Verpleegkundige niveau 4 16-24 uur
Zorggroep Solis

Functieomschrijving

Ben jij een ervaren verpleegkundige en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Welkom bij de afdeling Wiechink!

Je leert de cliënt kennen door het samen opstellen van een levensloop. Je hebt oog en oor voor wat de cliënt bezig houdt en probeert hier zo veel mogelijk op aan te sluiten. Je zet de kwaliteit van de zorg rondom de cliënt op de eerste plaats en draagt dit uit. Gedurende de dag anticipeer je verder wat er zich voor doet op de afdeling, zoals een gesprek met een familielid, een bezoek van de huisarts en het afstemmen van de zorg rondom de cliënt met andere disciplines. Natuurlijk sta je er niet alleen voor. Samen met je team zorg je er voor dat jullie cliënten zo lang mogelijk zelfredzaam blijven en met plezier bij ons wonen. Dat is waar je het voor doet!

Even meekijken
Om 7.00 uur begint je dienst en je komt op de afdeling. De overdracht van de nachtdienst geeft je inzicht in de werkzaamheden van die dag. Er moet een artsenvisite gelopen worden en er is een multidisciplinair overleg met alle betrokken disciplines. Je begint met de zorg aan cliënten en werkt samen op met je collegas. Je voert een geruststellend gesprek met mevrouw Hannink en biedt een luisterend oor aan de heer Ter Haar. Door je te verdiepen in de cliënt leer je deze echt kennen.

Functie eisen


JOUW TALENTEN
Helemaal op je plek
Als je doet wat je leuk vindt, hoef je nooit te werken. Als jij doet waar je goed in bent, dat helemaal kan inzetten en echt jezelf kunt zijn, doe je werk waar je gelukkig van wordt. Deze functie is je op het lijf geschreven als je over de volgende competenties beschikt:

 • Zelfstandig
 • Sociaal vaardig
 • Dienstverlenend
 • Verantwoordelijk
 • Signalerend

KENNIS & KUNDE
Dit vragen we van jou
Een enthousiaste collega die:

 • Beschikt over een diploma Verpleegkundige niveau 4
 • Altijd de kwaliteit van zorg voor ogen houdt. 
 • De zorg coördineert die voortvloeit uit het zorgplan
 • Graag wil samenwerken met cliënten en mantelzorgers
 • De zorg coördineert en uitvoert die voortvloeit uit het zorgplan

GELUK
Een baan waar je gelukkig van wordt is
Een dynamische werkomgeving waarin je veel inbreng hebt. Je krijgt veel ruimte om eigen initiatief te nemen en verantwoordelijkheden op je te nemen, waardoor je lekker wordt uitgedaagd op je talenten en kwaliteiten. De samenwerking nauw, dus je staat er nooit alleen voor. Onderschat het niet: je bent een belangrijke schakel voor veel collega's, met jouw eigen unieke inbreng.

Inschaling

ARBEIDSVOORWAARDEN
Dit willen we jou bieden

 • Salaris (CAO VVT 45 maximaal € 3362,22 bij fulltime/36 uur per week)
 • Contract voor onbepaalde tijd
 • Eindejaarsuitkering
 • Ontwikkelingsmogelijkheden en e-learningsmodules van GoodHabitz
 • Veel verantwoordelijkheden in je werk
 • Veel vrijheid in je werk

Bijzonderheden

OVER SOLIS
Waar kom je terecht?
Solis, oprecht een andere werkgever! Waarom? 
Wij kijken met andere ogen naar zorg. Wij kijken én werken met oprechte aandacht. Aandacht gericht op de cliënt, maar ook op jou als medewerker. Solis medewerkers zijn er in alle soorten en maten, maar alleen als je vertrouwt op het vakmanschap van een ander, haal je het maximale uit elkaar. Alleen dan zijn we Samen Solis: daar; waar je zelf bepaalt hoe je leven eruit ziet. Wie met aandacht kijkt ziet ook waar het beter kan En beter betekent anders. En alleen met ánders zijn kunnen we daadwerkelijk verschil maken. Solis oprecht een andere werkgever!

Innovatief in zorgtechnologie
Bij Zorggroep Solis wordt technologie ingezet bij alle doelgroepen aan wie wij zorg verlenen. We zijn een innovatieve partner die actief meewerkt aan het ontwikkelen, testen en invoeren van nieuwe technologieën in de zorg. Wil je weten welke zorgtechnologie wij inzetten, neem dan gerust contact op met Erika van Wieren


SOLLICITEREN
Waar wacht je nog op? Nu kun je natuurlijk niet wachten om te solliciteren. Klim in de pen, of nou ja je toetsenbord en solliciteer via onderstaande knop. Medewerkers hebben voorrang volgens interne procedure. 

Informatie
Wil je eerst meer informatie? Dan gaan we gaan graag met jou in gesprek. Neem gerust contact op met Erika van Wieren, manager, via tel.: (06) 23 55 40 14 

N.B. Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle nieuwe medewerkers die bij Zorggroep Solis in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist. Deze kosten worden door Solis vergoed.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Type Vacature
Organisatie Zorggroep Solis
Locatie Zorggroep Solis in Deventer
Postcode 7413AP
Stad Deventer
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Verpleegkundige niveau 4
Publicatiedatum 08-12-2021
Reageer voor 29-12-2022
Nummer 73580

Zorggroep Solis

Zorggroep Solis verleent sinds 1267 zorg aan mensen in Deventer en omgeving. We weten de weg in de zorgwereld. Van begin tot begeleiding in de laatste levensfase. Tot Zorggroep Solis behoren: woonzorg- en revalidatiecentrum PW Janssen, De Bloemendal, Groote & Voorster, St Jurriën en Spikvoorde, Hospice de Winde, Ortis paramedische praktijken, Vte en Buro Saartje voor bemiddeling in huishoudelijke hulp. Zorggroep Solis heeft bovendien een chronische pijnkliniek en een centrum voor palliatieve dag- en intervalzorg.

Meer over Zorggroep Solis