Verpleegkundige niveau 4
Carintreggeland

Functieomschrijving

 • Hou jij ook van het sociale contact met de Cliënten en naasten? 
 • Heb jij werkervaring met Psychogeriatrische Cliënten?
 • Ben jij gediplomeerd Verzorgende IG of 4e jaars in opleiding voor Verpleegkundige niveau 4? 

Dan zijn we op zoek naar jou in ons team!

Als Verpleegkundige niveau 4 ben jij degene die een optimaal woon/leef- en welzijnsklimaat voor je cliënten bevordert. Je voert de verpleegtechnische handelingen, conform het BIG beleid uit. Je begeleidt en informeert de cliënten en de betrokkenen aan de hand van het zorg-leefplan en je vervult hierin een coördinatie rol. Je doet proactief verbetervoorstellen voor het optimaliseren en borgen van de kwaliteit van de zorg. Dit doe je op een enthousiaste, positieve en coachende wijze.

Bij de locatie Weijdehof in Almelo hebben we 5 woningen en een verzorgingstehuis. De woningen zijn kleinschalig en hebben 6 bewoners. Het verzorgingstehuis biedt plaats aan 13 cliënten. Je komt te werken in een vast team, maar het is fijn als je ook bereid bent om bij andere teams te helpen wanneer nodig. Het team waarin je komt te werken is enthousiast en staat graag klaar voor elkaar. Er is een grote betrokkenheid bij elkaar en we zien dit ook graag terug bij jou. We vinden een goede balans tussen werk en privé belangrijk en zullen in gesprek gaan met jou over wat deze balans bij jou is.

Wie ben jij?

 • Je hebt (bijna) een diploma als Verpleegkundige niveau 4 (zit je in je laatste jaar en wil je dit in BBL vorm bij ons doen? dat kan!) 
 • Je kunt zelfstandig werken
 • Ervaring met cliënten met Psychogeriatrische klachten is een pré
 • Je bent enthousiast en je hebt veel passie voor de zorg

Je vindt bij ons:

 • Een waardevolle manier om van betekenis te zijn voor de cliënten
 • Er zijn tal van ontwikkelmogelijkheden; je kunt bij ons verdiepen in vakkennis, groeien in persoonlijke ontwikkeling en ook zijn er veel mogelijkheden om verder opgeleid te worden!
 • Samenwerking in professionele zorgteams
 • Beloning volgens CAO VVT maximaal € 3.362,22  bruto per maand op basis van 36 uur

Bijzonderheden

Waardevol leven, dát staat bij ons centraal. De cliënt houdt regie over zijn leven, wensen en behoeften. En wij als zorgprofessionals bieden ondersteuning op het gebied van zorg, wonen, welzijn en gezondheid. Hoe fijn is dat!   
Waardevol werken vinden wij voor jou als collega net zo belangrijk. Wanneer jij met plezier je werk doet, over de juiste vakkennis beschikt en een goede werk/privé balans hebt, is dat voor Carintreggeland, de cliënten en voor jou een goede basis. Daar gaan we samen voor.   

Doordat we de grootste zorgorganisatie zijn van Twente hebben we veel te bieden; je kunt je bij ons voortdurend ontwikkelen en werken met de nieuwste zorginnovaties. Verandert er iets in jouw leven? Dan is er altijd wel weer een baan te vinden die past bij jouw wensen en behoeftes voor dat moment. Je hebt bij ons tenslotte geen baan, maar een loopbaan!  Waar we ook trots op zijn; we zijn lokaal aanwezig! Dat maakt dat we kleine teams hebben, we zelf organiserend zijn, we elkaar kennen en klaar staan voor elkaar.   

Interesse

Wil jij graag onderdeel zijn van ons team én onze mooie organisatie? Solliciteer dan via de sollicitatieknop!

Heb je vragen over je sollicitatie of de procedure neem dan contact op met de recruiters van Carintreggeland door te mailen naar vacature@carintreggeland.nl

Benieuwd naar de visie van Carintreggeland? Bekijk de Visie Carintreggeland.

Wil je meer weten over Carintreggeland en het werken binnen onze organisatie? Je vindt ons op Instagram, hierop posten onze medewerkers regelmatig berichten over hun werk! En bekijk ook eens onze Facebook pagina.

Wij zijn verplicht een Verklaring omtrent gedrag (VOG) in het personeelsdossier op te nemen.

Type Werkplein
Organisatie Carintreggeland
Locatie Almelo, Carintreggeland Huis De Weijdehof
Postcode 7603WB
Stad Almelo
Werkveld Verpleging & Verzorging
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Part time
Uren van 28
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Verpleegkundige niveau 4
Publicatiedatum 12-10-2021
Reageer voor 15-11-2021
Nummer 71777

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland