Verpleegkundige niv. 4 - Enschede West (20 uren)
Zorggroep Manna

Functieomschrijving

Ben jij iemand die van aanpakken weet? Durf jij initiatief te nemen en kan jij collega’s enthousiasmeren? Dan zijn wij op zoek naar jou! Manna zoekt per direct een enthousiaste verpleegkundige niv. 4.

Zorgteam Enschede West
Wij zijn een klein, gedreven enthousiast en zelfstandig team welke op zoek is naar een collega verpleegkundige om ons team te versterken. Wij hechten veel waarde aan gelijkwaardigheid en een open communicatie, zowel met elkaar als met de cliënt. We werken weliswaar zelfstandig, maar we staan er nooit alleen voor.

Wat houdt de functie in?
Als Verpleegkundige bij Manna werk je van uit ons kantoor Pathmossingel/Janninksweg.  Onze wijk is breed en behelst; Boswinkel, Pathmos, Stadveld en Helmerhoek.  Je initieert en onderhoudt de samenwerking tussen cliënten, cliëntsystemen, collega’s, huisarts en andere partijen in de wijk, gericht op verbetering en/of behoud van welzijn en gezondheid. Je komt bij de mensen thuis en hebt een belangrijke taak in preventie, diagnostiek en bijvoorbeeld zorg op afstand. In de wijk kom je veel afwisseling tegen, je werkt zelfstandig, je moet kunnen improviseren en zelfstandig beslissingen kunnen nemen.

Functie eisen

Wat vragen wij?
Wij zijn op zoek naar een gediplomeerde verpleegkundige niv 4 (MBO) die vakbekwaam en ondernemend is, en verantwoordelijkheid neemt. Daarnaast zoeken wij in onze nieuwe collega iemand die streeft naar de beste kwaliteit van zorg en je team hierin meeneemt, zichtbaar is in de wijk, contacten onderhoud met ander disciplines en samen met cliënten en teamleden zoekt naar oplossingen om de zelfredzaamheid van de cliënt te vergroten. Ervaring in de thuiszorg is een pré.

Beschik je over een mbo- werk en denkniveau, heb je oog voor onze christelijke identiteit en herkenning in de kernwaarden van Manna? Dan willen we graag kennismaken met jou.

Inschaling

Wat hebben wij jou te bieden?

  • Een contract voor de duur van een jaar, met uitzicht op een vast dienstverband
  • Een contract voor 20 uur per week, eventueel in overleg kan afgeweken worden van dit aantal uren
  • Naast een goede werksfeer met enthousiaste collega’s bieden wij een salaris in FWG schaal 40 of 45 conform de cao VVT, afhankelijk van leeftijd en ervaring. Een platte organisatie met ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën. Daar staan we altijd voor open! Samenwerken in een klein zelfsturend team
  • Een goede werksfeer
  • Mogelijkheid tot gebruik van dienstfiets of dienstauto tijdens je werk

Bijzonderheden

Enthousiast?
Reageren kan door je sollicitatie te sturen naar afdeling P&O via [email protected] Heb je inhoudelijke vragen, dan kan je bellen met Kylie Schenk of Roeland Meinen, te bereiken via het algemene nummer 053-3030600.

Wij vragen aan iedere nieuwe medewerker een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).

Type Vacature
Organisatie Zorggroep Manna
Locatie Zorggroep Manna Thuiszorg - Enschede
Postcode 7545NA
Stad Enschede
Werkveld Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd In overleg
Uren van 20
Uren tot 20
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, mogelijkheden voor vast dienstverband
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Kylie Schenk of Roeland Meinen
Functie(s) Verpleegkundige niveau 4
Publicatiedatum 08-06-2022
Ingangsdatum z.s.m.
Reageer voor 01-09-2022
Nummer 68851
Doorsturen Bekijk PDF

Zorggroep Manna

Manna biedt een totaal pakket zorg, ondersteuning en persoonlijke aandacht aan burgers in Twente met een ondersteunings- en/of zorgvraag. We doen dit liefdevol, dichtbij, in uw eigen context en bij u thuis of in kleine locaties. Onze zorg- en dienstverlening wordt verleend door gepassioneerde medewerkers en vrijwilligers. We doen dit vanuit kleine teams, lokaal in de wijk. De teams zijn slagvaardig en zichtbaar. De verantwoordelijkheid ligt laag. In onze houding willen we cliënten en bewoners van de locaties uitdagen in het nemen en benutten van eigen verantwoordelijkheid en mogelijkheden. Manna verbindt en zet het (in)formeel (christelijk) netwerk rond elke cliënt in.

Meer over Zorggroep Manna