Verpleegkundige Nachtzorg, Denekamp
Carintreggeland

Functieomschrijving

Werk jij graag zelfstandig en ben jij niet bang in het donker?
Werk jij graag lange diensten?
Zoek je lichtere zorgtaken en veel persoonlijke aandacht voor de cliënt of een betere privé-werk balans?

Dan willen we jou graag in de nachtzorg!

Je komt als Verpleegkundige te werken in de Nachtzorg op locatie de Dr. Eekmanhof. Deze locatie zit in hartje Denekamp en biedt zorg aan 32 cliënten met psychogeriatrische klachten. Wij hebben 4 kleinschalige woonvormen. Op iedere woning in ons huis zit een vast zorgteam. Wij leveren 24-uurs zorg. In de nachtdienst werk je samen met een collega en lever je passende zorg voor alle cliënten waarvan je van tevoren al weet dat een zorgmoment in de late avond/ nacht vereist is. Natuurlijk komen er ook veel ongeplande zorgvragen op je af. Je weet soms niet wat de reden is dat iemand op een alarm heeft gedrukt, waardoor je voldoende ervaring nodig hebt om adequaat te kunnen handelen en beslissen indien nodig. Ons huis kent relatief ‘rustige’ nachten. Natuurlijk verloopt geen enkele nacht hetzelfde. Juist in de ‘onrustige nachten’ vind jij het fijn om er voor de cliënt te kunnen zijn!

Je werkt zelfstandig in de nacht. Je bent nooit alleen omdat je altijd je diensten met een collega samen draait. Je hebt veel contact met alle collega’s op de Dr. Eekmanhof. In de vroege ochtenduren praat je hen weer als eerste bij over de gebeurtenissen uit de nacht. De uren kunnen over verschillende nachten in de week worden ingezet. Welke nachten dit zijn, is bespreekbaar. De dienst is van 22.50 tot 7.30 uur.
Wij verlenen binnen Carintreggeland zorg, wonen, gezondheid en welzijn. De cliënt bepaalt, het is zijn leven tenslotte. We bieden persoonlijke zorg vanuit de wensen en behoeften van onze cliënten. We zijn de grootste zorgorganisatie van Twente. Toch zijn we ook klein, we hebben een grote betrokkenheid in de organisatie en veel persoonlijke aandacht. Door de grootte van onze organisatie hebben we tal van mogelijkheden om door te ontwikkelen en door te groeien!

Wie ben jij?

 • Je bent gediplomeerd Verpleegkundige niveau 4
 • Je hebt affiniteit met onze doelgroep dementerende ouderen
 • Je bent sociaalvaardig en luistert écht naar de cliënt
 • Je bent daadkrachtig en kunt beslissingen nemen wanneer nodig
 • Jij weet situaties goed in te schatten en kunt adequaat handelen op een moment dat dit nodig is
 • En bovenal je bent lief voor onze bewoners

Je vindt bij ons

 • Een waardevolle manier om er juist in de nacht te zijn voor de cliënten
 • Er zijn tal van ontwikkelmogelijkheden; je kunt bij ons verdiepen in vakkennis, groeien in persoonlijke ontwikkeling en ook zijn er veel mogelijkheden om verder opgeleid te worden!
 • Professionele, gedreven en enthousiaste collega’s
 • Salaris is conform CAO VVT maximaal € 3.264,29 bruto per maand op basis van 36 uur. Afhankelijk van vooropleiding en werkervaring kan een afwijkend salaris worden overeengekomen
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden

Bijzonderheden

Benieuwd naar de visie van Carintreggeland? Kijk hier

Vanwege de maatregelen in de aanpak van het coronavirus (COVID-19) kan het zijn dat een eerste kennismaking plaatsvindt door middel van videobellen. Bijvoorbeeld via WhatsApp. We doen ons uiterste best om jouw sollicitatieprocedure zo goed mogelijk te laten verlopen, zodat we je snel mogen verwelkomen als nieuwe collega!

Wij zijn verplicht een Verklaring omtrent gedrag (VOG) in het personeelsdossier op te nemen.

Type Werkplein
Intern nummer 20-227
Organisatie Carintreggeland
Locatie Denekamp, Carintreggeland Huis Dr. Eekmanhof
Postcode 7591MB
Werkveld Verpleging & Verzorging
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Part time
Uren van 20
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst in eerste instantie voor één jaar, bij gebleken geschiktheid mogelijkheid tot omzetting naar onbep. tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Miranda Kamphuis, e-mail: miranda.kamphuis@carintreggeland.nl
Functie(s) Verpleegkundige
Verpleegkundige 4/6
Verpleegkundige BIG-geregistreerd
Verpleegkundige niveau 4
Publicatiedatum 10-11-2020
Reageer voor 15-12-2020
Nummer 55898

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland