Verpleegkundige niveau 4, Hengelo
Carintreggeland

Functieomschrijving

Voor onze locatie Humanitas te Hengelo zijn wij op zoek naar een enthousiaste collega. We hebben behoefte aan initiatiefnemers, meedenkers, deurdenkers en aanpakkers. Professionals sterven van hun vak hebben gemaakt omdat ze, net als wij, van mensen houden. Wij verlenen zorg op de Carintreggeland manier: passende zorg en individuele ondersteuning. De cliënt houdt de regie, jij het initiatief. Zo bieden we onze cliënten op maat gemaakte hulp en ondersteuning die hij van zij verdient.

Spreekt onze manier van zorgen en verzorgen je aan? Ben je uit de juiste, bijzondere hout gesneden om dit echte werk aan te kunnen? Dan zoeken we jou!

Je verpleegt, verzorgt en cliënten van het zorg- en leefplan. Je coördineert de zorg rond de klant in soms complex situaties. Je signaleert, alarmeert en verbetert, waar kan, de zorgverlening. Je coacht en geeft advies aan klant, medewerkers en mantelzorgers. Dit alles in het BIG-beleid, met naam voor psychogeriatrische zorg. Jij bent gebogen in het dagelijks leven van je soms kwetsbare klanten en hun omgeving. Dat maakt jou bijzonder.

Het betreft een dienstverband tussen de 16 en 18 uur. Maar kan ook in 2 kleine contracten worden opgesplitst.

Wie ben jij?

  • Een stevige persoonlijkheid die deze functie in het hart van de zorg aan kan
  • Flexibel en positief
  • Komt prima uit je woorden en kan helder communiceren
  • Creatief, zelfstandig, een prima samenwerker en sociaal
  • Op zoek naar verantwoordelijk werk

Je vindt bij ons

  • Een uitdagende plek in een open, dynamisch bedrijf
  • Uitstekende groeimogelijkheden
  • Samenwerking in professionele zorgteams
  • Salaris conform CAO VVT FWG 45
  • Goede arbeidsvoorwaarden, waaronder een gratis lidmaatschap van de Ledenservice van Carintreggeland

Bijzonderheden

Benieuwd naar de visie van Carintreggeland? Kijk hier

Het is de eerste kennismakingsdeur van het coronavirus (COVID-19). Bijvoorbeeld via WhatsApp. We doen ons uiterste uiterste best om sollicitatieprocedure zo goed te laten, dus we je snel mogen verwelkomen als nieuwe collega!

Wij verplichten een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) in het personeelsdossier op te nemen.

Type Werkplein
Intern nummer 20-252
Organisatie Carintreggeland
Locatie Hengelo, Carintreggeland Huis Humanitas
Postcode 7552DN
Stad Hengelo
Werkveld Verpleging & Verzorging
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Part time
Uren van 16
Uren tot 18
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Anne Laan, telefoon 06-23420890
Functie(s) Verpleegkundige
Verpleegkundige 4/6
Verpleegkundige BIG-geregistreerd
Verpleegkundige niveau 4
Publicatiedatum 17-02-2021
Reageer voor 15-03-2021
Nummer 57777

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland