Verpleegkundige niveau 4 – Enschede Zuid
Manna

Functieomschrijving

Team Enschede zuid is op zoek naar een enthousiaste en betrokken verpleegkundige niveau 4. Onze wijk bestaat uit verschillende doelgroepen en leeftijdscategorieën, zorgvragen zijn hierdoor erg divers. Het team is samen sturend, waarbij de wens van de cliënt voorop staat.

 Organisatievisie

Manna levert ondersteuning en persoonlijke aandacht voor iedereen vanuit een christelijke basis. Voortdurend verbeteren en deskundigheid zijn voor onze medewerkers vanzelfsprekend.

 Wat houdt de functie in?

Als verpleegkundige in de wijk houd je je bezig met de behoefte van de cliënten en levert zorg volgens het zorgleefplan. Je signaleert en adviseert cliënten bij het veranderen van hun gezondheid. Je bent betrokken bij de cliënten en naaste familie en /of mantelzorgers. En je denkt mee bij het verbeteren van de zorg en processen binnen het team.

 

Functie eisen

Wat vragen wij?

  • Een gediplomeerd Verpleegkundige niveau 4
  • Ervaring in de wijkverpleging is een pre
  • Goede communicatieve vaardigheden
  • Collegiaal en zelfstandig kunnen werken
  • Je bent flexibel inzetbaar in verschillende diensten

Inschaling

Wat hebben wij jou te bieden?

  • Een contract voor een jaar met uitzicht op een verlenging voor onbepaalde tijd.
  • Een goede werksfeer met enthousiaste collega’s
  • Er is ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën
  • Een salaris conform de cao VVT.
  • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals: een goede onregelmatigheidstoeslag, pensioen bij pensioenfonds Zorg en Welzijn, diverse mogelijkheden tot scholing, reiskostenvergoeding, een eindejaarsuitkering van 7,4% en een actieve personeelsvereniging.

Bijzonderheden

Heb je nog twijfels over het werken in de wijkverpleging? Dan bieden wij de mogelijkheid om eens mee te lopen en een kijkje te nemen.

Enthousiast?
Reageren kan door je sollicitatie te sturen naar afdeling P&O via po@zorggroep-manna.nl. Voor vragen kun je terecht bij Hong Ling Ko of Lisette van Aarsen, wijkverpleegkundigen, bereikbaar via 053-3030600.

Wij vragen aan iedere nieuwe medewerker een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).

Type Vacature
Organisatie Manna
Locatie Zorggroep Manna Thuiszorg - Enschede
Postcode 7545NA
Stad Enschede
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, mogelijkheden voor vast dienstverband
Functie(s) Verpleegkundige in de wijk
Publicatiedatum 13-05-2019
Reageer voor 31-08-2019
Ingangsdatum 13-05-2019
Nummer 45805
Doorsturen Bekijk PDF

Manna

Manna biedt een totaal pakket zorg, ondersteuning en persoonlijke aandacht aan burgers in Twente met een ondersteunings- en/of zorgvraag. We doen dit liefdevol, dichtbij, in uw eigen context en bij u thuis of in kleine locaties. Onze zorg- en dienstverlening wordt verleend door gepassioneerde medewerkers en vrijwilligers. We doen dit vanuit kleine teams, lokaal in de wijk. De teams zijn slagvaardig en zichtbaar. De verantwoordelijkheid ligt laag. In onze houding willen we cliënten en bewoners van de locaties uitdagen in het nemen en benutten van eigen verantwoordelijkheid en mogelijkheden. Manna verbindt en zet het (in)formeel (christelijk) netwerk rond elke cliënt in.

Meer over Manna