Verpleegkundige niveau 4, Enter, 20-24 uur
Carintreggeland

Functieomschrijving

 • Vind jij het een uitdaging om aanspreekpunt te zijn voor verschillende partijen? 
 • Heb jij jouw zaken altijd tot in de puntjes geregeld? 
 • Ben jij enthousiast en gaat jouw hart sneller kloppen van het werken binnen de afdeling PG? 

Ja? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

Voor onze locatie het Reggedal zijn wij op zoek naar een ervaren Verpleegkundige niveau 4. Als collega ligt er voor jou bij het Reggedal een hele mooie uitdaging! Als Verpleegkundige ben jij niet alleen verantwoordelijk voor ADL taken, verpleegtechnische handelingen en cliëntendossiers, maar zul jij ook aanwezig zijn bij MDO’s. Tevens ben jij aanspreekpunt als EVV’er voor een aantal bewoners. Dit kun je omschrijven als een uitdagende verantwoordelijkheid die van veel betekenis is voor deze bewoners.  

Als collega ben jij iemand die met heel veel liefde en passie waardevolle en belevingsgerichte zorg biedt aan onze cliënten die te maken hebben met geheugenproblematiek. Jij beseft als geen ander dat elke cliënt een eigen zorgbehoefte heeft. En met jouw kennis en ervaring weet jij precies wat onze bewoner nodig heeft.   

Binnen onze locatie wonen cliënten kleinschalig. Op de afdeling wonen in totaal 13 bewoners, 6 op de Klomp en 7 van hen wonen op de Zomp. De afdeling kent 2 gezamenlijke huiskamers, waarbij wij graag met elkaar samenkomen en het gezellig maken. Het team waarin jij als collega Verpleegkundige komt te werken bestaat uit 25 collega’s: woonwelzijnsassistenten, helpenden, verzorgende, gespecialiseerd verzorgende en een verpleegkundige. Verder typeert het team zich als gemoedelijk en gezellig! Collega’s staan altijd voor elkaar klaar en doordat iedereen eigen taken/verantwoordelijkheden heeft zorgt dit voor een goede samenwerking en onderlinge verdeling.  

Wij zijn op zoek naar een collega die flexibel is in zijn/haar diensten en bereid is om alle diensten te werken. Dit zullen altijd aangesloten diensten zijn. Tevens kan het een enkele keer voorkomen dat je een helpende ochtenddienst hebt.

Wie ben jij

 • Jij bent een afgestudeerd Verpleegkundige niveau 4 
 • Je bent 20-24 uur per week beschikbaar
 • Je hebt ruime werkervaring opgedaan in deze rol 
 • Jij bent enthousiast, flexibel en kan goed schakelen in verschillende situaties 
 • Je bent een sterke motivator en weet het team op positieve wijze te stimuleren  
 • Jij ziet kansen en weet deze om te buigen naar mogelijkheden 

Je vindt bij ons

 • Een vast dienstverband 
 • De kans om jouw kennis en ervaringen van grote betekenis te laten zijn voor onze cliënten  
 • Beloning volgens CAO VVT FWG 45 maximaal € 3.575,63 bruto per maand op basis van 36 uur 
 • Ieder jaar 8% vakantiegeld én een structurele eindejaarsuitkering van 8,33%
 • Een team met collega’s die niet kunnen wachten om jou te verwelkomen! 

Wij geloven in Waardevol Leven en Waardevol Werken. Ben je nieuwsgierig wat dit betekent? Daar vertellen we graag meer over!   

Tijd voor je gezin, je hobby én je uren maken? Daar helpen wij jou bij. Samen met jou zorgen we voor een goede werk-privé balans. Met de iPad kun je makkelijk en snel je werk doen. Die krijg je dus gewoon bij ons. Technologische ondersteuning om jou én de cliënt te ondersteunen, check!  
Carintreggeland maakt het je zo makkelijk mogelijk met digitale middelen. Zo kun jij zorg leveren en dit is toch waar we voor staan?  

In jouw vak is het bijhouden van kennis heel belangrijk. Dit is waardevol, en kun je doen wanneer het jou uitkomt. Ons leerplein staat bomvol leerzame e-learnings en trainingen, speciaal voor jou. Ook bieden we diverse mogelijkheden om je verder te ontwikkelen. Tenminste, wanneer je daar behoefte aan hebt. Want wanneer jij lekker in je vel zit, en goed gefaciliteerd wordt, krijgen de cliënten het waardevolle leven dat zij verdienen!  

Kom jij ook Waardevol Werken bij Carintreggeland?   

Bijzonderheden

Interesse

Heb je nog vragen? Je kunt ons altijd mailen: [email protected]  

Wil je meer weten over Carintreggeland en het werken binnen onze organisatie? Je vindt ons op Instagram, hierop posten onze medewerkers regelmatig berichten over hun werk! En bekijk ook eens onze Facebook pagina.

Om in de zorg aan de slag te kunnen is het belangrijk dat je beschikt over een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Als het klikt en je bij ons aan de slag gaat, zullen we jou een aanvraagformulier sturen. Natuurlijk betalen wij als werkgever deze kosten terug.

Type Werkplein
Organisatie Carintreggeland
Locatie Enter, Carintreggeland Huis Het Reggedal
Postcode 7468BX
Stad Enter
Werkveld Verpleging & Verzorging
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Onregelmatig
Uren van 20
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij De recruiters van Carintreggeland door te mailen naar vac[email protected]
Functie(s) Verpleegkundige
Verpleegkundige 4/6
Verpleegkundige BIG-geregistreerd
Verpleegkundige niveau 4
Publicatiedatum 04-05-2023
Reageer voor 15-06-2023
Nummer 119822

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland