Verpleegkundige
Zorggroep Noorderboog

Ben jij die enthousiaste verpleegkundige die wij zoeken?

Zie jij iedere dag als een nieuwe uitdaging? Heb jij goede sociale vaardigheden en weet jij wat goede zorg voor onze bewoners inhoudt? En kun jij je daar met heel je hart en ziel voor inzetten? Dan ben je van harte welkom om ons team als verpleegkundige te versterken!

Wij zijn op zoek naar een verpleegkundige voor minimaal 8 uur per week. De uren worden in overleg met jou bepaald. Wij bieden een contract voor onbepaalde tijd. 

Waar kom je te werken?
Op een schitterende plek in het hart van Steenwijk vormen 138 appartementen samen Woonzorgcentrum Nijenstede. De aangename appartementen bevinden zich in een gastvrije omgeving en bieden veiligheid en comfort. Onze zorg en dienstverlening richt zich op geluk, veiligheid en zelfstandigheid. Daarbij gaan we uit van de eigenheid van ieder mens met vrijheid van levensbeschouwing en wederzijds respect. Wonen in Nijenstede gaat altijd samen met een zorg- en/of hulpvraag.

Wat ga je precies doen?

Eigen regie van onze bewoner staat centraal. Je ondersteunt, versterkt en coacht het team om deze regie zo optimaal mogelijk vorm te geven. Je verleent (indien nodig hoog complexe) verpleegkundige zorg. Je geeft functionele adviezen en begeleidt de medewerkers van het team. Je levert een bijdrage aan kwaliteitszorg, deskundigheid bevordering en ontwikkeling van het team.

Wat vragen we van je?

  • Je bent in het bezit van het diploma mbo verpleegkundige/hbo-V en bent BIG geregistreerd;
  • Je bent bereid om alle voorkomende diensten te werken;
  • Je bent organisatorisch sterk onderlegd en kunt goed zelfstandig werken, maar bent ook van nature een teamplayer;
  • Je beschikt over goede communicatieve, coachende en didactische vaardigheden;
  • Je hebt ervaring met complexe zorg;
  • Je kunt een bijdrage leveren aan de kwaliteit van zorg en het dienstverleningsproces;
  • Je beschikt over creativiteit en hebt een flexibele houding;
  • Je staat stevig in je schoenen, durft te vernieuwen en kunt je collega’s daarin meenemen.

Wat bieden wij je?

Een fantastische baan waarin je al je ambities kunt verwezenlijken en je veel ruimte hebt voor persoonlijke ontwikkeling. Je komt te werken in een sector en bij een organisatie die volop in ontwikkeling is.

Het betreft een functie voor onbepaalde tijd. De functie van verpleegkundige is ingedeeld in functiewaarderingsgroep 45 van de cao VVT. De overige arbeidsvoorwaarden van Zorggroep Noorderboog zijn op de functie van toepassing. Wij hebben daarnaast een pakket van secundaire arbeidsvoorwaarden zoals o.a. korting op je zorgverzekering en sportschoolabonnement of deelname aan het fietsenplan.

Meer weten?

Wil je aanvullende informatie over de functie bij locatie Nijenstede en de sollicitatieprocedure neem dan contact op met Carla Klompé-de Roo, leidinggevende zorg en dienstverlening op tel.nr. 06 -57 06 80 19.

Tijd voor een kennismaking?

Tijd voor een kennismaking? 

Stuur dan je sollicitatie voorzien van motivatie en cv, onder vermelding van vacaturenummer 2002.21, vóór 5 juni a.s. naar vacatures@noorderboog.nl

Een belangrijke voorwaarde om bij ons in dienst te komen, is een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Ook het natrekken van referenties behoort tot de aanstellingsprocedure.

Omdat je solliciteert naar een BIG geregistreerde functie willen we graag dat je de QR code uit Mijn Gegevens van het BIG-register overneemt in je cv.

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern geplaatst. Bij gelijke geschiktheid heeft de interne kandidaat voorrang.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Type Vacature
Intern nummer 2002.21
Organisatie Zorggroep Noorderboog
Locatie Nijenstede
Postcode 8331GZ
Stad Steenwijk
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd In overleg
Uren van 8
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Carla Klompé-de Roo, leidinggevende zorg en dienstverlening op tel.nr. 06 -57 06 80 19.
Functie(s) Verpleegkundige 4/6
Publicatiedatum 22-05-2020
Ingangsdatum Op korte termijn
Reageer voor 05-06-2020
Nummer 53014
Doorsturen Bekijk PDF

Zorggroep Noorderboog

Zorggroep Noorderboog bestaat uit dertien woonzorgcentra en verpleeghuizen en thuiszorg. Onze locaties zijn te vinden in Zuidwest-Drenthe en Noordwest-Overijssel. In die regio bieden wij een compleet pakket van zorg, behandeling en ondersteuning aan voornamelijk kwetsbare ouderen en chronisch zieken.

De kracht van Zorggroep Noorderboog is het besef dat samenwerking de sleutel is tot succes. Wij vinden het belangrijk dat mensen, ook als ze ouder worden, midden in de samenleving blijven staan. We helpen daarbij, op een gastvrije en vriendelijke manier, met een beetje hulp of met veel ondersteuning. Dat kan bijvoorbeeld huishoudelijke hulp, thuiszorg, maaltijdvoorziening, revalidatie, behandeling, verzorging of verpleging zijn.

Bij Zorggroep Noorderboog werken ruim 1500 medewerkers en ongeveer 1200 vrijwilligers. Het werkgebied omvat de gemeenten Meppel, Staphorst, Steenwijkerland, Westerveld en De Wolden.

 

Meer over Zorggroep Noorderboog