Verpleegkundige niveau 4, wijkzorg Denekamp
Carintreggeland

Functieomschrijving

 • Houd jij van het werken in de wijk en ken jij de omgeving van Denekamp?
 • Ben je verpleegkundige niveau 4 en zoek je een nieuwe uitdaging?
 • Ben jij zelfstandig en maak je graag het verschil?

Dan zouden we jou graag toevoegen aan ons gezellige en dynamische team!

Een fijn team met collega’s, divers, dynamisch en enthousiast. Dát is wat je kunt verwachten bij team Dinkelland Noord-Oost. Ben jij flexibel en zelfstandig? Gedreven in je werk en flexibel? Omschrijf jij jezelf als meevoelend en een teamspeler? Dan pas je goed bij ons.

Onze routes brengen jou in Denekamp, Lattrop en het mooie Tilligte. Wanneer je een ochtenddienst hebt, start je om 07.00 uur en deze dienst duurt tot ongeveer 12.00 uur. De avonddienst start om 19.00 uur en duurt tot ongeveer 22.30 uur. We hebben veel diversiteit bij onze cliënten en zorgvragen, dit is van complex tot hoog complex. De leeftijd van zowel de cliënt als het team varieert. We hebben een sterk team, we staan klaar voor elkaar en zoeken hulp bij elkaar. De sfeer is erg prettig!

Wie ben jij

 • Jij bent de enthousiaste verpleegkundige die zin heeft om bij ons te werken
 • Je bent tussen de 8 en 28 uur per week beschikbaar; alles is mogelijk! Dus kom langs voor een gesprek.
 • Jij bent spontaan en oprecht geïnteresseerd in onze cliënten en biedt passende zorg
 • Je bent flexibel en een teamspeler
 • Een trotse diplomabezitter (verpleegkundige niveau 4)  

Je vindt bij ons

 • Een zelforganiserend team dat jou graag wil verwelkomen  
 • De mogelijkheid om direct aan de slag te gaan! 
 • Een vast contract, klaar om door jou getekend te worden
 • Beloning volgens CAO VVT  FWG 45 Maximaal € 3.575,63 bruto per maand op basis van 36 uur. Je hebt recht op jaarlijks 8% vakantiegeld en een structurele eindejaarsuitkering van 8,33 %

Wij geloven in waardevol leven en waardevol werken. Ben je nieuwsgierig wat dit betekent? Daar vertellen we graag meer over!   

Tijd voor je gezin, je hobby én je uren maken? Daar helpen wij jou bij. Samen met jou zorgen we voor een goede werk-privé balans. Met de iPad kun je makkelijk en snel je werk doen. Die krijg je dus gewoon bij ons. Technologische ondersteuning om jou én de cliënt te ondersteunen, check!  
Carintreggeland maakt het je zo makkelijk mogelijk met digitale middelen. Zo kun jij zorg leveren en dit is toch waar we voor staan?  

In jouw vak is het bijhouden van kennis heel belangrijk. Dit is waardevol, en kun je doen wanneer het jou uitkomt. Ons leerplein staat bomvol leerzame e-learnings en trainingen, speciaal voor jou.  Ook bieden we diverse mogelijkheden om je verder te ontwikkelen. Tenminste, wanneer je daar behoefte aan hebt.  Want wanneer jij lekker in je vel zit, en goed gefaciliteerd wordt, krijgen de cliënten het waardevolle leven dat zij verdienen!  

Kom jij ook Waardevol Werken bij Carintreggeland?   

Bijzonderheden

Interesse

Heb je nog vragen? Je kunt ons altijd mailen: [email protected]  
Voor vragen over het team of de wijk; bel met Manon Heesink-Lubben: 06-50054241

Wil je meer weten over Carintreggeland en het werken binnen onze organisatie? Je vindt ons op Instagram, hierop posten onze medewerkers regelmatig berichten over hun werk! En bekijk ook eens onze Facebook pagina 

Om in de zorg aan de slag te kunnen is het belangrijk dat je beschikt over een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Als het klikt en je bij ons aan de slag gaat, zullen we jou een aanvraagformulier sturen. Natuurlijk betalen wij als werkgever deze kosten terug.

Type Werkplein
Organisatie Carintreggeland
Locatie Denekamp, wijkverpleging
Postcode 7591MA
Stad Denekamp
Werkveld Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Part time
Uren van 8
Uren tot 28
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Manon Heesink-Lubben: 06-50054241
Functie(s) Verpleegkundige
Verpleegkundige BIG-geregistreerd
Verpleegkundige in de wijk
Verpleegkundige niveau 4
Wijkverpleegkundige
Publicatiedatum 17-05-2023
Reageer voor 17-06-2023
Nummer 118916

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland