Verpleegkundige niv.4 somatiek
Azora

Functieomschrijving

Zo maak jij het verschil

Je bent verpleegkundige geworden omdat je betekenis wil geven. Omdat je van mensen houdt en graag bijdraagt aan hun welzijn. En dat je dat iedere dag mag doen, daar ben je trots op. Want je ziet wat jouw werk betekent: de bewoner die steeds beter met de gevolgen van zijn CVA of NAH leert omgaan. Onbetaalbaar.

Midden in Terborg staat ons gastvrije en veilige verpleeg- en revalidatiecentrum Antonia. Dit is de plek waar jij zorgt. Dit doe je samen met een team van collega’s in onze nieuwe kleinschalige woonsetting Akkerman. Hier wonen mensen die (onder andere) te maken hebben met de gevolgen van een CVA of niet-aangeboren hersenletsel (NAH). Ze zijn bij ons voor langdurige zorg. Jij zorgt ervoor dat de bewoners, ondanks hun beperking, een fijne tijd bij ons hebben. Hierbij waarborg jij de kwaliteit van leven, ondersteun en begeleid je bij levensvragen en zorg jij voor een optimale samenwerking met het netwerk van de bewoner. Belangrijk is dat jij oog hebt voor wat de bewoner zelf wil en kan. Zo is jouw dag, net als die van de bewoner, afwisselend. Zeker ook omdat je:
• Persoonlijke en professionele begeleiding en zorg op maat aan de cliënten verleent. Jij maakt de bewoners blij.
• Complexere verpleegtechnische handelingen met aandacht verricht.
• Signaleert dat de familie, een fysiotherapeut, de specialist ouderengeneeskunde of een andere deskundige moet worden ingeschakeld. Jij regelt het.
• Je collega's coacht als zij daar behoefte aan hebben.
• Denkt in kansen en mogelijkheden. Je bent nieuwsgierig naar vernieuwingen, naar nieuwe zorgtechnologie en naar mogelijkheden voor digitalisering, zoals het elektronisch cliëntdossier.
• Klaar staat voor je collega’s en je bewoners.
• Je voortdurend ontwikkeld. Jij wilt op de hoogte blijven van de nieuwste zorginzichten en je wilt je vaardigheden uitbreiden en verbeteren. Door de toenemende complexiteit van de somatische bewoners is het belangrijk dat je kennis vergaard rondom ziektebeelden en vind je het een uitdaging om complexe verpleegtechnische handelingen (te leren) en uit te voeren.
• Volgens rooster meedraait met coördinerende verpleegkundige diensten.

Functie eisen

Zo ben jij

Jij begrijpt dat zorgen voor je bewoners meer is dan een takenlijstje afwerken. Sterker nog, jij neemt graag de tijd voor je bewoners, om ze zo goed mogelijk te begeleiden. En dat vereist inzet, kennis, liefde voor mensen, een open houding en de wil om je te blijven ontwikkelen.

En, van onze verpleegkundigen verwachten we ook visie en het vermogen om coördinerend op te treden. Kun jij meedenken op beleidmatig niveau? Bovendien zijn wij kennisdelers: daarom zoeken we ook iemand die graag netwerkt en contacten legt met andere instellingen, bijvoorbeeld op het gebied van chronische somatiek. Zo kunnen we leren van elkaar. Zij van onze expertise en jij haalt op deze manier nieuwe kennis en inzichten in huis.

Herken jij jezelf in deze beschrijving? En heb je ook je mbo-diploma Verpleegkundige niveau 4? Dan zien we jouw sollicitatie graag tegemoet!

Inschaling

Zo maken wij het verschil

Wij geloven dat als jij tevreden bent, onze cliënten de beste zorg krijgen. Daar gaat het ons om. We zijn er dan ook trots op dat we zijn uitgeroepen tot de Beste Werkgever van Gelderland 2018-2019. Als verpleegkundige niveau 4 kun jij bij Azora rekenen op:
• Direct een vast contract.
• Een brutomaandsalaris conform cao VVT in FWG 45.
• 8,33% eindejaarsuitkering.
• Een reiskostenvergoeding.
• Een onregelmatigheidstoeslag.
• Invloed op je rooster. Je bepaalt met je collega’s wanneer je werkt. En wanneer niet.
• Stabiliteit: we zijn een gezonde werkgever het gaat goed met ons.
• Studie- en opleidingsmogelijkheden via:
o het digitale Azora Leerplein
o ons eigen opleidingscentrum met skills-lab
o deelname aan het Kwaliteitsregister V&V, Azora betaalt het lidmaatschap.
• 50% werkgeversbijdrage voor je pensioen (Pensioenfonds Zorg en Welzijn).
• 8% vakantiegeld.
• De mogelijkheid om deel te nemen aan de private lease auto regeling van Azora.

Bijzonderheden

Informatie/solliciteren

Ben je geïnteresseerd, maar heb je nog vragen over deze vacature? Stel deze aan:
Helma Koenders, onze teammanager, via 0315-338111 of per mail via h.koenders@azora.nl .

 

Kun jij niet wachten om deze zelfstandige functie van verpleegkundige niv.4 somatiek uit te oefen? Klik dan nu op de link https://www.werkenbijazora.nl/vacatures/verpleegkundige-niv-4-somatiek/  en solliciteer op de vacature verpleegkundige niveau 4 somatiek bij Antonia.

 

Type Vacature
Intern nummer 20190451
Organisatie Azora
Locatie Azora, Verpleeg- en Revalidatiecentrum Antonia
Postcode 7061 AP
Stad Terborg
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd In overleg
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Verpleegkundige
Publicatiedatum 03-12-2019
Reageer voor 31-12-2019
Ingangsdatum 01-02-2020
Nummer 49946

Azora

Hoe Azora ben jij? Wij zijn niet zomaar een zorgorganisatie. Wij zijn Achterhoekers, voor wie ‘noaberschap’ geen loze kreet is, maar heel concreet betekent dat we voor elkaar zorgen. Mede daarom zijn wij de beste werkgever van Gelderland. Omdat het een feestje is om bij Azora te werken. Of, beter gezegd, om deel uit te maken van Azora, om zelf ook een beetje Azora te zijn. Met betrokken en enthousiaste collega’s, die écht geïnteresseerd zijn in wie jij bent. Jij blij, wij blij 1700 collega’s. Zoveel mensen doen dagelijks hun uiterste best om het onze cliënten naar de zin te maken. Om de beste zorg te bieden. Op maat. En om bij te dragen aan de grootst mogelijke kwaliteit van leven. En dat doen ze met veel invloed op hun dagelijkse werkzaamheden. Want als jij bij ons werkt, heb je invloed op je rooster, op welke dagen en tijden je werkt. Je krijgt alle mogelijkheden om je te ontwikkelen, bij te scholen en om nog beter te worden dan dat je al bent. Zonder jou en je collega’s bestaat Azora niet. Daarom doen wij er alles aan om te zorgen dat jij blij, fit en uitstekend opgeleid bent. Je kan meedoen met het vitaliteitsprogramma en alleen of met je collega’s gaan hardlopen, fitnessen en volleyballen. Een cursus mindfulness volgen, of een kookworkshop ‘gezond en lekker koken’. Kortom, jij zorgt goed voor onze cliënten en wij zorgen goed voor jou. Beste werkgever van Gelderland Dus, nog even samengevat, de pluspunten van werken bij Azora: • Invloed op je rooster. • Ruime opleidingsmogelijkheden. • Mogelijkheid om mee te doen aan vitaliteitsprogramma. • Leuke, enthousiaste, betrokken collega’s. • Uitdagend werk, waar je trots op mag zijn. • Tijd voor je cliënten, zodat je ook aan hun emotionele en sociale behoeften toekomt. • Werken met moderne middelen, volgens de nieuwste inzichten.

Meer over Azora