Verpleegkundige niveau 4, Almelo
Carintreggeland

Functieomschrijving

· Ben jij gediplomeerd Verpleegkundige niveau 4?
· Wil jij werken met psychogeriatrische cliënten?
· Heb jij een groot zorghart?

Dan zijn we op zoek naar jou in ons team!

Als Verpleegkundige niveau 4 ben jij degene die een optimaal woon/leef- en welzijnsklimaat voor je bewoners bevordert. Je voert de verpleegtechnische handelingen, conform het BIG beleid uit. Je begeleidt en informeert de cliënten en de betrokkenen aan de hand van het zorg-leefplan en je vervult hierin een coördinerende rol.
Je doet proactief verbetervoorstellen voor het optimaliseren en borgen van de kwaliteit van de zorg. Dit doe je op een enthousiaste, positieve en coachende wijze.

Bij de locatie Weijdehof in Almelo hebben we 5 woningen en een verzorgingstehuis. De woningen zijn kleinschalig en hebben 6 bewoners. Het verzorgingstehuis biedt plaats aan 13 cliënten. We hebben de mogelijkheid dat je op 1 woning komt te werken, maar we staan ook open voor iemand die graag een combinatie wil maken met het werken binnen het verzorgingstehuis.
Het team waarin je komt te werken is enthousiast en staat graag klaar voor elkaar. Er is een grote betrokkenheid bij elkaar en we zien dit ook graag terug bij jou. We vinden een goede balans tussen werk en privé belangrijk en zullen in gesprek gaan met jou over wat deze balans bij jou is.

Carintreggeland biedt professionele ondersteuning op het gebied van zorg, wonen, gezondheid en welzijn. We zijn de grootste zorgorganisatie van Twente. Door de grootte van onze organisatie hebben we tal van mogelijkheden om door te ontwikkelen en door te groeien! Je hebt bij Carintreggeland niet alleen een baan, maar een loopbaan! Er is ruimte voor jouw ambitie door bijvoorbeeld verdieping in je functie door een specialisatie, verbreding in je functie door verandering van doelgroep (ELV/Revalidatie/Hospice/PG etc.) of een nieuwe uitdaging door werkomgeving (intramuraal, wijkzorg in de stad of op het platteland). Zo bieden wij onze medewerkers op elk moment een passende baan in hun loopbaan!
Toch voelt Carintreggeland niet als een grote organisatie, we zijn namelijk lokaal aanwezig. Er is een grote betrokkenheid in de organisatie en veel persoonlijke aandacht. De cliënt bepaalt, het is zijn leven tenslotte! We vinden het belangrijk dat jij waardevol kunt werken, dit betekent dat we het belangrijk vinden dat je je werk met plezier doet, je de juiste vakkennis hebt, jezelf kunt blijven ontwikkelen en er een gewenste balans is tussen werk en privé. De behoeften hierin is voor iedereen persoonlijk, daarom geven we hier samen met jou invulling aan!

Wie ben jij?

 • Je hebt een diploma als Verpleegkundige niveau 4
 • Je kunt zelfstandig werken
 • Ervaring met cliënten met psychogeriatrische klachten is een pré
 • Je bent enthousiast en je hebt veel passie voor de zorg
 • Je bent communicatief vaardig
 • Je bent oprecht geïnteresseerd in je cliënt en natuurlijk ook in je collega’s
 • Je werkt graag binnen een divers team van gemotiveerde zorgprofessionals

Je vindt bij ons

 • Een waardevolle manier om van betekenis te zijn voor de cliënten
 • Er zijn tal van ontwikkelmogelijkheden; je kunt bij ons verdiepen in vakkennis, groeien in persoonlijke ontwikkeling en ook zijn er veel mogelijkheden om verder opgeleid te worden!
 • Samenwerking in professionele zorgteams
 • Beloning volgens CAO VVT maximaal € 3.264,29 bruto per maand op basis van 36 uur. Afhankelijk van vooropleiding en werkervaring kan een afwijkend salaris worden overeengekomen.
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een gratis lidmaatschap van de Ledenservice

Bijzonderheden

Benieuwd naar de visie van Carintreggeland? Kijk hier

Vanwege de maatregelen in de aanpak van het coronavirus (COVID-19) zal een eerste kennismaking plaatsvinden door middel van videobellen. Bijvoorbeeld via WhatsApp. We doen ons uiterste best om jouw sollicitatieprocedure zo goed mogelijk te laten verlopen, zodat we je snel mogen verwelkomen als nieuwe collega!

Wij zijn verplicht een Verklaring omtrent gedrag (VOG) in het personeelsdossier op te nemen.

Type Werkplein
Intern nummer 21-002
Organisatie Carintreggeland
Locatie Almelo, Carintreggeland Huis De Weijdehof
Postcode 7603WB
Stad Almelo
Werkveld Verpleging & Verzorging
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Part time
Uren van 24
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, mogelijkheden voor vast dienstverband
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Janiekke Wessels, e-mail: J.Wessels2@carintreggeland.nl
Functie(s) Verpleegkundige
Verpleegkundige 4/6
Verpleegkundige BIG-geregistreerd
Verpleegkundige niveau 4
Publicatiedatum 04-01-2021
Reageer voor 31-01-2021
Nummer 56865

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland