Verpleegkundige niv. 4 somatiek
Azora

Functieomschrijving

Zo maak jij het verschil

Of je nu in het appartement van een cliënt koffie zet, of een neus-/maagsonde inbrengt bij een cliënt, jij doet alles met aandacht. Zo geef je de beste zorg aan onze cliënten. En zo ga jij voor het comfort van onze cliënt en kijk je naar wat hij zelf wil. Dat doe je als verpleegkundige somatiek bij Azora, de Beste Werkgever van Gelderland; direct met een vast contract, reiskostenvergoeding en een warme werksfeer. En meer, veel meer.

Met aandacht en plezier neem jij de zorg op je voor de cliënten van Gertrudis van de afdeling 's-Gravenwal. Dit is de plek waar jij zorgt. Dit doe je samen met je collega’s in kleine teams. Hierdoor is er volop persoonlijke aandacht voor de cliënten. Je hebt oog voor wat de cliënt zelf wil en kan. De één wil bijvoorbeeld graag een wandeling maken, terwijl de ander misschien liever een puzzel doet. Naast de verpleegtechnische handelingen, ondersteun je de cliënten ook bij dit soort activiteiten. Zo is jouw dag, net als die van de cliënt, afwisselend. Zeker ook omdat je:
• Persoonlijke en professionele begeleiding en zorg op maat aan de cliënten verleent. Jij maakt de cliënten blij.
• Complexere verpleegtechnische handelingen met aandacht verricht.
• Signaleer je dat de familie, een fysiotherapeut, de specialist ouderengeneeskunde of een andere deskundige moet worden ingeschakeld? Jij regelt het.
• Coach jij je collega’s, als zij daar behoefte aan hebben.
• Denk je in kansen en mogelijkheden. Je bent nieuwsgierig naar vernieuwingen, naar nieuwe zorgtechnologie en naar mogelijkheden voor digitalisering, zoals het elektronisch cliëntdossier.
• Sta je klaar voor je collega’s en je cliënten.
• Ontwikkel jij je voortdurend. Jij wilt op de hoogte blijven van de nieuwste zorginzichten en je wilt je vaardigheden uitbreiden en verbeteren.
Daarnaast draai je mee in het 24 uurs rooster voor coördinerende taken als verpleegkundige bij Gertrudis.

Functie eisen

Zo ben jij

Azora maakt gebruik van zorgtechnologie. Technologie waardoor we jouw werk iets verlichten en waardoor we het verblijf voor onze cliënten comfortabeler kunnen maken. Maar ‘zorgen voor’ blijft natuurlijk vooral mensenwerk. Daar hebben we jou voor nodig. En als we het over ‘jou’ hebben, dan doelen we niet op hoeveel jaar ervaring je meebrengt, of je 18 of 67 bent, man of vrouw, of dat je eerder als verpleegkundige hebt gewerkt binnen een ziekenhuis, verpleeghuis of de thuiszorg.

We doelen erop dat je samen met ons de beste zorg wilt bieden. Dus dat je hart hebt voor je vak. Jij je niet van de wijs laat brengen en beslissingen durft te nemen. Het overzicht houdt en communicatief vaardig bent. Niet alleen op je eigen handelen reflecteert, maar ook je collega’s feedback geeft. En omdat de zorg 24/7 doordraait, begrijp je dat jouw hulp ook in de weekenden, nachten, op avonden en feestdagen nodig is. Daarnaast breng je een mbo-diploma verpleegkundige niveau 4 mee en ben je BIG-geregistreerd.

Inschaling

Zo maken wij het verschil

Wij geloven dat als jij tevreden bent, onze cliënten de beste zorg krijgen. Daar gaat het ons om. We zijn er dan ook trots op dat we zijn uitgeroepen tot de Beste Werkgever van Gelderland 2018-2019. Als coordinerend verpleegkundige kun jij bij Azora daarom rekenen op uitgebreide mogelijkheden om je bij te scholen en je te blijven ontwikkelen, en op:
• Direct een vast contract.
• Een brutomaandsalaris in FWG 45 conform cao VVT .
• Stabiliteit: we zijn een gezonde  werkgever, het gaat goed met ons.
• Het Vitaliteitsprogramma Azora gaat gezond. 
• 8,33% eindejaarsuitkering.

