Verpleegkundige niveau 4, Hengelo
Carintreggeland

Functieomschrijving

 • Beschik jij over een gezonde dosis inlevingsvermogen en ben jij in staat om écht contact te maken met cliënten? 
 • Ben jij iemand die een luisterend oor kan bieden aan onze bewoners?  
 • Herken jij jezelf in de woorden: flexibel, ad rem, humoristisch én gezellig?

Yes? Dan zoeken we JOU!

Voor onze locatie ’t Gerbrand in Hengelo zijn wij op zoek naar een nieuwe collega. Het betreft een somatische afdeling binnen ons huis. We bieden hier 24 uurs zorg voor onze bewoners. We zoeken collega’s die houden van uitdaging, afwisseling, bereid zijn om te leren en vooral ook beschikken over humor en relativeringsvermogen! We omschrijven onszelf als een heel divers team, en dit zien we als onze kracht; hier zijn wij trots op.

Als Verpleegkundige heb jij een verantwoordelijke en zelfstandige baan, waarbij je helpt met de zorg voor onze cliënten. Naast ADL zorg en verpleegtechnische handelingen ben jij ook in staat om verpleegkundig leiderschap te tonen. Je bent de schakel tussen diverse partijen en zorgt ervoor dat alle neuzen binnen jouw team dezelfde kant op wijzen.

We stemmen de zorg af op de wensen en behoeften van de cliënt. Iedere bewoner heeft weer een andere zorgvraag. Je bent belangrijk in het leven van onze cliënten: mede door jouw warme en professionele manier van handelen kunnen zij bij ons een waardevol leven leiden. Geen dag is bij ons hetzelfde, je maakt iedere keer weer iets anders mee. Je staat er gelukkig nooit alleen voor. Alle diensten werk je samen met collega’s. Zo kunnen we samen de passende zorg waarborgen.

We zoeken iemand die voor haar mening durft uit te komen en warme zorg en belevingsgericht werken belangrijk vindt, waarin de bewoner zijn regie behoudt. Als Verpleegkundige stimuleer jij de zelfredzaamheid bij onze bewoners. Om een mooie toevoeging aan ons team te zijn, is het fijn dat jij enthousiast bent om nieuwe zaken op te pakken. Iemand die ad rem en flexibel is, en een uitdaging niet uit de weg gaat.

Heb jij ook nog eens een flinke dosis humor? Dan ben je de perfecte match voor ons team, zodat we er samen een vrolijke bende van maken (in de positieve zin van het woord uiteraard).    

Wie ben jij

 • Jij bent gediplomeerd Verpleegkundige niveau 4
 • Je hebt aantoonbare affiniteit met welzijn  
 • Jij beschikt over een dosis humor en staat te trappelen om bij ons te werken!
 • Je weet situaties goed in te schatten en kan als geen ander adequaat handelen op een moment dat dit nodig is 
 • En bovenal je bent lief voor onze bewoners 

Je vindt bij ons

 • Een vast contract!
 • Een hele fijne werkomgeving en een team met hele leuke collega's
 • Beloning volgens CAO VVT FWG 45, maximaal € 3.471,49 bruto per maand op basis van 36 uur. Afhankelijk van vooropleiding en werkervaring kan een afwijkend salaris worden overeengekomen 
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering
 • Je ontvangt van ons een iPad

Binnen Carintreggeland werken wij vanuit een duidelijk visie, namelijk een Waardevol Leven voor onze cliënten. Deze visie staat bij ons centraal en vinden wij erg belangrijk. Wat voor ons minstens zo belangrijk en ook onderdeel van onze visie is, is Waardevol Werken.  
Wij zijn van mening dat de beleving van Waardevol Werken een belangrijke voorwaarde is om de beste zorg te kunnen bieden en daarmee optimaal te kunnen bijdragen aan een Waardevol Leven voor onze cliënten.   
   
Carintreggeland heeft daarom als organisatie veel aandacht voor Waardevol Werken voor onze huidige collega’s én voor jou als toekomstige collega! Om dit te kunnen waarborgen biedt onze organisatie tal van mogelijkheden om dit te kunnen verwezenlijken.    
   
Zo vinden wij vanuit deze visie een goede werk- en privébalans erg belangrijk. Daarvoor zijn er in elke fase in jouw leven passende mogelijkheden.?Wij stimuleren jou als medewerker om daarbij zelf de regie pakken over je leven en over je baan! Ook geven wij jou graag de gelegenheid én de verantwoordelijkheid om te leren en te ontwikkelen. Carintreggeland faciliteert, jij pakt het op. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de scholingen via ons leerplein. Dit alles doen we met de intentie jouw werkplezier te behouden of te verhogen.  

Kom jij ook Waardevol Werken bij Carintreggeland? 

Interesse

Heb je interesse in deze functie?  
Mail ons je CV en motivatie via de link en wij nemen contact met je op! 

Benieuwd naar de visie van Carintreggeland? Bekijk deze hier. Wil je meer weten over Carintreggeland en het werken binnen onze organisatie? Je vindt ons op Instagram, hierop posten onze medewerkers regelmatig berichten over hun werk! En bekijk ook eens onze Facebook pagina 

Wij zijn verplicht een Verklaring omtrent gedrag (VOG) in het personeelsdossier op te nemen. 

Type Werkplein
Organisatie Carintreggeland
Locatie Hengelo, Carintreggeland Huis 't Gerbrand
Postcode 7558TP
Stad Hengelo
Werkveld Verpleging & Verzorging
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Part time
Uren van 24
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij [email protected]
Functie(s) Verpleegkundige
Verpleegkundige 4/6
Verpleegkundige BIG-geregistreerd
Verpleegkundige niveau 4
Publicatiedatum 24-08-2022
Reageer voor 03-10-2022
Nummer 113449

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland