Verpleegkundige niveau 4 - Enschede Noord
Zorggroep Manna

Functieomschrijving

Team Enschede Noord is op zoek naar een enthousiaste en betrokken verpleegkundige. Als verpleegkundige in de wijk zorg je ervoor dat de mensen zelfstandig kunnen blijven wonen. Je bent onderdeel van een professioneel, zelfstandig wijkteam.

Organisatievisie
Manna levert ondersteuning en persoonlijke aandacht voor iedereen vanuit een christelijke basis. Voortdurend verbeteren en deskundigheid zijn voor onze medewerkers vanzelfsprekend.

Team Noord
Zorgteam Enschede Noord bestaat uit enthousiaste, gedreven collega's. Samensturing staat voorop. Iedereen heeft een eigen teamrol of specialisatie, zo houdt men elkaar scherp. De wijk bestaat uit verschillende doelgroepen en leeftijdscategorieën. Zorgvragen zijn hierdoor zeer divers. Zelfredzaamheidbevordering, maatwerk en deskundigheidsbevordering zijn een aantal speerpunten in het team. Er is persoonlijke aandacht voor elkaar en voor de cliënten. De overtuiging is namelijk dat als men met plezier naar het werk gaat, dat de cliënten de goede zorg ervaren die ze nodig hebben.
Kom je het team versterken, dan is je thuisbasis gezondheidscentrum Noord aan de Zaanstraat en kun je gebruik maken van de bedrijfsauto's en ebike's.

Werkomgeving
Het team werkt met een samensturend team. Er is veel vertrouwen in de professional bij Manna, zodat er veel vrijheid wordt ervaren om de zorg zodanig te organiseren zodat deze goed aansluit bij de behoeften en wensen van de cliënt. Manna is een middelgrote organisatie, zodat er ruimte is om mee te denken over de organisatie van de zorg. Er is een VAR (verpleegkundige adviesraad), en diverse werkgroepen waarin nog plek is (zorgtechnologie, complementaire zorg, etc). Het team is evenwichtig samengesteld, zodat alle medewerkers, van alle niveaus, goed tot hun recht komen. De kwaliteit van zorg voor onze cliënten staat voorop, maar op zijn tijd houden zij ook van een gezellig teamuitje.

Wat houdt de functie in?
Als verpleegkundige in de wijk houd je je bezig met de zorgbehoefte van de cliënten en lever en coördineer je de zorg volgens het zorgleefplan. Daarnaast heb je een signalerende en adviserende rol ten aanzien van de voortdurend veranderende gezondheid en het welbevinden van onze cliënten. Tevens ben je betrokken bij de cliënten en naaste familie, of mantelzorg, terwijl je ,samen met je collega’s, zoveel mogelijk het zelfmanagement, herstel en kwaliteit van leven van jouw cliënten bevordert. Omdat wij ernaar streven om voortdurend te verbeteren, vragen wij jou om mee te denken over het verbeteren van de zorg en over de werkprocessen binnen het team. Als je beschikt over goede communicatieve- en sociale vaardigheden en een positieve instelling, dan kun je zeker bijdragen aan onze prettige werksfeer.

Functie eisen

Wat vragen wij?

 • Een gediplomeerd Verpleegkundige niveau 4
 • Ben je een verpleegkundige in het laatste jaar van je opleiding (HBO-V) , dan mag je ook solliciteren
 • Goede communicatieve vaardigheden
 • Iemand die initiatief neemt en zowel samen als zelfstandig goed kan werken
 • Je bent flexibel inzetbaar in verschillende diensten

Inschaling

Wat hebben wij jou te bieden?

 • Een contract voor een jaar met uitzicht op een verlenging voor onbepaalde tijd
 • Een ruime inwerkperiode met goede begeleiding
 • Aantal arbeidsuren zal in overleg met jou worden bepaald
 • Een goede werksfeer met enthousiaste collega’s
 • Er is ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën
 • Een salaris conform de cao VVT, functiegroep FWG 45 (indien in het bezit van een diploma). Daarnaast hebben wij aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals: een goede onregelmatigheidstoeslag, pensioen bij pensioenfonds Zorg en Welzijn, diverse mogelijkheden tot scholing, reiskostenvergoeding, een eindejaarsuitkering van 8,33% en een actieve personeelsvereniging

Heb je nog twijfels over het werken in de wijkverpleging? Dan bieden wij de mogelijkheid om eens mee te lopen en een kijkje te nemen.


Bijzonderheden

Enthousiast?
Reageren kan door je sollicitatie te sturen naar afdeling P&O via [email protected].
Voor vragen kan je terecht bij Bregje Stuart, wijkverpleegkundige, bereikbaar via 06-81123921 of Iris Gonet, wijkverpleegkundige via telefoon 06-18484513, of mail: [email protected].

Voor vragen over de sollicitatieprocedure kan je bellen naar P&O 053-3030600 of een whatsapp sturen naar nummer 06-18484526. Het bericht wordt gelezen van maandag t/m donderdag (kantooruren) en vrijdagochtend.

Aan iedere nieuwe medewerker wordt een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd. De kosten worden vergoed door Manna.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Type Vacature
Organisatie Zorggroep Manna
Locatie Zorggroep Manna Thuiszorg - Enschede
Postcode 7545NA
Stad Enschede
Werkveld Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd In overleg
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, mogelijkheden voor vast dienstverband
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Bregje Stuart of Iris Gonet
Functie(s) Verpleegkundige
Publicatiedatum 05-04-2023
Ingangsdatum z.s.m.
Reageer voor 01-07-2023
Nummer 71697
Doorsturen Bekijk PDF

Zorggroep Manna

Manna biedt een totaal pakket zorg, ondersteuning en persoonlijke aandacht aan burgers in Twente met een ondersteunings- en/of zorgvraag. We doen dit liefdevol, dichtbij, in uw eigen context en bij u thuis of in kleine locaties. Onze zorg- en dienstverlening wordt verleend door gepassioneerde medewerkers en vrijwilligers. We doen dit vanuit kleine teams, lokaal in de wijk. De teams zijn slagvaardig en zichtbaar. De verantwoordelijkheid ligt laag. In onze houding willen we cliënten en bewoners van de locaties uitdagen in het nemen en benutten van eigen verantwoordelijkheid en mogelijkheden. Manna verbindt en zet het (in)formeel (christelijk) netwerk rond elke cliënt in.

Meer over Zorggroep Manna