Verpleegkundige niv 4 nachtzorg te Delden
Carintreggeland

Functieomschrijving

. Heb jij een diploma Verpleegkundige niveau 4?
· Ben jij iemand die graag zelfstandig werkt?
· Heeft de nachtzorg jouw voorkeur?

Dan zijn we op zoek naar jou in ons team!

Op onze locatie St. Elisabeth te Delden hebben we ruimte voor een Verpleegkundige niveau 4 in de nachtzorg.
Als Verpleegkundige niv 4 heb je voldoende ervaring om de verschillende zorgbehoeften en zorgvragen van de cliënten aan de hand van het zorg- leefplan te volgen. In de nachtzorg weet je immers nooit welke situatie zich zal voordoen. Het kan een kort zorgmoment zijn zoals een toiletbezoek of wat drinken aanbieden, maar er kan zich ook een complexere situatie voordoen, welke jij beoordeeld en waarbij je zo nodig maatregelen en acties onderneemt. Jij bent, samen met je collega’s in de nachtdienst, degene waar de cliënten ’s nachts op rekenen!

Je werkt in de nachtzorg met z’n drieën. Je bent dus nooit alleen tijdens een dienst. Een dienst kan bestaan uit 8 uur of 8,5 uur. Je werkt voor de gehele locatie waarbij jij opgesteld staat voor de afdeling Revalidatie en woningen Winz 1 en 2.
Je andere collega’s in de nacht zijn aanwezig in het huis De Wieken en de PG afdeling. Je weet elkaar als collega’s in de nacht te ondersteunen waar nodig en natuurlijk is er elke nacht wel even gelegenheid om samen een kopje koffie te drinken.
Jouw team is Winz 1 en met deze collega’s heb je maandelijks het werkoverleg en je hebt tussendoor contact met je collega’s via de app bijvoorbeeld. Je hebt ook contact met je collega’s die overdag werken voor een goede overdracht vanuit de nacht. Eventueel is het bespreekbaar om de nachtzorg te combineren met diensten overdag. We bespreken dit graag met je.

Wie zijn wij?
Carintreggeland biedt professionele ondersteuning op het gebied van zorg, wonen, gezondheid en welzijn. We zijn de grootste zorgorganisatie van Twente.
Door de grootte van onze organisatie hebben we tal van mogelijkheden om door te ontwikkelen en door te groeien! Je hebt bij Carintreggeland niet alleen een baan, maar een loopbaan! Er is ruimte voor jouw ambitie door bijvoorbeeld verdieping in je functie door een specialisatie, verbreding in je functie door verandering van doelgroep (ELV/Revalidatie/Hospice/PG etc) of een nieuwe uitdaging door werkomgeving (intramuraal, wijkzorg in de stad of op het platteland). Zo bieden wij onze medewerkers op elk moment een passende baan in hun loopbaan!
Toch voelt Carintreggeland niet als een grote organisatie, we zijn namelijk lokaal aanwezig. Er is een grote betrokkenheid in de organisatie en veel persoonlijke aandacht. De cliënt bepaalt, het is zijn leven tenslotte! We vinden het belangrijk dat jij waardevol kunt werken, dit betekent dat we het belangrijk vinden dat je je werk met plezier doet, je de juiste vakkennis hebt, jezelf kunt blijven ontwikkelen en er een gewenste balans is tussen werk en privé. De behoeften hierin is voor iedereen persoonlijk, daarom geven we hier samen met jou invulling aan!

Wie ben jij?

 • Je hebt een afgeronde Verpleegkundige opleiding 4
 • Je kunt goed samenwerken en durft feedback te geven en te ontvangen
 • Je glas is altijd half vol en ziet kansen en mogelijkheden
 • Je bent communicatief en sociaal zeer vaardig
 • Je werkt graag in de nachtzorg (eventueel een combinatie met diensten overdag is mogelijk)
 • Je houdt van afwisseling en durft acties te ondernemen
 • Je bent oprecht geïnteresseerd in je cliënt en natuurlijk ook in je collega’s

Je vindt bij ons

 • Een waardevolle manier om écht van betekenis te zijn voor iemand
 • Je wordt opgenomen in het pensioenfonds Zorg & Welzijn.
 • Je gaat samenwerken in een team met gemotiveerde collegiale zorgprofessionals
 • Beloning volgens CAO VVT FWG 45. Maximaal € 3.264,92 bruto per maand op basis van 36 uur.
 • Je ontvangt een eindejaarsuitkering van 8,33%.
 • Het Leerplein faciliteert jou in jouw ontwikkeling, waarbij je tijd en plaats onafhankelijk kunt leren en ontwikkelen! Vanuit je eigen regie kun je je bij ons verdiepen in vakkennis, groeien in persoonlijke ontwikkeling en ook zijn er veel mogelijkheden om verder opgeleid te worden!

Interesse?

Heb je interesse in deze functie? Mail ons je CV en motivatie via de sollicitatiebutton en wij nemen contact met je op!

Benieuwd naar de visie van Carintreggeland? Kijk hier.

Vanwege de maatregelen in de aanpak van het coronavirus (COVID-19) zal een eerste kennismaking plaatsvinden door middel van videobellen. Bijvoorbeeld via Whatsapp. We doen ons uiterste best om jouw sollicitatieprocedure zo goed mogelijk te laten verlopen, zodat we je snel mogen verwelkomen als nieuwe collega!

Type Werkplein
Intern nummer 20-038
Organisatie Carintreggeland
Locatie Delden, Carintreggeland Huis St. Elisabeth
Postcode 7491AJ
Stad Delden
Werkveld Verpleging & Verzorging
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Part time
Uren van 28
Uren tot 28
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Ria Kuipers op emailadres r.kuipers-dam@carintreggeland.nl
Functie(s) Verpleegkundige niveau 4
Publicatiedatum 08-04-2021
Reageer voor 30-04-2021
Nummer 64394

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland