Verpleegkundige niveau 4, Hengelo
Carintreggeland

Functieomschrijving

 • Ben jij de verpleegkundige die flexibel is en houdt van afwisseling?
 • Beschik je over humor én relativeringsvermogen? 
 • Wil jij graag uitgedaagd worden in het verrichten van verpleegtechnische handelingen? 

Dan ben jij wellicht de geweldige nieuwe collega voor ons team!

Voor onze locatie ’t Gerbrand in Hengelo wij op zoek naar een nieuwe collega. Het betreft een somatische afdeling. Als verpleegkundige heb jij een verantwoordelijke en zelfstandige baan, waarbij je helpt met de zorg voor onze cliënten. We stemmen de zorg af op de wensen en behoeften van de cliënt. Iedere cliënt heeft weer een andere zorgvraag. Je bent belangrijk in het leven van onze cliënten, mede door jouw warme en professionele manier van handelen  kunnen zij bij ons een waardevol leven leiden.  

Geen dag is bij ons hetzelfde, je maakt iedere keer weer iets anders mee. Je staat er gelukkig nooit alleen voor, alle diensten werken we samen met een helpende en/of verzorgende. Zo kunnen we samen de passende zorg waarborgen.

We zoeken een enthousiaste en gezellige collega die ons team komt versterken. Een collega die beschikt over een flinke dosis doorzettingsvermogen en iemand die breed inzetbaar is. We vinden het belangrijk dat we van elkaar kunnen leren. Ons team is erop gericht om elkaar te versterken én te ondersteunen.

Ben jij de flexibele collega die ons team komt aanvullen?

Wie ben jij

 • Je bent gediplomeerd Verpleegkundige niveau 4
 • Je hebt aantoonbare affiniteit met welzijn  
 • Je beschikt over een dosis humor en staat te trappelen om bij ons te werken!
 • Het aantal uur wat je beschikbaar dient te zijn is bespreekbaar
 • Je hebt werkervaring als verpleegkundige
 • Jij weet situaties goed in te schatten en kan als geen ander adequaat handelen op een moment dat dit nodig is 
 • En bovenal je bent lief voor onze bewoners 

Je vindt bij ons

 • Werkzaamheden die aansluiten bij je bevoegd- en bekwaamheden uit je opleiding 
 • Een vast contract, klaar om door jou getekend te worden.
 • Het aantal uur is bespreekbaar, dus kom maar op met jouw wensen.
 • Cliënten die het fijn vinden dat jij komt! Collega’s die je met open armen ontvangen.
 • Beloning volgens CAO VVT, maximaal € 3.471,49 bruto per maand op basis van 36 uur. Afhankelijk van vooropleiding en werkervaring kan een afwijkend salaris worden overeengekomen 
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering

Waardevol leven, dát staat bij ons centraal. De cliënt houdt regie over zijn leven, wensen en behoeften. En wij als zorgprofessionals bieden ondersteuning op het gebied van zorg, wonen, welzijn en gezondheid. Hoe fijn is dat!   
Waardevol werken vinden wij voor jou als collega net zo belangrijk. Wanneer jij met plezier je werk doet, over de juiste vakkennis beschikt en een goede werk/privé balans hebt, is dat voor Carintreggeland, de cliënten en voor jou een goede basis. Daar gaan we samen voor.   

Doordat we de grootste zorgorganisatie zijn van Twente hebben we veel te bieden; je kunt je bij ons voortdurend ontwikkelen en werken met de nieuwste zorginnovaties. Verandert er iets in jouw leven? Dan is er altijd wel weer een baan te vinden die past bij jouw wensen en behoeftes voor dat moment. Je hebt bij ons tenslotte geen baan, maar een loopbaan!  Waar we ook trots op zijn; we zijn lokaal aanwezig! Dat maakt dat we kleine teams hebben, we zelf organiserend zijn, we elkaar kennen en klaar staan voor elkaar.   

Interesse

Interesse

Heb je interesse in deze functie?  Mail ons je CV en motivatie via de sollicitatiebutton en wij nemen contact met je op! Heb je vragen over je sollicitatie of de procedure, neem dan contact op met de Recruiters van Carintreggeland door te mailen naar [email protected]

Benieuwd naar de visie van Carintreggeland? Bekijk de Visie Carintreggeland.

Wil je meer weten over Carintreggeland en het werken binnen onze organisatie? Je vindt ons op Instagram, hierop posten onze medewerkers regelmatig berichten over hun werk! En bekijk ook eens onze Facebook pagina.

Wij zijn verplicht een Verklaring omtrent gedrag (VOG) in het personeelsdossier op te nemen. 

Type Werkplein
Organisatie Carintreggeland
Locatie Hengelo, Carintreggeland Huis 't Gerbrand
Postcode 7558TP
Stad Hengelo
Werkveld Verpleging & Verzorging
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Verpleegkundige
Verpleegkundige niveau 4
Publicatiedatum 16-05-2022
Reageer voor 15-06-2022
Nummer 109095

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland