Verpleegkundige niveau 4, PG afdeling, Hengelo
Carintreggeland

Functieomschrijving

 • Ben jij een verpleegkundige met affiniteit voor PG cliënten?
 • Krijg jij energie van het werken in de ouderenzorg?
 • Ben jij een echte teamplayer en sta jij stevig in je schoenen?

  Dan zijn wij opzoek naar jou!

Voor onze locatie Bellinckborg in Hengelo zijn wij op zoek naar een flexibele verpleegkundige niveau 4 voor de PG afdeling. 
Als verpleegkundige zorg je voor een optimaal  woon-en leefklimaat van onze cliënten. Daarnaast coördineer jij de dagelijkse zorg rondom de cliënt. Samen met jouw team zorg je ervoor dat de zelfredzaamheid van de cliënt wordt vergroot.  Jouw handelen is hier dan ook op gericht. Je verzorgt de intakes met nieuwe bewoners, je levert een actieve bijdrage aan de multidisciplinaire overleggen (MDO). Ook stel je het zorg-leefplan op en bewaak je dat dit actueel blijft. Hierdoor heb je ook veel contacten met familie, collega's, zorgspecialisten en externe zorgprofessionals. Natuurlijk houd jij je ook bezig met een specifiek aandachtsveld waarvoor jij locatie breed aanspreekpunt bent. Denk hierbij aan de wet BIG en medicatie. Klinkt interessant, toch?

Geen dag is hetzelfde, je maakt iedere keer weer iets anders mee. Elke bewoner vraagt wat anders en heeft andere behoeftes. Op onze afdeling kijken de cliënten televisie, lezen ze de krant, doen we een spelletje én eten we samen. Daarnaast koken we elke avond zelf de maaltijden, hoe leuk en lekker is dat!

Onze locatie Bellinckborg kent 5 afdelingen met op elke afdeling 6 bewoners per team. We zorgen voor een huiselijk klimaat en ook op deze afdeling staat het welzijn van de cliënt natuurlijk voorop. Voor onze bewoners ben jij een belangrijke rol in hun leven, ze moeten op jou kunnen vertrouwen.

Wie ben jij

 • Je bent een gediplomeerd verpleegkundige niveau 4
 • Je hebt werkervaring in soortgelijke functie
 • Je bent flexibel
 • Je staat positief in het leven en weet dit ook over te brengen op de werkvloer
 • Je straalt rust en geduld uit, ook in lastige situaties

Je vindt bij ons

 • Een vast dienstverband van 28 uur per week 
 • Waardevol werk waarbij de cliënten erg blij zijn met jouw komst! 
 • Een fijne werkomgeving, met vele ontwikkelingsmogelijkheden
 • Beloning volgens CAO VVT FWG 45 € 3.575,63, maximaal per maand op basis van 36 uur
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering

Wij geloven in waardevol leven en waardevol werken. Ben je nieuwsgierig wat dit betekent? Daar vertellen we graag meer over!  Tijd voor je gezin, je hobby én je uren maken? Daar helpen wij jou bij. Samen met jou zorgen we voor een goede werk-privé balans. Met de iPad kun je makkelijk en snel je werk doen. Die krijg je dus gewoon bij ons. Technologische ondersteuning om jou én de cliënt te ondersteunen, check! 
Carintreggeland maakt het je zo makkelijk mogelijk met digitale middelen. Zo kun jij zorg leveren en dit is toch waar we voor staan? 
In jouw vak is het bijhouden van kennis heel belangrijk. Dit is waardevol, en kun je doen wanneer het jou uitkomt. Ons leerplein staat bomvol leerzame e-learnings en trainingen, speciaal voor jou. 
Ook bieden we diverse mogelijkheden om je verder te ontwikkelen. Tenminste, wanneer je daar behoefte aan hebt. 
Want wanneer jij lekker in je vel zit, en goed gefaciliteerd wordt, krijgen de cliënten het waardevolle leven dat zij verdienen!   Kom jij ook Waardevol Werken bij Carintreggeland?  

Bijzonderheden

Interesse

Heb je nog vragen? Je kunt ons altijd mailen: [email protected] 

Wil je meer weten over Carintreggeland en het werken binnen onze organisatie? Je vindt ons op Instagram, hierop posten onze medewerkers regelmatig berichten over hun werk! En bekijk ook eens onze Facebook pagina

Om in de zorg aan de slag te kunnen is het belangrijk dat je beschikt over een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Als het klikt en je bij ons aan de slag gaat, zullen we jou een aanvraagformulier sturen. Natuurlijk betalen wij als werkgever deze kosten terug.

Type Werkplein
Organisatie Carintreggeland
Locatie Hengelo, Carintreggeland Huis Bellinckborg
Postcode 7556HV
Stad Hengelo
Werkveld Verpleging & Verzorging
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Part time
Uren van 28
Uren tot 28
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij [email protected]
Functie(s) Verpleegkundige
Verpleegkundige BIG-geregistreerd
Verpleegkundige niveau 4
Publicatiedatum 15-03-2023
Reageer voor 15-04-2023
Nummer 117857

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland