Verpleegkundige niv 4 Markelo (24-32 uur)
Carintreggeland

Functieomschrijving

 • Hou jij ook van het sociale contact met de cliënten en hun naasten? 
 • Heb jij werkervaring met cliënten met somatische klachten?
 • Ben jij de Verpleegkundige die flexibel is en meedenkt met de behoeften van de client? 

Dan zouden we heel graag jouw sollicitatie ontvangen en met je willen kennismaken!

Je komt te werken op de locatie Anholtskamp. Op deze locatie hebben we 4 afdelingen, waarvan 1 afdeling waar cliënten wonen met somatische klachten. Voor dit team hebben we deze mooie functie beschikbaar voor een gediplomeerde Verpleegkundige niv 4. Als verpleegkundige verricht je verpleegkundige zorg, voer je de intakegesprekken en je bied persoonsgericht ondersteuning en begeleiding aan de hand van de zorgvraag van de cliënt. 

In dit team werken we met een verpleegkundig rooster. De zorg voor onze cliënten hebben we natuurlijk elke dag én nacht. Je werkt als Verpleegkundige ook af en toe een nachtdienst en dat is waarom je ook je BHV diploma moet hebben of bereidt zijn om te halen.  Doordat onze locatie overzichtelijk is en we als collega's voor elkaar klaar staan, helpen we elkaar waar nodig. 

Wie ben jij

 • Jij biedt een luisterend oor en bent oplossingsgericht 
 • Je maakt gemakkelijk een praatje
 • Je bent iemand met verantwoordelijkheidsgevoel
 • Jij weet de behoeften van de client te achterhalen en dit na te streven
 • Jij hebt je diploma voor Verpleegkundige niv 4 en je BHV diploma (of bereidt om deze te halen)

Wat vind je bij ons

 • Een waardevolle manier om van betekenis te zijn voor de cliënten 
 • Je kan rekenen op een uitdagende baan met daarin veel diversiteit
 • De mogelijkheid voor een vast contract, klaar om door jou getekend te worden 
 • Een salaris conform CAO VVT FWG 45. Maximaal E 3.264,29 op basis van 36 uur
 • Een zelf organiserend team dat jou graag wil verwelkomen  
 • Je ontvangt een structurele eindejaarsuitkering van 8,33%. 

Waardevol leven, dát staat bij ons centraal. De cliënt houdt de regie over zijn leven, wensen en behoeften. En wij als zorgprofessionals bieden ondersteuning op het gebied van zorg, wonen, welzijn en gezondheid. Hoe fijn is dat!   
Waardevol werken vinden wij voor jou als collega net zo belangrijk. Wanneer jij met plezier je werk doet, over de juiste vakkennis beschikt en een goede werk/privé balans hebt, is dat voor Carintreggeland, de cliënten en voor jou een goede basis. Daar gaan we samen voor.   
  
Doordat we de grootste zorgorganisatie zijn van Twente hebben we veel te bieden; je kunt je bij ons voortdurend ontwikkelen en werken met de nieuwste zorginnovaties. Verandert er iets in jouw leven? Dan is er altijd wel weer een baan te vinden die past bij jouw wensen en behoeftes voor dat moment. Je hebt bij ons tenslotte geen baan, maar een loopbaan!  Waar we ook trots op zijn; we zijn lokaal aanwezig! Dat maakt dat we kleine teams hebben, we zelf organiserend zijn, we elkaar kennen en klaar staan voor elkaar.  

Bijzonderheden

 

Wil jij graag onderdeel zijn van ons team én onze mooie organisatie? Solliciteer dan via de sollicitatieknop! 

Heb je vragen over je sollicitatie of de procedure neem dan contact op met de recruiters van Carintreggeland door te mailen naar vacature@carintreggeland.nl 

Benieuwd naar de visie van Carintreggeland? Bekijk de Visie Carintreggeland

Wil je meer weten over Carintreggeland en het werken binnen onze organisatie? Je vindt ons op Instagram, hierop posten onze medewerkers regelmatig berichten over hun werk! En check ook eens onze Facebook pagina 

Wij zijn verplicht een Verklaring omtrent gedrag (VOG) in het personeelsdossier op te nemen. 

Type Werkplein
Intern nummer 21-069
Organisatie Carintreggeland
Locatie Markelo, Carintreggeland Huis Het Anholtskamp
Postcode 7475CZ
Stad Markelo
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Part time
Uren van 24
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Dyana Driezes te bereiken op telefoonnummer 06-34355957
Functie(s) Verpleegkundige
Verpleegkundige BIG-geregistreerd
Verpleegkundige niveau 4
Publicatiedatum 06-05-2021
Reageer voor 31-01-2022
Ingangsdatum 01-06-2021
Nummer 68040

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland