Verpleegkundige niveau 4 (24-28 uur per week, afdeling Rande)
Zorggroep Solis

Functieomschrijving

Ben jij een ervaren verpleegkundige en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Welkom!

Je leert de cliënt kennen door het samen opstellen van een levensloop. Je hebt oog en oor voor wat de cliënt bezig houdt en probeert hier zo veel mogelijk op aan te sluiten. Je zet de kwaliteit van de zorg rondom de cliënt op de eerste plaats en draagt dit uit. Gedurende de dag anticipeer je verder wat er zich voor doet op de afdeling, zoals een gesprek met een familielid, een bezoek van de huisarts en het afstemmen van de zorg rondom de cliënt met andere disciplines.

  •  

Functie eisen

Jij:

  • hebt een verpleegkundige niveau 4 diploma
  • stelt het welzijn van de cliënt voorop
  • bent in staat om je collega`s te motiveren en mee te nemen in verbetering van de kwaliteit van zorg
  • stemt samen met de cliënten en diens mantelzorgers de (zorg)behoefte af en kijkt altijd vanuit de mogelijkheden van de cliënt
  • werkt samen met verschillende disciplines en coördineert de zorg die voortvloeit uit het zorgplan
  • bent flexibel, zelfstandig en je staat open voor vernieuwing en persoonlijke ontwikkeling

Inschaling

Salaris
Het salaris bedraagt bruto per maand bij een volledige werkweek (36 uur per week) voor verpleegkundige niveau 4 maximaal € 3.362,22 (FWG 45). De aanstelling is voor onbepaalde tijd met een proeftijd van twee maanden.

Bijzonderheden

Zorgtechnologie
Bij Solis wordt technologie ingezet bij alle doelgroepen aan wie wij zorg verlenen. We zijn een innovatieve partner die actief meewerkt aan het ontwikkelen, testen en invoeren van nieuwe technologieën in de zorg.

Scholing
Wij werken met het Solis Leerplein, een digitale leeromgeving. Hier heb je gemakkelijk en snel in beeld welke scholingen je kan doen om je te blijven ontwikkelen als professional.

Meer informatie
Neem gerust contact op met Leo Vreeswijk, manager afdeling Rande, via 06 - 82 90 1319.

Solliciteren
Je kunt tot en met 23 september 2021 reageren via onderstaande knop solliciteer direct. Een referentenonderzoek kan deel uitmaken van de selectieprocedure. Medewerkers hebben voorrang volgens interne procedure. De sollicitatiegesprekken vinden plaats op woensdag 29 september 2021.

N.B. Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle nieuwe medewerkers die bij Zorggroep Solis in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist. Deze kosten worden door Solis vergoed.

Type Vacature
Organisatie Zorggroep Solis
Locatie Zorggroep Solis in Deventer
Postcode 7413AP
Stad Deventer
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Verpleegkundige niveau 4
Publicatiedatum 10-09-2021
Reageer voor 24-09-2021
Nummer 71031

Zorggroep Solis

Zorggroep Solis verleent sinds 1267 zorg aan mensen in Deventer en omgeving. We weten de weg in de zorgwereld. Van begin tot begeleiding in de laatste levensfase. Tot Zorggroep Solis behoren: woonzorg- en revalidatiecentrum PW Janssen, De Bloemendal, Groote & Voorster, St Jurriën en Spikvoorde, Hospice de Winde, Ortis paramedische praktijken, Vte en Buro Saartje voor bemiddeling in huishoudelijke hulp. Zorggroep Solis heeft bovendien een chronische pijnkliniek en een centrum voor palliatieve dag- en intervalzorg.

Meer over Zorggroep Solis