• Een reiskostenvergoeding.
• Een onregelmatigheidstoeslag.
• Invloed op je rooster. Jij bepaalt met je collega’s wanneer je werkt. En wanneer niet.
•  Studie- en opleidingsmogelijkheden via:
  o het digitale Azora Leerplein
  o ons eigen opleidingscentrum met skills-lab
  o deelname aan het Kwaliteitsregister V&V, Azora betaalt het lidmaatschap.
• 50% werkgeversbijdrage voor je pensioen (Pensioenfonds Zorg en Welzijn).
• 8% vakantiegeld.
• De mogelijkheid om deel te nemen aan de private lease auto regeling van Azora.

Bijzonderheden

Informatie/solliciteren

Ben je geïnteresseerd, maar heb je nog vragen over deze vacature? Stel deze aan:
Helen Heuticnk, onze teammanager, via 0314-663641 of h.heutinck@azora.nl.

 

Kun je niet wachten om onze cliënten te ontmoeten? Klik dan nu op de link https://www.werkenbijazora.nl/vacatures/verpleegkundige-niveau-4-somatiek/ en solliciteer op de vacature verpleegkundige bij Gertrudis.


Deze vacature staat gelijktijdig open voor interne en externe kandidaten. Interne kandidaten hebben voorrang in de procedure.

Type Vacature
Intern nummer 20190391
Organisatie Azora
Locatie Zorgcentrum en verpleeghuis Gertrudis in 's Heerenberg
Postcode 7041AJ
Stad 's-heerenberg
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd In overleg
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Verpleegkundige niveau 4
Publicatiedatum 28-10-2019
Ingangsdatum in overleg
Reageer voor 30-11-2019
Nummer 49190

Azora

Hoe Azora ben jij? Wij zijn niet zomaar een zorgorganisatie. Wij zijn Achterhoekers, voor wie ‘noaberschap’ geen loze kreet is, maar heel concreet betekent dat we voor elkaar zorgen. Mede daarom zijn wij de beste werkgever van Gelderland. Omdat het een feestje is om bij Azora te werken. Of, beter gezegd, om deel uit te maken van Azora, om zelf ook een beetje Azora te zijn. Met betrokken en enthousiaste collega’s, die écht geïnteresseerd zijn in wie jij bent. Jij blij, wij blij 1700 collega’s. Zoveel mensen doen dagelijks hun uiterste best om het onze cliënten naar de zin te maken. Om de beste zorg te bieden. Op maat. En om bij te dragen aan de grootst mogelijke kwaliteit van leven. En dat doen ze met veel invloed op hun dagelijkse werkzaamheden. Want als jij bij ons werkt, heb je invloed op je rooster, op welke dagen en tijden je werkt. Je krijgt alle mogelijkheden om je te ontwikkelen, bij te scholen en om nog beter te worden dan dat je al bent. Zonder jou en je collega’s bestaat Azora niet. Daarom doen wij er alles aan om te zorgen dat jij blij, fit en uitstekend opgeleid bent. Je kan meedoen met het vitaliteitsprogramma en alleen of met je collega’s gaan hardlopen, fitnessen en volleyballen. Een cursus mindfulness volgen, of een kookworkshop ‘gezond en lekker koken’. Kortom, jij zorgt goed voor onze cliënten en wij zorgen goed voor jou. Beste werkgever van Gelderland Dus, nog even samengevat, de pluspunten van werken bij Azora: • Invloed op je rooster. • Ruime opleidingsmogelijkheden. • Mogelijkheid om mee te doen aan vitaliteitsprogramma. • Leuke, enthousiaste, betrokken collega’s. • Uitdagend werk, waar je trots op mag zijn. • Tijd voor je cliënten, zodat je ook aan hun emotionele en sociale behoeften toekomt. • Werken met moderne middelen, volgens de nieuwste inzichten.

Meer over Azora