Verpleegkundige niveau 4 / woonzorglocatie Sainte Marie (Apeldoorn-Zuid)
KleinGeluk

Functieomschrijving

Locatie Sainte Marie is een woonzorgcentrum gelegen aan de Arnhemseweg in Apeldoorn-Zuid. Op deze locatie wonen ca. 50 cliënten die wij ondersteunen met zorg en welzijn zowel op het gebied van somatiek als met lichtere vormen van dementie. Er zijn in dit woonzorgcentrum volop mogelijkheden om andere te ontmoeten en deel te nemen aan activiteiten. Ook is er een mooie binnentuin met beweegtoestellen waar cliënten bij mooi weer heerlijk kunnen wandelen.

Wil jij graag deel uit maken van een collegiaal, betrokken en enthousiast team? Beleef jij samen met onze cliënten de geluksmomenten? Dan zoeken wij jou! Wij zijn op zoek naar een mbo-verpleegkundige niveau 4 voor 24-36 uur per week (uren in overleg).

Wat ga je doen?

In de functie van verpleegkundige verpleeg, verzorg en begeleid je cliënten bij het dagelijks functioneren op basis van het (woon)zorgdossier. Je informeert en begeleidt hen met betrekking tot hun aandoeningen en beperkingen en draagt bij aan het vergroten van het ziekte-inzicht.

Je ondersteunt en informeert het team met betrekking tot de verpleegkundige zorg en vervult daarnaast een consulterende rol op het gebied van verpleegtechnische handelingen en verantwoordelijkheden. Ook onderhoud je contact met cliënt, de familie en externe hulpverleners in afstemming met de eerst verantwoordelijk verzorgende (EVV) en begeleidt hen in het omgaan met de problematiek.

Ook ondersteun je de eerst verantwoordelijk verzorgende (EVV) bij het opstellen van het zorgleefplan bij complexe situaties, signaleert problemen in de zorgverlening en ondersteunt collega’s bij het oplossen van problemen.

Werken bij KleinGeluk is geen dag hetzelfde. Je komt te werken in een betrokken en enthousiast team van collega’s, werkzaam in verschillende functies, zoals verpleegkundige, verzorgende, helpende en woonassistent. Wij gaan als team ook voor kleine geluksmomenten met elkaar: met gezelligheid en humor die we samen hebben en een fijne samenwerking, waarbij iedereen weer eigen kwaliteiten meebrengt.

Functie eisen

Wij zoeken een enthousiaste collega. Heb jij de volgende kennis en vaardigheden?

 • Minimaal mbo niveau 4 – verpleegkunde (afgerond);
 • Je hebt ervaring en kennis van de doelgroep; somatische en (lichte) psychogeriatrische cliënten en de daaraan verbonden zorgbehoeften en benaderingswijzen;
 • Je hebt een goede beheersing van verpleegtechnische vaardigheden;
 • Je hebt coachende vaardigheden;
 • Je beschikt over een dienstverlenende en klantgerichte instelling en neem verantwoordelijkheid;
 • Je bent in staat zelfstandig te werken;
 • Je bent flexibel inzetbaar, zowel doordeweeks als ook in de weekenden.

Inschaling

 • Je ontvangt direct een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd, voor gemiddeld 24 – 36 uur per week (2 maanden proeftijd); de uren zijn bespreekbaar en in overleg met elkaar af te stemmen;
 • Je krijgt een salaris volgens FWG schaal 45, CAO VVT (maximaal € 3.471,49 bij een 36-urige werkweek), afhankelijk van de ervaring die je meebrengt bepalen we de exacte hoogte van jouw salaris;
 • Je komt te werken in een prettige werksfeer in een team met enthousiaste en betrokken collega’s;
 • Een goede balans werk-privé vinden wij erg belangrijk;
 • KleinGeluk biedt de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen door middel van goede opleiding- en scholingsmogelijkheden.

Daarnaast bieden wij verschillende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een pensioen via PFZW, fietsplan en collectieve kortingen bij (ziektekosten) verzekeringen.
Ook ontvang je een eindejaarsuitkering.

Het opvragen van een verklaring omtrent gedrag (VOG) maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure. De kosten hiervan worden volledig vergoed door KleinGeluk.

Bijzonderheden

Ben je enthousiast geworden en kies jij voor werk dat gelukkig maakt?
Solliciteer dan door je cv en begeleidende brief te sturen via de website:werkenbij.kleingeluk.nl
.
Wil je eerst komen kennismaken om een beeld te krijgen van de functie, werkzaamheden en de locatie, dan ben je van harte welkom voor een kop koffie.

Neem voor meer informatie contact op met Paul Beks (Locatiemanager Sainte Marie) of Colinda Klein Kalvenhaar (Regieverpleegkundige Sainte Marie), via de Zorglijn 0800-0604.

Wij vinden jouw privacy erg belangrijk en zorgen er daarom ook voor dat de persoonsgegevens die je met ons deelt zorgvuldig worden behandeld. Door te solliciteren ga je ermee akkoord dat jouw persoonsgegevens worden verwerkt en worden doorgestuurd. 

Type Vacature
Organisatie KleinGeluk
Locatie Woonzorgcentrum Sainte Marie
Postcode 7333 NC
Stad Apeldoorn
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleeg- & Verzorgingshuizen
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Afdeling P&O - bereikbaar via de Zorglijn 0800-0604
Functie(s) BBL Verpleegkundige 4
Verpleegkundige
Verpleegkundige 4/6
Verpleegkundige BIG-geregistreerd
Verpleegkundige niveau 4
Publicatiedatum 31-10-2022
Reageer voor 31-12-2022
Ingangsdatum 01-01-2023
Nummer 115085

KleinGeluk

KleinGeluk richt zich op ouderenzorg in Apeldoorn, met een compleet aanbod van kwalitatief hoogwaardige zorg- en dienstverlening op het gebied van wonen, welzijn, en (specialistische) zorg. KleinGeluk biedt persoonlijke en kleinschalige zorg- en dienstverlening op maat. Persoonlijk welzijn staat hierbij voorop, vanuit onze missie: zowel voor cliënten als medewerkers vanuit aandacht, keuzevrijheid en persoonlijke geluksmomenten iedere dag de moeite waard maken.

Meer over KleinGeluk