Verpleegkundige niveau 4, Oldenzaal Haerbroek
Carintreggeland

Functieomschrijving

 • Zoek jij een functie met vrijheid waarbij je de wijk in gaat?
 • Zoek jij een gezellig team om in te werken?
 • Ben je flexibel en bezorg je graag een lach op het gezicht van je cliënt?

Dan ontmoeten we jou graag. 

In onze wijk de Haerbroek in Oldenzaal zijn wij op zoek naar een fijne collega.

Als verpleegkundige niveau 4 in de wijk ben jij verantwoordelijk voor het verlenen van zorg aan onze cliënten. Onze wijk is gelegen rondom het centrum van Oldenzaal. Ons cliëntenbestand is zeer gevarieerd, van jong tot oud en diverse sociale klassen.

Als verpleegkundige ga je de cliënten thuis verplegen, verzorgen en begeleiden aan de hand van een zorgplan. Ook voer je veel verpleegtechnische handelingen uit. Bij wensen van de cliënt kijk je wat mogelijk is; bij verandering van de situatie beoordeel je de situatie en neem je zo nodig maatregelen, zoveel mogelijk in overleg met de cliënt. Je hebt nauw contact met je teamleden, andere professionele hulpverleners en mantelzorgers. Hierdoor sta je er nooit alleen voor. Je bent belangrijk in het dagelijks leven van je cliënt en hun omgeving. Onze diensten zijn wisselend, van 3,5 uur tot 6 uur, gebroken diensten, avond en weekenddiensten.
We hebben een ontzettend gezellig team met 15 collega’s. We vinden het belangrijk om er voor elkaar te zijn en elkaar te helpen. We helpen elkaar waar nodig, en op kantoor is altijd tijd voor een gezellig praatje of een kopje koffie.

Wie ben jij

 • Jij bent de collega die afwisseling in zorgvraag, cliënten en werkomgeving leuk vindt!
 • Jij bent spontaan en oprecht geïnteresseerd in onze cliënten en biedt passende zorg
 • Je bent trotse de bezitter van het diploma verpleegkundige niveau 4 en bent +/- 24  uur beschikbaar
 • Je bent bereid om zowel in de avonden als de weekenden te werken
 • Je kunt goed zelfstandig werken en hebt hart voor de wijkzorg!

Je vindt bij ons

 • De mogelijkheid om direct aan de slag te gaan! 
 • Een fijn team met collega’s en een gevarieerd cliëntenbestand
 • Een vast contract, klaar om door jou getekend te worden!
 • Beloning volgens CAO VVT, FWG 45 met een max van € 3.362,22 bruto per maand op basis van 36 uur
 • Ieder jaar 8% vakantiegeld én een structurele eindejaarsuitkering van 8,33% 
 • Een gratis lidmaatschap van de Carintreggeland Ledenservice

Waardevol leven, dát staat bij ons centraal. De cliënt houdt regie over zijn leven, wensen en behoeften. En wij als zorgprofessionals bieden ondersteuning op het gebied van zorg, wonen, welzijn en gezondheid. Hoe fijn is dat!   
Waardevol werken vinden wij voor jou als collega net zo belangrijk. Wanneer jij met plezier je werk doet, over de juiste vakkennis beschikt en een goede werk/privé balans hebt, is dat voor Carintreggeland, de cliënten en voor jou een goede basis. Daar gaan we samen voor.   
 
Doordat we de grootste zorgorganisatie zijn van Twente hebben we veel te bieden; je kunt je bij ons voortdurend ontwikkelen en werken met de nieuwste zorginnovaties. Verandert er iets in jouw leven? Dan is er altijd wel weer een baan te vinden die past bij jouw wensen en behoeftes voor dat moment. Je hebt bij ons tenslotte geen baan, maar een loopbaan!  Waar we ook trots op zijn; we zijn lokaal aanwezig! Dat maakt dat we kleine teams hebben, we zelf organiserend zijn, we elkaar kennen en klaar staan voor elkaar.  

Bijzonderheden

Wil jij graag onderdeel zijn van ons team én onze mooie organisatie? Solliciteer dan via de sollicitatieknop! 

Benieuwd naar de visie van Carintreggeland? Bekijk de visie Carintreggeland

Wil je meer weten over Carintreggeland en het werken binnen onze organisatie? Je vindt ons op Instagram, hierop posten onze medewerkers regelmatig berichten over hun werk! En check ook eens onze Facebook pagina 

 Wij zijn verplicht een Verklaring omtrent gedrag (VOG) in het personeelsdossier op te nemen. 

Type Werkplein
Organisatie Carintreggeland
Locatie Oldenzaal, wijkverpleging
Postcode 7572BV
Stad Oldenzaal
Werkveld Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Part time
Uren van 24
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij vacature@carintreggeland.nl
Functie(s) Verpleegkundige
Verpleegkundige 4/6
Verpleegkundige in de wijk
Verpleegkundige niveau 4
Publicatiedatum 29-09-2021
Reageer voor 15-12-2021
Nummer 72808

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland