Verpleegkundige niv. 4, Almelo (18 - 28 uur)
Carintreggeland

Functieomschrijving

 • Ben jij trotse bezitter van jouw Verpleegkundige niv. 4 diploma of bijna afgestudeerd?
 • Weet jij als geen ander een coachende en coördinerende rol te pakken binnen een team?
 • En heb jij passie voor de zorg?

Is jouw antwoord JA? Dan nodigen wij jouw graag uit voor een kopje koffie! 

ls Verpleegkundige lever jij een belangrijke rol in het waardevol leven van onze cliënten. In jouw functie voer jij niet alleen verpleegtechnische handelingen uit, maar stel jij ook een zorgindicatie en heb jij contact met de arts en familie van de cliënt. Jij bent het aanspreekpunt en vraagbaak voor jouw collega's. Door jouw enthousiasme weet jij jouw collega's op een positieve manier te motiveren en te stimuleren, waardoor alle neuzen in dezelfde richting wijzen en jullie als team fijn kunnen samenwerken. Zorgen doe je tenslotte met elkaar!

Jij komt te werken in een leuk team met vijf Verzorgende IG collega's van jong tot oud. Binnen woning 10 (gesloten PG) wonen 6 cliënten met allemaal een eigen woning. Elke cliënt is anders en dus ook de zorgvraag. Voor jou is geen dag is hetzelfde! Zie jij net als jouw nieuwe collega's deze mooie uitdaging wel zitten? 

Wie ben jij

 • Met veel trots ben jij in het bezit van jouw Verpleegkundige niv. 4 diploma of studeer jij binnenkort af
 • Jij bent flexibel in werkdagen, werktijden en staat open voor minimaal één nachtdienst per maand
 • Je bent spontaan en oprecht geïnteresseerd in onze cliënten en biedt met veel liefde passende zorg 
 • Jij bent de lieve collega die een glimlach tovert op de gezichten van onze cliënten  
 • Je vindt de afwisseling in zorgvraag, cliënten en werkomgeving leuk! 

Wat vind je bij ons

 • De mogelijkheid om direct aan de slag te gaan! 
 • Een vast contract, klaar om door jou getekend te worden 
 • Voor een goede werk en privé balans zijn werkdagen en werktijden in overleg
 • Beloning volgens CAO VVT FWG 45. Maximaal € 3.362,22 bruto per maand op basis van 36 uur
 • Je hebt recht op jaarlijks 8% vakantiegeld en een structurele eindejaarsuitkering van 8,33% 


Waardevol leven, dát staat bij ons centraal. De cliënt houdt regie over zijn leven, wensen en behoeften. En wij als zorgprofessionals bieden ondersteuning op het gebied van zorg, wonen, welzijn en gezondheid. Hoe fijn is dat!   
Waardevol werken vinden wij voor jou als collega net zo belangrijk. Wanneer jij met plezier je werk doet, over de juiste vakkennis beschikt en een goede werk/privé balans hebt, is dat voor Carintreggeland, de cliënten en voor jou een goede basis. Daar gaan we samen voor.   

Doordat we de grootste zorgorganisatie zijn van Twente hebben we veel te bieden; je kunt je bij ons voortdurend ontwikkelen en werken met de nieuwste zorginnovaties. Verandert er iets in jouw leven? Dan is er altijd wel weer een baan te vinden die past bij jouw wensen en behoeftes voor dat moment. Je hebt bij ons tenslotte geen baan, maar een loopbaan!  Waar we ook trots op zijn; we zijn lokaal aanwezig! Dat maakt dat we kleine teams hebben, we zelf organiserend zijn, we elkaar kennen en klaar staan voor elkaar.   

Bijzonderheden

Interesse?
Wil jij graag onderdeel zijn van ons team én onze mooie organisatie? Solliciteer dan via de sollicitatieknop! 

Heb je vragen over je sollicitatie of de procedure neem dan contact op met de recruiters van Carintreggeland door te mailen naar vacature@carintreggeland.nl 

Benieuwd naar de visie van Carintreggeland? Kijk hier   

Wil je meer weten over Carintreggeland en het werken binnen onze organisatie? Je vindt ons op Instagram, hierop posten onze medewerkers regelmatig berichten over hun werk! En check ook eens onze Facebook pagina 

Wij zijn verplicht een Verklaring omtrent gedrag (VOG) in het personeelsdossier op te nemen. 

Type Werkplein
Organisatie Carintreggeland
Locatie Almelo, Carintreggeland Huis Eugeria
Postcode 7602JT
Stad Almelo
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Part time
Uren van 18
Uren tot 28
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Gerrie Snippe, tel: 0621906873 of Judith Reuvekamp tel: 0682935578
Functie(s) Verpleegkundige
Verpleegkundige 4/6
Verpleegkundige BIG-geregistreerd
Verpleegkundige niveau 4
Publicatiedatum 12-05-2021
Reageer voor 15-06-2021
Ingangsdatum 01-06-2021
Nummer 68208

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland