Verpleegkundige niveau 4 - De Zaaier
Zorggroep Oude en Nieuwe Land

Informatie

Je bent een 'spin in het web' die het welbevinden en de zorg voor bewoners coördineert en collega's stuurt, begeleidt en motiveert. Je gaat voor kwaliteit en je werkt systematisch en zorgplanmatig. Daarbij waarborg je de privacy, zelfstandigheid en de waardigheid van de bewoners. Klinkt dit als iets wat jij graag 32 per week wilt doen? Kom dan ons team versterken in de functie van Verpleegkundige!

Wie zoeken wij?
De Zaaier is een kleine en zelfstandige locatie voor Kleinschalig wonen in Blokzijl. Met name vanwege de grote (kleinheid) van de locatie maakt dat de Zaaier zich onderscheid ten opzichte van andere werkplekken. Je bouwt namelijk een goede band op met de bewoners en je bent vaak werkzaam met dezelfde collega's. Dit vraagt om zelfstandigheid, verantwoordelijkheid maar ook een goede teamsfeer.

Als verpleegkundige bij Kleinschalig wonen de Zaaier lever je een waardevolle bijdrage aan de kwaliteit van leven van onze bewoners. Je houdt je bezig met kwaliteitsvraagstukken zodat de meest passend vorm van zorg geleverd kan worden waarbij welzijn hoog in het vaandel staat. Je hebt daarnaast als verpleegkundige een signalerende functie. Je kunt goed inspelen op onverwachte situaties en je professionaliteit bewijst zich in de dagelijkse praktijk. Daarbij ben je klantgericht en zorgend en weet je hoe het demente brein werkt. Kwaliteit staat bij jou voorop evenals systematisch en zorgplanmatig werken. De privacy, zelfstandigheid en de waardigheid van bewoners hou je daarbij voortdurend voor ogen.

Naast dat je werkzaam bent op Kleinschalig wonen de Zaaier te Blokzijl word je ook voor 12 uur per week ingezet op Kleinschalig wonen de Meenthehof te Steenwijk. De Meenthehof beschikt over twee prachtige kleinschalige groepswoningen, geschikt voor achttien bewoners. De bewoners hebben allemaal een eigen ruim appartement waar ze zich kunnen terugtrekken. Indien je hier niet voor open staat, gaan we graag met je in gesprek over het aantal te werken uren.

De werkomgeving
Kleinschalig wonen De Zaaier is gehuisvest in een voormalige kerk, die in 2012 is verbouwd. Er is gebruik gemaakt van veel glas, hout en lichte kleuren, waardoor er een warme sfeer heerst. Het gebouw ligt in een rustige wijk net buiten het centrum Blokzijl. Aan de voorkant is er uitzicht op de stadsgracht met het aangrenzende fiets- en wandelpad. Vooral 's zomers is het hier een komen en gaan van fietsers, wandelaars en bootjes, waar de bewoners vanaf het gezellige terras van kunnen genieten. Vanuit onze professionele kennis en ervaring bieden we in De Zaaier zorg en begeleiding met het accent op welzijn. Dit doen we in een huiselijke en veilige omgeving met structuur en rust, waarbij we de bewoners tegelijkertijd stimuleren om actief te zijn en in beweging te blijven. Ofwel een fijne werkplek in een mooie omgeving!

Wat vragen Wij?
 • Je bent een gediplomeerd Verpleegkundige niveau 4;
 • Je volgt de ontwikkelingen binnen jouw vakgebied en je deskundigheid op peil houden is voor jou vanzelfsprekend;
 • Je staat stevig in je schoenen, kunt omgaan met weerstand en kan collega's motiveren bij veranderingen;
 • Je beschikt over tact, inlevingsvermogen, hulpvaardigheid en humor en kunt goed samenwerken met collega's en mantelzorgers;
 • Je bent flexibel inzetbaar voor alle voorkomende diensten en hebt een flexibele en pro actieve houding ten opzichte van (nieuwe) ontwikkelingen.
Wat bieden wij?
 • Een afwisselende functie in een organisatie die volop in ontwikkeling is;
 • Je werkt in een klein maar dynamisch team. Zo bouw je een persoonlijke en vertrouwde zorgrelatie met de bewoners op;
 • Je zoekt de verbinding met collega's binnen heel ZONL en deelt jouw kennis in de organisatie door te netwerken en samen te werken;
 • Met de bewoners en hun netwerk en je collega's bepaal je samen als partners in zorg wat goed is voor het welbevinden van bewoners;
 • In eerste instantie een jaarcontract met de intentie om deze te verlengen naar een contract voor onbepaalde tijd bij gebleken geschiktheid;
 • Een contract waarvan de arbeidsvoorwaarden conform zijn aan CAO-VVT ingedeeld in FWG 45.

Wie zijn wij?
Zorggroep Oude en Nieuwe Land is de grootste aanbieder van zorg in de gemeenten Steenwijkerland, Noordoostpolder en Urk. Wij bieden wonen en zorg, verzorging en verpleging thuis, behandeling en revalidatie, jeugdgezondheidszorg en maatschappelijke werk. Vanuit kleinschalige teams voegen wij voor korte of langere tijd waarde toe aan het leven van unieke mensen. Onze visie op Betrokken zorg is daarbij ons kompas. Samen met de cliënt én diens omgeving maken we mogelijk dat die zorg gegeven wordt, die ook echt nodig is. Die van waarde is. Op het moment dat dit nodig is. Dat doen wij niet alleen, maar zo veel mogelijk met de professionele en informele netwerken die er zijn. Samenwerken vanuit onze kernwaarden verbinding, vertrouwen en verantwoordelijkheid is waar we voor staan. Altijd en overal, professionals met hart voor mensen!

Wil je meer informatie?
Wil je na het lezen van deze vacature meer informatie? Neem dan gerust contact op met Louise de Vries, teammanager Kleinschalig wonen de Zaaier en de Meenthehof via 06-51694113. De sollicitatiegesprekken vinden in overleg plaats.

Wil je gelijk solliciteren?
Ben jij na het lezen van deze vacature zo enthousiast en kun je niet wachten om te reageren? Dan nodigen wij je van harte uit te solliciteren via de knop 'solliciteren' op deze pagina.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Type Vacature
Organisatie Zorggroep Oude en Nieuwe Land
Locatie Blokzijl (e.o.)
Postcode 8556 EE
Stad Blokzijl
Werkveld Verpleging & Verzorging
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd Part time
Uren van 32
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
Externe url Bekijk
Functie(s) Verpleegkundige niveau 4
Publicatiedatum 23-06-2022
Reageer voor 15-08-2022
Nummer 111969

Zorggroep Oude en Nieuwe Land

Zorggroep Oude en Nieuwe Land is de grootste aanbieder van intramurale en extramurale zorg in de gemeenten Steenwijkerland, Noordoostpolder en Urk. Vanuit onze visie op Betrokken zorg werken wij in de wijken en dorpen met kleine zelfverantwoordelijke teams van wijkverpleegkundigen en verzorgenden. Zo organiseren we samen met de cliënten en hun sociale netwerk de verpleging en verzorging thuis. Doel is dat de cliënt zo lang mogelijk zelfstandig kan blijven wonen en de regie houdt over zijn of haar leven. Kwaliteit van zorg staat voorop! Wij kunnen alle vormen van verpleging en verzorging thuis bieden, overdag en ’s nachts. Zorggroep Oude en Nieuwe Land heeft verschillende vacatures voor verzorgenden IG, zowel op onze woonzorglocaties als in de wijkteams in de gemeenten Steenwijkerland, Urk en Noordoostpolder. Bekijk het onderstaande filmpje van Natascha, zij is verzorgende IG en werkt al jaren met plezier bij de Zorggroep. Ze vertelt over haar ervaringen en haar passie voor het werk. Benieuwd naar onze vacatures? Kijk dan op www.zorggroep-onl.nl/werken-leren/

Meer over Zorggroep Oude en Nieuwe Land