Verpleegkundige nachtdienst, team Anke Marjolein, 16-24 uur per week
Sius

Leven is ontdekken!

Vanuit deze overtuiging doen wij wat we doen.

Bij Sius is iedereen welkom die ondersteuning nodig heeft. Waar ze vandaan komen, hun leeftijd, wat ze wel of niet kunnen, waar ze in geloven, hun seksuele voorkeur, alles is goed. Want het gaat om hen, om wie zij zijn. We willen graag weten wat zij belangrijk vinden. Wat hun kracht is en wat hun gelukkig maakt. En hoe zij het leven kunnen leiden dat zij graag willen. Wij ondersteunen hun daarbij.

Houd jij ervan te werken als anderen slapen? Voor ons team ‘’Anke Marjolein’’ zijn wij op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde:

 

Verpleegkundige in de NACHT

(16-24 Uren)

Locatie Anke Marjolein

Anke Marjolein is een woning speciaal voor mensen met niet-aangeboren hersenletsel (NAH) of met een meervoudige beperking. In Anke Marjolein bieden we dag en nacht zorg en ondersteuning en er is altijd een verpleegkundige aanwezig. De woning is in 2014 gebouwd en helemaal ingericht voor de doelgroep. Er zijn bijvoorbeeld geen drempels en de deuren gaan automatisch open. Daardoor kunnen onze cliënten met een rolstoel overal makkelijk komen. In Anke Marjolein wonen 24 cliënten in de leeftijd van 12 tot 65 jaar. Iedereen heeft een eigen kamer, badkamer en toilet. De woonkamer wordt gedeeld met vijf andere bewoners.

Alle bewoners van Anke Marjolein zijn voor hun dagelijkse zorg en primaire levensbehoeften (bijna) helemaal afhankelijk van anderen. Naast lichamelijke verzorging en hulp bij eten en drinken, is er ook specialistische verpleegkundige ondersteuning nodig. Denk hierbij aan bijvoorbeeld sondes, katheters etc.

Wat ga je doen?

Samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor een comfortabele en veilige nacht voor onze bewoners. Je vindt het belangrijk om samen met het team op een juiste manier zorg te verlenen in de nachten. Je biedt verpleegkundige zorg en begeleiding aan cliënten volgens het zorgplan, die is afgestemd op de gezondheidsconditie van en met de cliënt. Je weet in acute situaties passende verpleegkundige zorg te bieden en bij een calamiteit/escalatie ben je gewend om volgens protocol te handelen.

Wat bieden wij jou?

  • Een uitdagende, afwisselende baan bij een innovatieve organisatie die volop in beweging is.
  • Je komt te werken bij een organisatie met het ‘World-class Workplace label 2020’: Nederlands grootste onafhankelijke keurmerk voor goed werkgeverschap.
  • Een salaris conform de CAO Gehandicaptenzorg FWG 3.0 functieschaal 45
  • Naast onregelmatigheidstoeslag, ontvang je jaarlijks vakantietoeslag (8%) en een eindejaarsuitkering (8,33%).
  • Een aanstelling voor de duur van een jaar met uitzicht op een vaste aanstelling.

Wat we verder nog van jou verwachten

  • Je bent in staat de regie te pakken tijdens de nachten.
  • Je hebt een verpleegkundig diploma op minimaal mbo-4 niveau (met BIG registratie) en bij voorkeur ervaring met de doelgroep.
  • Je houdt jouw vakkennis en bekwaamheid op peil, volgt ontwikkelingen binnen je vakgebied en zorgt ervoor dat je BIG geregistreerd blijft.
  • Je neemt verantwoordelijkheid binnen de kaders van je functie, toont vakmanschap en professionaliteit.
  • Je bent enthousiast en gedreven om te werken met deze doelgroep.

Meer informatie?

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Sandra ter Horst, zorgteammanager of Annelies Harbers, P&O adviseur. Zij zijn telefonisch bereikbaar via nummer 0544-371130.

Solliciteren?

Dan zien wij je reactie graag tegemoet! Je kunt solliciteren tot en met 17 juli 2022.

Je kunt je sollicitatie uitsluitend sturen via www.zorgselect.nl. Hier tref je de vacature aan onder nummer 111751 en heb je direct de mogelijkheid om te reageren.

Ben jij de geschikte kandidaat? Dan maken we direct een afspraak voor een gesprek.

Type Vacature
Organisatie Sius
Locatie Sius, Team Anke Marjolein in Lochem
Postcode 7241VE
Stad Lochem
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, mogelijkheden voor vast dienstverband
Functie(s) Verpleegkundige
Verpleegkundige niveau 4
Publicatiedatum 04-07-2022
Ingangsdatum Z.s.m.
Reageer voor 18-07-2022
Nummer 111751
Doorsturen Bekijk PDF

Sius

Sius biedt zorg en ondersteuning in de regio Oost-Gelderland. Wij zijn er voor mensen met een (verstandelijke) beperking. Je kunt bij ons terecht voor bijvoorbeeld jeugdzorg, wonen met ondersteuning, begeleiding bij werk en zorgadvies en behandeling. Elke dag, op ieder moment.

Bij Sius is iedereen welkom. Het maakt niet uit wie je bent, hoe oud je bent of waar je in gelooft. Belangrijker dan de hulpvraag van onze cliënten vinden wij zijn/haar mogelijkheden. Het gaat om onze cliënt. Om de dingen die hij/zij belangrijk vindt. En dat hij/zij het leven kan leiden dat hij/zij wilt. Wij ondersteunen daarbij. Dat is waar het om gaat bij Sius.

Met meer dan 680 medewerkers en zo’n 350 vrijwilligers zetten we ons elke dag in voor onze bijna 840 cliënten. We hebben 45 locaties in heel Oost-Gelderland.

Meer over Sius