersteunen mocht de situatie zich voordoen. Ook andere zorgaanbieders in de regio doen een beroep op het mobiele nachtteam. Dat betekent bijvoorbeeld dat je met verschillende systemen werkt en daarin verslaglegging verzorgt.

Hoewel je voornamelijk ‘s nachts werkt, moet je er ook rekening mee houden dat het werk niet om 7.00 uur stopt. Nog even overleggen met collega’s, toelichting geven aan collega organisaties op zorg die je verleent hebt, (bij)scholing. Het hoort er allemaal bij.

Wie ben jij?

Jij bent een zelfstandig werkende collega met een groot verantwoordelijkheidsgevoel. In de nacht moet je altijd scherp zijn en rekening houden met het onverwachte. Dat vraagt van jou dat je vindingrijk bent: voor iedere situatie die op jouw pad komt weet je een passende oplossing te vinden.

Daarnaast vragen wij van jou de volgende praktische zaken:
  • je hebt minimaal een afgeronde mbo-opleiding Verpleegkunde niveau 4;
  • je bent in het bezit van een BIG-registratie en bent bevoegd en bekwaam voor het uitvoeren van voorbehouden en risicovolle handelingen;
  • je kunt een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) overleggen.

Zo zorgen wij voor jouw werkgeluk

De functie Verpleegkundige valt in de schaal FWG 45 ( (€2419,- / €3264,-), excl. onregelmatigheidstoeslag, 8% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering) conform de cao VVT. Afhankelijk van de ervaring die je meebrengt bepalen we de exacte hoogte van jouw salaris. Wij bieden een contract van 28 uur (meer of minder is bespreekbaar). Wij gaan graag een duurzame relatie aangaan met onze medewerkers daarom behoort een contract voor onbepaalde tijd tot de mogelijkheden.

Daarnaast krijg je van ons een iPad en smartphone in bruikleen, die je ook privé mag gebruiken.

Enthousiast geworden? Solliciteer nu!
Solliciteer snel via onderstaande button en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen. Heb je eerst nog vragen? Neem dan contact op met Elly Geurts, Teamregisseur, via e.geurts@sensire.nl of 06-10922172.

-

-

-
Type Vacature
Intern nummer 5666
Organisatie Sensire
Locatie Sensire wijkteams Doetinchem Centrum
Postcode 7001 EZ
Stad Doetinchem
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd In overleg
Uren van 24
Uren tot 28
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Elly Geurts, Teamregisseur, via e.geurts@sensire.nl of 06-10922172.
Functie(s) Verpleegkundige
Publicatiedatum 11-06-2020
Reageer voor 31-12-2020
Ingangsdatum 01-07-2020
Nummer 53311

Sensire

Sensire: werken zoals jij wilt Werken bij Sensire is altijd: samenwerken. Met klanten en bewoners, die je goed leert kennen. Met mantelzorgers en familieleden, waarmee je oplossingen vindt. En met collega’s die, net als jij, vakmensen zijn die niet de zorg maar een gelukkig leven centraal stellen. Voor jou én voor je klanten De zorg is volop in beweging. ‘Leven zoals u wilt’ is de belofte die wij doen aan onze klanten en bewoners. Om deze belofte waar te kunnen maken is de inzet van technologie onvermijdelijk. De inzet van de medido, zorg op afstand en beeldbellen zijn enkele voorbeelden van digitale middelen die worden ingezet bij Sensire. Maar…technologie en innovatie zit hem niet alleen in de inzet van middelen. Het zit in ons DNA om onze klanten en bewoners goed te leren kennen, zodat zij zelf de beslissing kunnen nemen hoe zij willen leven. Met dit als vertrekpunt organiseren wij de zorg rondom de klant of bewoner. Sensire wil niet alleen haar klanten, maar ook haar medewerkers bevestigen in hun keuze voor Sensire. Dat betekent dat we elkaar het vertrouwen geven dat de collega’s verdienen en hun werk zo goed mogelijk ondersteunen. In het dagelijkse werk betekent dat: Een goede sfeer, korte lijnen naar gespecialiseerde collega’s en ondersteunende diensten en echte aandacht voor waar het allemaal om draait: Een fijn en betekenisvol leven voor onze klanten, bewoners en collega’s!

Meer over Sensire